Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

106 S16 \"zlatovlaska\" - Na novych kolech :)

Recommended Posts

Odesláno

Jel sem skusebni jazdu v Swifte GT a muzu povedat, ze nejvic co ma na tom aute nedchlo, kdyz sem si do nej nasedl, boli sedacky.

Boli nehorazne luxusni, ten posed sem nemnel ani v 407... Parada , fakt parada, a sedacky ticho zavidim :)

Odesláno
Původně zaslal: volvik

Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: lape

Celkem pěkné auto.Akorát to zepředu s tou hroznou maskou vypadá jak čistokrevný SAAB.:)

:D Ale je to jediná maska která se na to auto hodí,ještě teda zahlazený originál...

To volvik: paráda,to jsou ty sedačky ze swiště?

Jj jsou to sedacky ze swiste a nechtel jsem zadne skorepiny proste ma to kazdy a na ty nase cesty :D chtel jsem nejake sedacky z jineho auta a ty mi padly do oka jako prvni zadne jine se mi tak nelibi :)

jak se v nich ale sedííííí..uplne krasne!!!!!! Takhle pohodlny posaz sem zažil jen v sedačkach Bimarco \"COBRA\" to jsou take sedačky kteredoporučuju!Jen nejsu bohuzel sklopne..ale posaz uplne efektivni!!!!!!!!

Odesláno
Původně zaslal: tom406

čeče ty seš rychlý-už ti škubalo rukama co po včerejší akci na vlnobití:D no hurá do práce a ať to dopadne na výbornou:super

Ne ne nejak to se mnou neskubalo ale kamos mi dovezl docela velkou roli kuze tak jsem nemel co delat tak jsem zacal rozebirat a hned jsem si rekl ze to nastrikam to co mam bile tak slo do cerne :)

Odesláno

Jeste bych ale potreboval jednu radu cim mam tu kuzi prilepit nechci aby to slo videt ze to bude prilepene a bylo to krasne rovne :) Takze doufam ze nekdo poradite :)

Odesláno

hej :D neser mi :D:D mě maj ve středu taky dovézt kůži na potažení stropnice :D:D a stěrače jsem lakovat minulej tejden :D:D aby jsme nedopadli s autama jak přes kopírku :D

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

hej :D neser mi :D:D mě maj ve středu taky dovézt kůži na potažení stropnice :D:D a stěrače jsem lakovat minulej tejden :D:D aby jsme nedopadli s autama jak přes kopírku :D

:D tak s tema steracema si me inspiroval :) a kuzi na strop uz chci strasne dlouho ale nebyl na to cas a ani material az ted :D

Odesláno

Jeste bych ale potreboval jednu radu cim mam tu kuzi prilepit nechci aby to slo videt ze to bude prilepene a bylo to krasne rovne :) Takze doufam ze nekdo poradite :)

no pokug to nebude potřeba extrémně natahovat tak postačí bohatě lepidlo ve spreji. mají ho v baumaxu nebo OBI atd. popř. v audioshopech

Odesláno

no pokug to nebude potřeba extrémně natahovat tak postačí bohatě lepidlo ve spreji. mají ho v baumaxu nebo OBI atd. popř. v audioshopech

Ne neni to potreba nejak hodne natahovat protoze je cista rovna neni nikde pokrcena :) muzu ji zitra nafotit :) a ja jsem uvazoval o chemoprenu a pak to parkrat projet smetakem abych to vyrovnal

Odesláno

Ne neni to potreba nejak hodne natahovat protoze je cista rovna neni nikde pokrcena :) muzu ji zitra nafotit :) a ja jsem uvazoval o chemoprenu a pak to parkrat projet smetakem abych to vyrovnal

to raději nee. ten je super když je potřeba něco přilepit a natahovat. špatně se nanáší a mohly by ti tam zůstat žmolky.

Použíj určitě ten sprej

Odesláno

Původně zaslal: GRiMx

:D tak s tema steracema si me inspiroval :) a kuzi na strop uz chci strasne dlouho ale nebyl na to cas a ani material az ted :D

:D jasný v poho.. já ji teď sehnal za pár kaček takže pude na strop, chci ji i do dveří a potom i na ručku...teď jsem kůží potahoval i volant...časem potom sedačky..

Odesláno

to raději nee. ten je super když je potřeba něco přilepit a natahovat. špatně se nanáší a mohly by ti tam zůstat žmolky.

Použíj určitě ten sprej

Parada diky moc asi to udelam tim sprejem ;) ale jeste bych rad vedel za jak dlouho to uschne at mi to neuschne hned :D

[upravil dne 14/6/09 volvik]

Odesláno

GRiMx: No tak volant budu kupovat novy ten je strasne maly uz mam i vybrany :) a do kuze pujde u me jenom strop tapecy a sedacky :D ale chci to na pul s fialovou latkou :)

Odesláno

GRiMx: No tak volant budu kupovat novy ten je strasne maly uz mam i vybrany :) a do kuze pujde u me jenom strop tapecy a sedacky :D ale chci to na pul s fialovou latkou :)

Tak to je dobrý ..já budu jen černá kůže... :D to jsem na to zvědavej jak to bude vypadat s fialovou... musíš přijet na relax met.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...