oni Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 kvasky ty me s tema svetlama stves, u kazdy fotky slintam.. fakt parada Citovat
volvik Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 jj je to parada a pokud pujde o zoubek tak to bude jeste lepsi Geri007: No jasne mozna pujdou mozna ne musim je nejdriv vyzkouset Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Po delsi pauze se zase neco deje na aute a tim jsou nove sedacky ze suzuki swift GTi a nova radicka ta je obycejna stara se mi rozpadla [upravil dne 11/6/09 volvik] Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Az se bude vse montovat do auta tak dam foto Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: volvik Kvasky: hned to vypada lip jinak ten zadek by to chtelo o zub niz jinak Půjde o zoubek... spatny zpusob prendavani torzni tyče!!!!!!!! proste odmerit a ne prendavat o zuby! jinak me se auto taky válí konecne:) Citovat
Geri007 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 volvík: sedacky pekny:-))) jinak ja uz mam ty schrothy v auti a nemuzu si je vynachvalit,.. jinak se uz asi nepripoutam:-)))) Citovat
GRiMx Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: volvik Po delsi pauze se zase neco deje na aute a tim jsou nove sedacky ze suzuki swift GTi a nova radicka ta je obycejna stara se mi rozpadla [upravil dne 11/6/09 volvik] Tak to teda gratuluju k nálezu taková levnější verze sportovních sedaček, ale pěkné (až na ten bílej vzor) tak to přeju pohodlné sezení Citovat
Rejty Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Tyhle sedacky se davali i do Suzuki baleno 1,6 ve sprot paketu..su luxusni,pohodlne a hodne dobre drzi telo Citovat
oni Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 jj taky sem mel sehnany do peginy,ale nakonec jsem se na to vyprdnul,ale na posez jsou fakt luxusni,to se suzuce povedlo! u toho balena to ani nemusel bejt ten sportovni paket a byli tam,kamoska je ma v obyc verzi Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Krásné:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Diky uz se tesim az je budu mit v aute a jinak budou se calounit a bude se casem calounit cely interier do tmave fialove a cerne kuze doufam ze to bude spravna volba Ale ted mam nejvetsi strach z toho jak se budou montovat doufam ze nebudu muset prevarit pojezdy Citovat
Kvasky Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Rejty Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: volvik Kvasky: hned to vypada lip jinak ten zadek by to chtelo o zub niz jinak Půjde o zoubek... spatny zpusob prendavani torzni tyče!!!!!!!! proste odmerit a ne prendavat o zuby! jinak me se auto taky válí konecne:) To jsem nějak nepochopil... Jak to myslíš? Citovat
volvik Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 To ja taky ne jinak se to neda udelat Citovat
lape Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Celkem pěkné auto.Akorát to zepředu s tou hroznou maskou vypadá jak čistokrevný SAAB. Citovat
Voighta Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 volvik: Ty sedačky tvarově vypadaj fakt pěkně Citovat
309GT Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: lape Celkem pěkné auto.Akorát to zepředu s tou hroznou maskou vypadá jak čistokrevný SAAB. Ale je to jediná maska která se na to auto hodí,ještě teda zahlazený originál... To volvik: paráda,to jsou ty sedačky ze swiště? Citovat
wooody Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 myslel to jako naměřit a sundat to rovnou, ne to dát zub, smontovat a za měsíc o další zub protože se mi to zdá vysoký.... prostě odměřit jak to chci a snížit... Citovat
volvik Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: lape Celkem pěkné auto.Akorát to zepředu s tou hroznou maskou vypadá jak čistokrevný SAAB. Ale je to jediná maska která se na to auto hodí,ještě teda zahlazený originál... To volvik: paráda,to jsou ty sedačky ze swiště? Jj jsou to sedacky ze swiste a nechtel jsem zadne skorepiny proste ma to kazdy a na ty nase cesty chtel jsem nejake sedacky z jineho auta a ty mi padly do oka jako prvni zadne jine se mi tak nelibi Citovat
kovi306 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 a to ti tam budou pasouvat na ty ližiny??? nebo se to musí nějak předělávat, podle mě to každý auto nemá stejný??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.