Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

106 S16 \"zlatovlaska\" - Na novych kolech :)

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Po delsi pauze se zase neco deje na aute :) a tim jsou nove sedacky ze suzuki swift GTi a nova radicka ta je obycejna stara se mi rozpadla :)

45474547dsc00497.jpg

[upravil dne 11/6/09 volvik]

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Původně zaslal: volvik

Kvasky: hned to vypada lip jinak ten zadek by to chtelo o zub niz ;) jinak :super

Půjde o zoubek...

spatny zpusob prendavani torzni tyče!!!!!!!!

proste odmerit a ne prendavat o zuby!

jinak me se auto taky válí konecne:)

Odesláno

Po delsi pauze se zase neco deje na aute :) a tim jsou nove sedacky ze suzuki swift GTi a nova radicka ta je obycejna stara se mi rozpadla :)

45474547dsc00497.jpg

[upravil dne 11/6/09 volvik]

Tak to teda gratuluju k nálezu :super taková levnější verze sportovních sedaček, ale pěkné ;) (až na ten bílej vzor) tak to přeju pohodlné sezení ;):D

Odesláno

Tyhle sedacky se davali i do Suzuki baleno 1,6 ve sprot paketu..su luxusni,pohodlne a hodne dobre drzi telo

Odesláno

jj taky sem mel sehnany do peginy,ale nakonec jsem se na to vyprdnul,ale na posez jsou fakt luxusni,to se suzuce povedlo! u toho balena to ani nemusel bejt ten sportovni paket a byli tam,kamoska je ma v obyc verzi

Odesláno

Diky uz se tesim az je budu mit v aute :) a jinak budou se calounit a bude se casem calounit cely interier do tmave fialove a cerne kuze :) doufam ze to bude spravna volba

Ale ted mam nejvetsi strach z toho jak se budou montovat doufam ze nebudu muset prevarit pojezdy :)

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Původně zaslal: Kvasky

Kvasky: hned to vypada lip jinak ten zadek by to chtelo o zub niz ;) jinak :super

Půjde o zoubek...

spatny zpusob prendavani torzni tyče!!!!!!!!

proste odmerit a ne prendavat o zuby!

jinak me se auto taky válí konecne:)

To jsem nějak nepochopil... Jak to myslíš?

Odesláno
Původně zaslal: lape

Celkem pěkné auto.Akorát to zepředu s tou hroznou maskou vypadá jak čistokrevný SAAB.:)

:D Ale je to jediná maska která se na to auto hodí,ještě teda zahlazený originál...

To volvik: paráda,to jsou ty sedačky ze swiště?

Odesláno

myslel to jako naměřit a sundat to rovnou, ne to dát zub, smontovat a za měsíc o další zub protože se mi to zdá vysoký.... prostě odměřit jak to chci a snížit...

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: lape

Celkem pěkné auto.Akorát to zepředu s tou hroznou maskou vypadá jak čistokrevný SAAB.:)

:D Ale je to jediná maska která se na to auto hodí,ještě teda zahlazený originál...

To volvik: paráda,to jsou ty sedačky ze swiště?

Jj jsou to sedacky ze swiste a nechtel jsem zadne skorepiny proste ma to kazdy a na ty nase cesty :D chtel jsem nejake sedacky z jineho auta a ty mi padly do oka jako prvni zadne jine se mi tak nelibi :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...