Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim panove, muj kamarad si chce koupit nejake auto a dostaly jsme se k P307, tak cenova relace mu aut vyhovuje jaks taks, je ochoten za auto dati max 110tis, coz neni zrovna moc na toto auti dle meho nazoru, snazil sem se ho presvecit o jinem tipu ale proste se nepovedlo nic mu nevyhovuje, a 307 je vesmes dobry kompromis, jen nevim jak s tou cenou sehnat neco v jak taks stavu.. nasel sem jednu u ktere mam vice pochyb nez v usudku, mrknete se samy co tu pisi.

tu je odkaz

pro ty co neradi klikaji:

Značka vozu: Peugeot

Model: 307 2.0 HDi

Druh: Osobní

Rok výroby: 2002

Palivo: Nafta

Obsah motoru: 1997 ccm

Výkon: 66 KW

Karoserie Hatchback

Najeto: 135000 km

Počet dveří: 3

Počet míst: 5

Barva: Stříbrná

Metalíza: Ano

Stav: Použité

STK: 02/2011

První majitel: Ano

Servisní kniha: Ne

Země původu: D

Havarováno: Ne

JE to starsi model, chtel bych od vas pocut na co se muzu mrknou kdyz tam pojedu a s cim by mohl zhruba pocitat, co se na techt oautech kazilo, spis na techto starsich rocnikach, vim ze tam nejaky kazi byly... za kazdou radu sem vdecent.. :super

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

Zdravim panove, muj kamarad si chce koupit nejake auto a dostaly jsme se k P307, tak cenova relace mu aut vyhovuje jaks taks, je ochoten za auto dati max 110tis, coz neni zrovna moc na toto auti dle meho nazoru, snazil sem se ho presvecit o jinem tipu ale proste se nepovedlo nic mu nevyhovuje, a 307 je vesmes dobry kompromis, jen nevim jak s tou cenou sehnat neco v jak taks stavu.. nasel sem jednu u ktere mam vice pochyb nez v usudku, mrknete se samy co tu pisi.

tu je odkaz

pro ty co neradi klikaji:

Značka vozu: Peugeot

Model: 307 2.0 HDi

Druh: Osobní

Rok výroby: 2002

Palivo: Nafta

Obsah motoru: 1997 ccm

Výkon: 66 KW

Karoserie Hatchback

Najeto: 135000 km

Počet dveří: 3

Počet míst: 5

Barva: Stříbrná

Metalíza: Ano

Stav: Použité

STK: 02/2011

První majitel: Ano

Servisní kniha: Ne

Země původu: D

Havarováno: Ne

JE to starsi model, chtel bych od vas pocut na co se muzu mrknou kdyz tam pojedu a s cim by mohl zhruba pocitat, co se na techt oautech kazilo, spis na techto starsich rocnikach, vim ze tam nejaky kazi byly... za kazdou radu sem vdecent.. :super

Je to podezřele levný. Na to, kolik to má najeto, pravidelný servis, klima, sedačky v kůži, CD changer a pod. mi přijde cena dost divná. Sice díky situaci na trhu s ojetými auty ceny klesají, ale myslím že je to tak 25tis pod běžnou cenou podobných vozů.

Odesláno

...a k té otázce na spolehlivost:

1. nechal bych zkontolovat vstřiky

2. mrkni na přední nápravu (zejména na tyčky stabilizátoru. Bývá s tím problém a je to spojené s vibracemi volantu při určitých rychlostech)

3. Zkontroluj výfuk (pokud není měněný, bude jistě značně rezavý a možná oi děravý)

4. Co FAP? Má to tato verze? Pokud ano, zjisti si kdy byl měněný

5. Rovnou ať kámoš počítá s investicí do rozvodů a vodní pumpy. (cca kolem 4.500,-)

6. Auto na fotce nemá originál zadní světla. Jak je to s homologací? (případné problémy na technické a s policií pči silničních kontrolách)

to je asi vše, co mě teď napadá obecně o 307.

Odesláno

vstriky predpokladam ze nemam sanci nejak zcekovat sam?

pri jakych rychlostech, predpokladam ze prevazne nad 120km/h

vyfuk zcekuju a rozvody samozrejmnost, podle mne to fap ma, ale zjistim na miste, jelikoz na svym p406 taky fap nemam (mam mezitip bez fap) tak nemam poneti kde se nachazi a jak svinka vypada. kaz da rada nad zlato, diky.

Odesláno

S tím FAPem máte pravdu. V tomto modelu není. Co se týká vstřiků, sám nezjistíš v jakém jsou stavu. Je potřeba napojit na diagnostiku. Pokud tato možnost není, zaměřil bych se na to, jestli auto startuje na první otočení klíčku a jestli nemá za jízdy tendenci se dusit a chcípat.

Odesláno

tragédie a tragédie a nakonec tragédie.. ve predu 15\" a v zadu 16\"

zadny parkovaci senzor

promackly prah a urvany podbeh, samozrejmne spodni kryt motoru pric a kolo melo na sobe tolik zavazi ze sem to nezvladl sam spocitat.

na zadni svetla porad mektal ze ma homologaci a asi po treti zeptani kde ma ten papir mi oznamil ze zadny nema.

vyfuk vypadak ok..

ale to nejhorsi nakonec... kdyz sem si stoupnul za auto tak leve kolo vylizalo z blatniku a naopak prave bylo utopené, proč?

hlavne ze nebouraný, tak sem mu rekl jaky je to vrak a ze ten inzerat je klamny, zda bude sleva, tak ji dal... 1000,- korun ceskych a predstavoval si ze mu budu libat nohy, slusne sem mu mel sto chuti rict at si takovou slevu strci do p****.

Odesláno

ahoj ta cena už říkala předem že je to šunt, já ted mám 307 79koníků a oproti němu v super stavu, ted i po rozvodech jediný co je mi divný je , že mi to hlásilo vyčistit palivový filtr, tak jsem dojel do servisu že tam chci dát nový, stálo mě to 900kč i s prací a píše to stále vyčistit palivový filtr, tak jsem zvědav až to o víkendu rozdělám a neuvidím tam filtr jiné značky než mi naučtence napsali!! přesto pokud bych ho chtěl prodat tak pod 150tis. bych nešel !! 103tis. km 2/2002r.v. nebouraný!! ověřeno stk a peugeot servisem

Odesláno
Původně zaslal: 1sttenny

ahoj ta cena už říkala předem že je to šunt, já ted mám 307 79kw a oproti němu v super stavu, ted i po rozvodech jediný co je mi divný je , že mi to hlásilo vyčistit palivový filtr, tak jsem dojel do servisu že tam chci dát nový, stálo mě to 900kč i s prací a píše to stále vyčistit palivový filtr, tak jsem zvědav až to o víkendu rozdělám a neuvidím tam filtr jiné značky než mi naučtence napsali!! přesto pokud bych ho chtěl prodat tak pod 150tis. bych nešel !! 103tis. km 2/2002r.v. nebouraný!! ověřeno stk a peugeot servisem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...