Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

106 S16 \"zlatovlaska\" - Na novych kolech :)

Recommended Posts

Odesláno

To auticko vyzera velmi pekne, paci sa mi ta maska vo farbe auta a celkovo je to pekne decentne vyladene:super...a ako pozeram na soferove dvere, tiez si niekto nedal pozor a trochu ohol falc:D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

To auticko vyzera velmi pekne, paci sa mi ta maska vo farbe auta a celkovo je to pekne decentne vyladene:super...a ako pozeram na soferove dvere, tiez si niekto nedal pozor a trochu ohol falc:D

Diky ;) jinak na dverich nic neni to se ti zda je tam jenom takovy kousek protlaceny jinak mam skrtnuty zadni blatnik jinak nic. A plecharina se bude delat az v zime :) a ne ze ji tam bude malo :D

Odesláno

pěkna 306:potlesk

kolik ma ten tvůj břichoplaz od země?

o tech zrcátkach co máš už hodně dlouho přemýšlím. měl jsem je na bývalým autě.

Odesláno

nevim jeste jsem to nemeril ale zitra napisu a jinak zrcatka no jsou pekna ale je to o zvyku se do nich divat jsou dost male

[upravil dne 14/5/09 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: volvik

Původně zaslal: čakom

pěkna 306:potlesk

kolik ma ten tvůj břichoplaz od země?

o tech zrcátkach co máš už hodně dlouho přemýšlím. měl jsem je na bývalým autě.

nevim jeste jsem to nemeril ale zitra napisu a jinak zrcatka no jsou pekna ale je to o zvyku se do nich divat jsou dost male

ani ne tak ze jsou maly ale chtělo by to do nich vypouklý zrcátko.

To mas pravdu to by chtelo :) ale zatim se mi do toho diva dobre ;)

Odesláno

Diky ;) jsem rad ze se vam libi a jinak naraznik zustava ale bude se upravovat a zadek chci kompletne zahladit a zadni naraznik taky upravit, pak tam pujde palivove vicko z motorky, kapota pujde prodlouzit o kousek a jeste premyslim nad zadnimi dvermi jestli je nemam zahladit :) zatim vse co me ceka v zime (mozna me jeste neco napadne) :D

[upravil dne 14/5/09 volvik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...