marekb26 Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 bolo to na hladky dizel to viem lebo ja mam taky zato som ty pisal ze za 200eur lebo mne za tu cenu ponukal hlavu nasiel som este jednu bola bez vacky a za 1500sk ale nakoniec sa zistilo ze je prasknuta a tak som si dal zvarit tu moju vydrzala asi rok Citovat
jogi15 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 fu chudak ... a za 1500 no vidis ako niektory ludia vedia odrbaat sak..hm no nic zatial budem lietat na tom mojom a ked pusti tak zozeniem hadam aj cele auto na suciastky... Citovat
marekb26 Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 ta za 1500sk bola z vrakoviska kusok od mesta a teraz si sadni v trnave na vrakovisku pitali za hlavu 12000sk lebo vraj pasuje na viac typov aut ak mas zaujem mam cislo na jednu firmu kde predavaju suciastky na peugeoty pouzite je to niekde pri topolcanoch a posielaju aj na dobierku tam pityali za celne sklo 1000sk ale hlava bola aj tam draha ale za skusku nic nedas mozno isli s cenamy dole ved je kriza;) Citovat
dýzl Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Já za 1500kč sehnal celý kompletní motor (D9B) mimo altiku a starteru.Pokud je to hladká 19. tak hlavy by měli pasovat z víc aut (205,309,405,306,cit.BX,ZX Xsara, Xantie).Asi budu toho svého pažota rušit, (rozhodne pondělí)ale k Vám je to dost daleko. Citovat
jogi15 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 dýzl ukas niake foto tvojho afta ...a kolko by bolo postovne sem knam ak tak Citovat
jogi15 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 marekb26 heh za 12 mam cele auto ....boze to su blazni ale ty co sa neviznaju daju aj tlko vies...chudaci ... a ak by si mohol siklo by sa inak v polsku su dobre ceny co som kukal...a neni to viroba s polska ale dovoz s francuska sak vies poliaci najveci kseftari... Citovat
marekb26 Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 ja som kupil cele auto za 400eur a stoho mi teraz prehadzuju motor a prevodovku a to mi este ostava kopec inich nahrad. dielov starter alternator plechy takze cena motora sa jasne ze neoplaty Citovat
marekb26 Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 este jednu otazku ked bude vyberat mechanik motor a prevodovku a ja by som chcel aby vybral a vymenil aj radiator kurenia nebude to moct spravit tak ze od spodu alebo aj vtedy musi rozobrat pristrojovku? Citovat
dýzl Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Z motorového prostoru se k výměníku topení nedostaneš,stejně budeš (asi) muset rozebrat palubku. To Jogi 15 - za čeho 12 máš celé auto (12Kč, nebo 1200 či 12000? nebo euro?) Citovat
dýzl Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 To Jogi 15-Foto mám zde: http://www.bxclub.com/ukazclena.php?send=true&nick=kapitán Zde na peugeotclubu jsem se ještě nepokoušel umístit foto tak odkac na bxclub.com Citovat
jogi15 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 dýzl: pekne ...daly by sa niake diely stoho pouzit.... marekb26: a nemohol by si mi nafotit vonkajsok vnutro mozno by sa mi nieco siklo...ak by sa dalo.... dýzl: a 12 som mislel 12.000sk to je 400euro.... Citovat
dýzl Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 To Jogi zatím ne ,možná v Po bude už jiný povoz.Na P chybí E a STK,na to je nutno udělat:opravit výfuk (doplnit šrouby od svodů ) a seřídit ručku,nejradši bych ho vyměnil za menší-105nebo 205,106,AX nebo saxo,pokud se rozhodnu jej zrušit,tak bude celý komplet motor (je D9B z BXa,udajně220000km a dvacet po rozvodech)+ vstř.čerpadlo,altik a pokud by to šlo,tak i převodovka .Už mne přestává zajímat,od vánoc se v něm jen hrabu-začalo to výměnou motoru,pak nechtěl jít-chytl,chcípl atd,pak jsem musel vyměnit celé těleso filtru,poté p.brzdy,teď ten výfuk a ručka,prostě mne už serýnkuje,ty starosti nyní nevyváží spotřebu 5nasto.Nejsi náhodou přihlášen taky na bxclubu com? Citovat
jogi15 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 no koli tomu aby som mohol vited tvojho kombika tak som sa musel zaregistrovat.... Citovat
dýzl Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Tak sorry.teď je okaz mimo,ale když jsem to zkoušel,tk to fungovalo.Zkusím umístit zde na pclubu . Citovat
marekb26 Odesláno 9. květen 2009 Autor Odesláno 9. květen 2009 mozem ty odfotit co mi potom ostane a mozme sa dohodnut ale co ti viem povedat okrem motora ty viem predat co chcxes okrem prede.laveho blatniku ten bol tuknuty zadara ak si sikovny tek ty hoi poslem napis co potrebujes central je v prdeli ale inak funguje vsetko ved si pomozeme ak chces poslem ti aj hlavu ale nezarucujem za funkcnostr bola uz raz zvarana na 2 miestach tak napis Citovat
jogi15 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 vies co ten blatnik by sa sikol lebo idem auto davat do kopi a potrebujem naky na aute lebo idem striekat prednu kapotu blatniky zadne blatniky strechu skoro cele auto heh ...inak odislie mi ovladanie kurenia ta somarina stymy tromi koleckamy vies co myslim? dalej by sa mi sikly ak mas s centralu zadny piaty motorcek tak tiahla zneho tachometer s otackomerom strsne tapacirum ale mam siber origo ak mas v dakom lepsom stave najlepsie by mi to bolo vidiet keby si mi to pofotil...inak ja mam ties niake veci doma ale vecinov karosarske ale tak starter motorcek stieraca palubovku kurenie a take kadejake voloviny napis ak ti daco treba zozeniem ti.... sak mas pravdu pomozeme si... a s tov hlavov zatial nejdem robit nic kym to nerobi daku extra sarapatu lebo volako sa polepsilo...ale diky inak posli niake uaje tej tvojej masinky co to mas zac... Citovat
marekb26 Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 poslem foto dam ho na azetko a hladaj nick marekb26 ale mam odfotene len to co mam na suciastky Citovat
marekb26 Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 ked si ho pozres tak sem napis Citovat
jogi15 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 ty koky krasna masinka to odkial si splasil??? bolo by dost veci otial pouzitelnych....ten blatnik se skrknuty ale to nevadidalej zadny naraznik ma zaujal ak je ta lista v poriadku a neni daky sedivi stresne tapacirum no asi mam lepsie... pristrojivka s otackomerom to by som bral a tu blbost na regulaciu teplotyv aute ....inak taka mala otazocka cele take auto za par korun ale pekne a musi bit tmavo seda metaliza vedl by si zohnat??? cisto teoretycky Citovat
marekb26 Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 no ved aj ja som ho nasiel na nete a podla fotiek som bol v tom ze je tmava seda metaliza taku mam ja ale nakoniec to bola svetlejsia ale ta pristrojovka nieje az tak pekna vlastne mam pocit ze sa oto nikto dlho nestaral vnutri to smrdy ako v kravine ale ja som to kupoval na suciastky a nie na vozenie takze mi to nevady.skus pozriet na autobazar eu ja som tam nasiel tohto co ty poviem chalani odnas take auta uz nechcu nosit lebo natom nezarobia ale vidis troska hladania na nete a mozno najdes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.