Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

106 S16 \"zlatovlaska\" - Na novych kolech :)

Recommended Posts

Odesláno

Bylo namysli 26.9 2009 Tuning and Custom salon Brno;) Ale dojeď,bylo by fajn když by se nás tam sešlo hodně.....jinka Volviku sorry že ti to tu :xvul

Odesláno

Jestli najdeme dost místa pro společné parkování tak by to bylo opravdu fajné;) Od nás jedeme 2 a vím o dalších cca 5 a víc lidech co tam taky přijedou:super

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

tak také gratuluji k novému autu..určitě jsi do 306ky dal spoustu času a nervů..nebylo ti to líto??

jinak do brna se chystám taky..:cool:

No abych rekl pravdu tak v ni bylo silene hodne penez a silene hodne casu i nervu tak mi to bylo strasne lito dat pryc ale po prvnim svezeni ve 106 S16 me hned vsechno preslo a ted uz jsem rad ze mam to co mam a vim ze jsem udelal dobre :)

Odesláno
Původně zaslal: volvik

Původně zaslal: dobrmik

tak také gratuluji k novému autu..určitě jsi do 306ky dal spoustu času a nervů..nebylo ti to líto??

jinak do brna se chystám taky..:cool:

No abych rekl pravdu tak v ni bylo silene hodne penez a silene hodne casu i nervu tak mi to bylo strasne lito dat pryc ale po prvnim svezeni ve 106 S16 me hned vsechno preslo a ted uz jsem rad ze mam to co mam a vim ze jsem udelal dobre :)

já to věděl už v sobotu žes udelal dobře:-D

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no abych rekl tak nevim jak to popsat ale asi 309GT to vystihl je to proste nehorazna sila :)

všechyny S16 verze,at zt 106 bo 206 bo 306 jezdí jak splašený lev :-D:D

Odesláno

Za sebe můžu potvrdit, že 106 v gti opravdu jede :) Moje minulá 106 1.4 byla

(myslel sem si když sem jí měl), ale teďka zpětně když koukám na to video, tak je to fakt zívačka :)
Odesláno

Diky kubo za foto ;) ja opravdu nemam cas uz jsem ji v nedeli umyval ale zase se na ni prasi (musim si poridit plachtu :D co si mel kubo) tak ji umyju jeste jednou a pak nekde vyjedu a nafotim

[upravil dne 25/8/09 volvik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...