Sagic Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Od pátku mám takový problém. Při nastartování, chcípnutí motoru a při razantnější akceleraci(brždění motorem a následném přidání plynu) se odkudsi z motorového prostoru ozve takový dost hlasitý bouchnutí. Pokud se motor vytáčí na místě tak to nic nedělá. Taky mi přijde že při rozjezdu na jedničku je ve spojkovým pedálu citit jako by někde byla vůle či co, tak divně to do něj brní. Mohlo by to být tou spojkou? Napadá mě ještě silentbloky motoru, hlavně doufám že to nebude něco s převodovkou:( Jak velká vůle je na předním kole když se zvedne auto, zařadí se jednička a otáčí s ním dopředu, dozadu z jedné krajní polohy do druhé? Tam to podobně cvaká ale to by snad nědělalo při startu/vypnutí motoru. Díky za rady.. [upravil dne 2/5/09 Sagic] Citovat
Mišak Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Maš někde vybitý silonblok nebo čep zkontroluj je a uvidíš že něco najdeš Citovat
306gti6 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Myslim ze to bude silenblok dost casto to byva ten spodny a ked tak vrchny pozri... Citovat
Sagic Odesláno 3. květen 2009 Autor Odesláno 3. květen 2009 Díky, dnes to zvednu a podívám se zespodu jestli něco na tom silentbloku najdu. Je fakt, že když to startuju nebo chcípám tak se ten motor otřásá že to zacvičí s celým autem a to dřív nedělalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.