Chepp Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Zdravim panove, muj kamarad si chce koupit nejake auto a dostaly jsme se k P307, tak cenova relace mu aut vyhovuje jaks taks, je ochoten za auto dati max 110tis, coz neni zrovna moc na toto auti dle meho nazoru, snazil sem se ho presvecit o jinem tipu ale proste se nepovedlo nic mu nevyhovuje, a 307 je vesmes dobry kompromis, jen nevim jak s tou cenou sehnat neco v jak taks stavu.. nasel sem jednu u ktere mam vice pochyb nez v usudku, mrknete se samy co tu pisi. tu je odkaz pro ty co neradi klikaji: Značka vozu: Peugeot Model: 307 2.0 HDi Druh: Osobní Rok výroby: 2002 Palivo: Nafta Obsah motoru: 1997 ccm Výkon: 66 KW Karoserie Hatchback Najeto: 135000 km Počet dveří: 3 Počet míst: 5 Barva: Stříbrná Metalíza: Ano Stav: Použité STK: 02/2011 První majitel: Ano Servisní kniha: Ne Země původu: D Havarováno: Ne JE to starsi model, chtel bych od vas pocut na co se muzu mrknou kdyz tam pojedu a s cim by mohl zhruba pocitat, co se na techt oautech kazilo, spis na techto starsich rocnikach, vim ze tam nejaky kazi byly... za kazdou radu sem vdecent.. Citovat
destiny Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Původně zaslal: Chepp Zdravim panove, muj kamarad si chce koupit nejake auto a dostaly jsme se k P307, tak cenova relace mu aut vyhovuje jaks taks, je ochoten za auto dati max 110tis, coz neni zrovna moc na toto auti dle meho nazoru, snazil sem se ho presvecit o jinem tipu ale proste se nepovedlo nic mu nevyhovuje, a 307 je vesmes dobry kompromis, jen nevim jak s tou cenou sehnat neco v jak taks stavu.. nasel sem jednu u ktere mam vice pochyb nez v usudku, mrknete se samy co tu pisi. tu je odkaz pro ty co neradi klikaji: Značka vozu: Peugeot Model: 307 2.0 HDi Druh: Osobní Rok výroby: 2002 Palivo: Nafta Obsah motoru: 1997 ccm Výkon: 66 KW Karoserie Hatchback Najeto: 135000 km Počet dveří: 3 Počet míst: 5 Barva: Stříbrná Metalíza: Ano Stav: Použité STK: 02/2011 První majitel: Ano Servisní kniha: Ne Země původu: D Havarováno: Ne JE to starsi model, chtel bych od vas pocut na co se muzu mrknou kdyz tam pojedu a s cim by mohl zhruba pocitat, co se na techt oautech kazilo, spis na techto starsich rocnikach, vim ze tam nejaky kazi byly... za kazdou radu sem vdecent.. Je to podezřele levný. Na to, kolik to má najeto, pravidelný servis, klima, sedačky v kůži, CD changer a pod. mi přijde cena dost divná. Sice díky situaci na trhu s ojetými auty ceny klesají, ale myslím že je to tak 25tis pod běžnou cenou podobných vozů. Citovat
destiny Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 ...a k té otázce na spolehlivost: 1. nechal bych zkontolovat vstřiky 2. mrkni na přední nápravu (zejména na tyčky stabilizátoru. Bývá s tím problém a je to spojené s vibracemi volantu při určitých rychlostech) 3. Zkontroluj výfuk (pokud není měněný, bude jistě značně rezavý a možná oi děravý) 4. Co FAP? Má to tato verze? Pokud ano, zjisti si kdy byl měněný 5. Rovnou ať kámoš počítá s investicí do rozvodů a vodní pumpy. (cca kolem 4.500,-) 6. Auto na fotce nemá originál zadní světla. Jak je to s homologací? (případné problémy na technické a s policií pči silničních kontrolách) to je asi vše, co mě teď napadá obecně o 307. Citovat
omegascream Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 ...a podla fotiek to vyzera ze bocne, aj spodne listy boli povodne cierne Citovat
Chepp Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 vstriky predpokladam ze nemam sanci nejak zcekovat sam? pri jakych rychlostech, predpokladam ze prevazne nad 120km/h vyfuk zcekuju a rozvody samozrejmnost, podle mne to fap ma, ale zjistim na miste, jelikoz na svym p406 taky fap nemam (mam mezitip bez fap) tak nemam poneti kde se nachazi a jak svinka vypada. kaz da rada nad zlato, diky. Citovat
mařa Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Ahoj,ja si myslím že 2.0 Hdi 66kw FAP filtr nemá,ten se dával pouze do 2.0 Hdi 80kw a do nových 1.6 Hdi. Citovat
Chepp Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 aaa.... tak to bude aspon bude o problem mene.. snad. Citovat
destiny Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 S tím FAPem máte pravdu. V tomto modelu není. Co se týká vstřiků, sám nezjistíš v jakém jsou stavu. Je potřeba napojit na diagnostiku. Pokud tato možnost není, zaměřil bych se na to, jestli auto startuje na první otočení klíčku a jestli nemá za jízdy tendenci se dusit a chcípat. Citovat
Radek P 307 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Já se zase všiml že zadní kola jsou jiný než přední a to je dost divný. Citovat
Chepp Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 tragédie a tragédie a nakonec tragédie.. ve predu 15\" a v zadu 16\" zadny parkovaci senzor promackly prah a urvany podbeh, samozrejmne spodni kryt motoru pric a kolo melo na sobe tolik zavazi ze sem to nezvladl sam spocitat. na zadni svetla porad mektal ze ma homologaci a asi po treti zeptani kde ma ten papir mi oznamil ze zadny nema. vyfuk vypadak ok.. ale to nejhorsi nakonec... kdyz sem si stoupnul za auto tak leve kolo vylizalo z blatniku a naopak prave bylo utopené, proč? hlavne ze nebouraný, tak sem mu rekl jaky je to vrak a ze ten inzerat je klamny, zda bude sleva, tak ji dal... 1000,- korun ceskych a predstavoval si ze mu budu libat nohy, slusne sem mu mel sto chuti rict at si takovou slevu strci do p****. Citovat
mařa Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Ahoj,tak k těm kolám,muže tam být jiné ET nebo tam je podložka.A teda pěkný vrak,myslí že tohle je krasavec.mrni na to. http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/peugeot/307/7077614 Citovat
1sttenny Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 ahoj ta cena už říkala předem že je to šunt, já ted mám 307 79koníků a oproti němu v super stavu, ted i po rozvodech jediný co je mi divný je , že mi to hlásilo vyčistit palivový filtr, tak jsem dojel do servisu že tam chci dát nový, stálo mě to 900kč i s prací a píše to stále vyčistit palivový filtr, tak jsem zvědav až to o víkendu rozdělám a neuvidím tam filtr jiné značky než mi naučtence napsali!! přesto pokud bych ho chtěl prodat tak pod 150tis. bych nešel !! 103tis. km 2/2002r.v. nebouraný!! ověřeno stk a peugeot servisem Citovat
1sttenny Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: 1sttenny ahoj ta cena už říkala předem že je to šunt, já ted mám 307 79kw a oproti němu v super stavu, ted i po rozvodech jediný co je mi divný je , že mi to hlásilo vyčistit palivový filtr, tak jsem dojel do servisu že tam chci dát nový, stálo mě to 900kč i s prací a píše to stále vyčistit palivový filtr, tak jsem zvědav až to o víkendu rozdělám a neuvidím tam filtr jiné značky než mi naučtence napsali!! přesto pokud bych ho chtěl prodat tak pod 150tis. bych nešel !! 103tis. km 2/2002r.v. nebouraný!! ověřeno stk a peugeot servisem Citovat
Chepp Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 mařa: diky... na tu sem taky koukal asi to bude dalsi na rade :-) 1stenny: uprime ja svoji 406 taky bych nestrelil pod cenou :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.