volvik Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Tak tady jsou slibovane fotky celeho auta Citovat
Qcko Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 To auticko vyzera velmi pekne, paci sa mi ta maska vo farbe auta a celkovo je to pekne decentne vyladene:super...a ako pozeram na soferove dvere, tiez si niekto nedal pozor a trochu ohol falc:D Citovat
volvik Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 tak a ta je posledni do te doby nez se zase neco nezacne dit Citovat
volvik Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Qcko To auticko vyzera velmi pekne, paci sa mi ta maska vo farbe auta a celkovo je to pekne decentne vyladene:super...a ako pozeram na soferove dvere, tiez si niekto nedal pozor a trochu ohol falc:D Diky jinak na dverich nic neni to se ti zda je tam jenom takovy kousek protlaceny jinak mam skrtnuty zadni blatnik jinak nic. A plecharina se bude delat az v zime a ne ze ji tam bude malo Citovat
volvik Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 jo a malem bych zapomel zadni sterac uz tam neni je tam zaslepka Citovat
čakom Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 pěkna 306:potlesk kolik ma ten tvůj břichoplaz od země? o tech zrcátkach co máš už hodně dlouho přemýšlím. měl jsem je na bývalým autě. Citovat
volvik Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 nevim jeste jsem to nemeril ale zitra napisu a jinak zrcatka no jsou pekna ale je to o zvyku se do nich divat jsou dost male [upravil dne 14/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
čakom Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 ani ne tak ze jsou maly ale chtělo by to do nich vypouklý zrcátko. [upravil dne 14/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
s1600 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Jedina pripominka-ten \'\'tesco\'\' napis na zadnich vratech.. jinak paradicka,krasna kara:super Citovat
volvik Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: volvik Původně zaslal: čakom pěkna 306:potlesk kolik ma ten tvůj břichoplaz od země? o tech zrcátkach co máš už hodně dlouho přemýšlím. měl jsem je na bývalým autě. nevim jeste jsem to nemeril ale zitra napisu a jinak zrcatka no jsou pekna ale je to o zvyku se do nich divat jsou dost male ani ne tak ze jsou maly ale chtělo by to do nich vypouklý zrcátko. To mas pravdu to by chtelo ale zatim se mi do toho diva dobre Citovat
Voighta Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Volvik: Líbý se mi to,musím pochválit :potlesk Citovat
Creams Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Vypadá to hezky ještě new přední nárazník , odstranit nápis zezadu a máš to Citovat
volvik Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Diky jsem rad ze se vam libi a jinak naraznik zustava ale bude se upravovat a zadek chci kompletne zahladit a zadni naraznik taky upravit, pak tam pujde palivove vicko z motorky, kapota pujde prodlouzit o kousek a jeste premyslim nad zadnimi dvermi jestli je nemam zahladit zatim vse co me ceka v zime (mozna me jeste neco napadne) [upravil dne 14/5/09 volvik] Citovat
BoneDaddy Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Mě osobně k tom absolutně nepasují kola. Jinak se mi to líbí moc. I nápis. Paráda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.