Guest Lubk0 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Jel sem skusebni jazdu v Swifte GT a muzu povedat, ze nejvic co ma na tom aute nedchlo, kdyz sem si do nej nasedl, boli sedacky. Boli nehorazne luxusni, ten posed sem nemnel ani v 407... Parada , fakt parada, a sedacky ticho zavidim Citovat
volvik Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 diky jo a budou se muset predelat a na to uz se vubec netesim ale co nadelam Citovat
Rejty Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Původně zaslal: volvik Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: lape Celkem pěkné auto.Akorát to zepředu s tou hroznou maskou vypadá jak čistokrevný SAAB. Ale je to jediná maska která se na to auto hodí,ještě teda zahlazený originál... To volvik: paráda,to jsou ty sedačky ze swiště? Jj jsou to sedacky ze swiste a nechtel jsem zadne skorepiny proste ma to kazdy a na ty nase cesty chtel jsem nejake sedacky z jineho auta a ty mi padly do oka jako prvni zadne jine se mi tak nelibi jak se v nich ale sedííííí..uplne krasne!!!!!! Takhle pohodlny posaz sem zažil jen v sedačkach Bimarco \"COBRA\" to jsou take sedačky kteredoporučuju!Jen nejsu bohuzel sklopne..ale posaz uplne efektivni!!!!!!!! Citovat
volvik Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Dneska jsem nemel co delat tak jsem si sundal stropnici a cely stredovy panel a slo se strikat a stropnice pujde do kuze kterou mam doma Citovat
volvik Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Tady jsou vsechny veci ktere se strikaly jeste to neni hotove az bude vse hotove nafotim a hodim to tady Citovat
tom406 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 čeče ty seš rychlý-už ti škubalo rukama co po včerejší akci na vlnobití no hurá do práce a ať to dopadne na výbornou:super Citovat
volvik Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: tom406 čeče ty seš rychlý-už ti škubalo rukama co po včerejší akci na vlnobití no hurá do práce a ať to dopadne na výbornou:super Ne ne nejak to se mnou neskubalo ale kamos mi dovezl docela velkou roli kuze tak jsem nemel co delat tak jsem zacal rozebirat a hned jsem si rekl ze to nastrikam to co mam bile tak slo do cerne Citovat
volvik Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Jeste bych ale potreboval jednu radu cim mam tu kuzi prilepit nechci aby to slo videt ze to bude prilepene a bylo to krasne rovne Takze doufam ze nekdo poradite Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 hej neser mi :D mě maj ve středu taky dovézt kůži na potažení stropnice :D a stěrače jsem lakovat minulej tejden :D aby jsme nedopadli s autama jak přes kopírku Citovat
volvik Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: GRiMx hej neser mi :D mě maj ve středu taky dovézt kůži na potažení stropnice :D a stěrače jsem lakovat minulej tejden :D aby jsme nedopadli s autama jak přes kopírku tak s tema steracema si me inspiroval a kuzi na strop uz chci strasne dlouho ale nebyl na to cas a ani material az ted Citovat
tom406 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: volvik Jeste bych ale potreboval jednu radu cim mam tu kuzi prilepit nechci aby to slo videt ze to bude prilepene a bylo to krasne rovne Takze doufam ze nekdo poradite no pokug to nebude potřeba extrémně natahovat tak postačí bohatě lepidlo ve spreji. mají ho v baumaxu nebo OBI atd. popř. v audioshopech Citovat
volvik Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: volvik Jeste bych ale potreboval jednu radu cim mam tu kuzi prilepit nechci aby to slo videt ze to bude prilepene a bylo to krasne rovne Takze doufam ze nekdo poradite no pokug to nebude potřeba extrémně natahovat tak postačí bohatě lepidlo ve spreji. mají ho v baumaxu nebo OBI atd. popř. v audioshopech Ne neni to potreba nejak hodne natahovat protoze je cista rovna neni nikde pokrcena muzu ji zitra nafotit a ja jsem uvazoval o chemoprenu a pak to parkrat projet smetakem abych to vyrovnal Citovat
tom406 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: volvik Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: volvik Jeste bych ale potreboval jednu radu cim mam tu kuzi prilepit nechci aby to slo videt ze to bude prilepene a bylo to krasne rovne Takze doufam ze nekdo poradite no pokug to nebude potřeba extrémně natahovat tak postačí bohatě lepidlo ve spreji. mají ho v baumaxu nebo OBI atd. popř. v audioshopech Ne neni to potreba nejak hodne natahovat protoze je cista rovna neni nikde pokrcena muzu ji zitra nafotit a ja jsem uvazoval o chemoprenu a pak to parkrat projet smetakem abych to vyrovnal to raději nee. ten je super když je potřeba něco přilepit a natahovat. špatně se nanáší a mohly by ti tam zůstat žmolky. Použíj určitě ten sprej Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: volvik Původně zaslal: GRiMx hej neser mi :D mě maj ve středu taky dovézt kůži na potažení stropnice :D a stěrače jsem lakovat minulej tejden :D aby jsme nedopadli s autama jak přes kopírku tak s tema steracema si me inspiroval a kuzi na strop uz chci strasne dlouho ale nebyl na to cas a ani material az ted jasný v poho.. já ji teď sehnal za pár kaček takže pude na strop, chci ji i do dveří a potom i na ručku...teď jsem kůží potahoval i volant...časem potom sedačky.. Citovat
volvik Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: volvik Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: volvik Jeste bych ale potreboval jednu radu cim mam tu kuzi prilepit nechci aby to slo videt ze to bude prilepene a bylo to krasne rovne Takze doufam ze nekdo poradite no pokug to nebude potřeba extrémně natahovat tak postačí bohatě lepidlo ve spreji. mají ho v baumaxu nebo OBI atd. popř. v audioshopech Ne neni to potreba nejak hodne natahovat protoze je cista rovna neni nikde pokrcena muzu ji zitra nafotit a ja jsem uvazoval o chemoprenu a pak to parkrat projet smetakem abych to vyrovnal to raději nee. ten je super když je potřeba něco přilepit a natahovat. špatně se nanáší a mohly by ti tam zůstat žmolky. Použíj určitě ten sprej Parada diky moc asi to udelam tim sprejem ale jeste bych rad vedel za jak dlouho to uschne at mi to neuschne hned [upravil dne 14/6/09 volvik] Citovat
volvik Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 GRiMx: No tak volant budu kupovat novy ten je strasne maly uz mam i vybrany a do kuze pujde u me jenom strop tapecy a sedacky ale chci to na pul s fialovou latkou Citovat
GRiMx Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: volvik GRiMx: No tak volant budu kupovat novy ten je strasne maly uz mam i vybrany a do kuze pujde u me jenom strop tapecy a sedacky ale chci to na pul s fialovou latkou Tak to je dobrý ..já budu jen černá kůže... to jsem na to zvědavej jak to bude vypadat s fialovou... musíš přijet na relax met. Citovat
volvik Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 jj to urcite pojedu ale to jeste nebude.bude asi jenom potazeny strop do kuze a nove sedacky namontovane a nejspis novy volant jinak nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.