Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

A měl jsi jen lepidlo nebo i šroubky? JInak na relax chceme jet taky,záleží na počasí a penězích,ale snad jo:D

Bylo to lepidlem na autoskla.. Což je prej nejlepší řešení, jak je tam přichytit...

Odesláno

To jo,já jsem to lepil nejakým podobným sajrajtem,ale radši jsem to ještě přišrouboval asi 10ti šrobky,pro jistotu....tak ať se ti podaří sehnat ten práh;)

Odesláno

zabit, oni,volvik : tak dáme někde spicha před pardubkama ;) a pojedem spolu :D já si myslím,že se taky pojedu asi jen zatím podívat.. auto do té doby nestihnu dodělat :nevim

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

zabit, oni,volvik : tak dáme někde spicha před pardubkama ;) a pojedem spolu :D já si myslím,že se taky pojedu asi jen zatím podívat.. auto do té doby nestihnu dodělat :nevim

No urcite se muzeme domluvit kde co a jak jinak ja zatim taky nemam co vystavovat neni to vubec dodelane a ceka me jeste hodne prace ale uz se tesim na vase auticka :)

Odesláno
Původně zaslal: oni

co kecas,mas krasnej original a to se nekdy ceni daleko vic... nemel,pojedem vsichni!

na rychlo sezenu naky extra polepy a ty carzone narazniky, fast and farious :potlesk:roker

Odesláno
Původně zaslal: zabit

co kecas,mas krasnej original a to se nekdy ceni daleko vic... nemel,pojedem vsichni!

na rychlo sezenu naky extra polepy a ty carzone narazniky, fast and farious :potlesk:roker

jestli jo,tak ti dam osobne pres hubu a uz v zivote s tebou nepromluvim a vymazu te i z mobilu.:D:D

Odesláno

Původně zaslal: zabit

jestli jo,tak ti dam osobne pres hubu a uz v zivote s tebou nepromluvim a vymazu te i z mobilu.:D:D

te donutim jet v tom aute se mnou :roker doufam ze se vydari pocasi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...