Petero Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 ahojte ! Mám taký zvláštny problém. pozapnutí zapaľvania má svietiť kontrolka diagnostiky, ale mne nesvieti vôbec. vymenil som všetky žiarovky, ktoré som našiel ale problém pretrváva. druhé vec ktorá mna zaujíma je či majú byť ručičky budíkov na prístrojovke podsvietené alebo je to tunning? mne totiž vobec nesvietia. ako sa to dá opraviť? Citovat
majty Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 ostatni kontrolky svitej jen diagnostika ne ? Citovat
Y2K Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Mozno zly kontakt na plosaku, chce to zrejme premerat. A s tym podsvietenim ruciciek si ma dostal, normalne som zneistel...asi idem do auta Ale pokial sa nemylim tak svietia. No a zasa to moze byt len spoj, teda ci ide prud tam kam ma a ziarovka. A myslim ze svetlo rozvadza ten priehladny plast, teda aj rucicky samotne...ale snad dakto poradi lepsie [upravil dne 3.5.2009 Y2K] [upravil dne 3.5.2009 Y2K] Citovat
Petero Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 nemôže byť porucha niekde medzi ridiacou jednotkou a budíkmi - myslím tú kontrolku diagnostiky? kde by som to mal potom hľadať? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.