Rejty Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Jakub predal auto ? Blahozelam, velmi krasna 106 tka jj,myslim že ho predaval dlouho,ale nepospíchal na to..já se po ni ptal už před svoji 206 a nedavno sem uvažoval že bych svoje GTI vymenil za Jakubovo.tak sem se ptal stli je na prodej..ale upustil jsem od toho..takže gratulace novemu majiteli a hodne srandy...s tim autem sranda fakt je:)))) jo jinak mne to bylo jasne od zacatku od koho ji měl:-D Citovat
sucram® Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 gratuluju doufám, že se někdy ukážeš v 3nci s novým autem Citovat
volvik Odesláno 23. srpen 2009 Autor Odesláno 23. srpen 2009 Vsem dekuji je to opradvu auto pro srandu a dneska uz je pekneji tak ho asi umyju ale tak se mi jeste ted toci v bedne po vcerejsich narozeninach ze nevim jestli to zvladnu a jinak sucram® urcite se muzeme domluvit a ja se zastavim Citovat
Rejty Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 Původně zaslal: volvik Vsem dekuji je to opradvu auto pro srandu a dneska uz je pekneji tak ho asi umyju ale tak se mi jeste ted toci v bedne po vcerejsich narozeninach ze nevim jestli to zvladnu a jinak sucram® urcite se muzeme domluvit a ja se zastavim ted mne to auto laká víc jeste než sem ho chtěl:-D ja bych sa chtel projet:-D Citovat
Béďa Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 Tak to velka gratulace, Kubovo Sko je moc pekny auticko. Jen se divim ze ji pustil. Citovat
volvik Odesláno 23. srpen 2009 Autor Odesláno 23. srpen 2009 Původně zaslal: Rejty Původně zaslal: volvik Vsem dekuji je to opradvu auto pro srandu a dneska uz je pekneji tak ho asi umyju ale tak se mi jeste ted toci v bedne po vcerejsich narozeninach ze nevim jestli to zvladnu a jinak sucram® urcite se muzeme domluvit a ja se zastavim ted mne to auto laká víc jeste než sem ho chtěl:-D ja bych sa chtel projet:-D No jak se nekde potkame tak te projedu Citovat
volvik Odesláno 23. srpen 2009 Autor Odesláno 23. srpen 2009 Původně zaslal: Béďa Tak to velka gratulace, Kubovo Sko je moc pekny auticko. Jen se divim ze ji pustil. Diky a taky jsem se divil ze ho prodaval ale ma vyhlidnute dalsi pekne auticko takze verim tomu ze bude zase spokojeny Citovat
kovi306 Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 budeš na tom eště něco vylepšovat??? dyt na tom už snad neni co.. Citovat
volvik Odesláno 23. srpen 2009 Autor Odesláno 23. srpen 2009 Původně zaslal: kovi306 budeš na tom eště něco vylepšovat??? dyt na tom už snad neni co.. Ale jo je co vylepsovat a bude se vylepsovat je tam jeste dost prace Citovat
s1600 Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 gratuluju,copak mas v planu?..nejaky perfomance? Citovat
čakom Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 taky grutuli a přeji mnoho km bez problémů. Citovat
GRiMx Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 Jakto, že jsi se nestavil no když jsi jel okolo:bacha:D Citovat
budvar Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 Gratuluju, od profláklýho člena mít autí je podle mě jistej příslib spokojenosti a férovosti - taky bych se touhle cestou jednou chtěl vydat Citovat
volvik Odesláno 23. srpen 2009 Autor Odesláno 23. srpen 2009 Původně zaslal: budvar Gratuluju, od profláklýho člena mít autí je podle mě jistej příslib spokojenosti a férovosti - taky bych se touhle cestou jednou chtěl vydat Presne tak taky jsem to tak chtel udelat a vyslo to paradne Citovat
volvik Odesláno 23. srpen 2009 Autor Odesláno 23. srpen 2009 Původně zaslal: GRiMx Jakto, že jsi se nestavil no když jsi jel okolo:bacha:D Bohuzel prselo a ja jsem chtel byt cim jak nejdriv doma byla to silena cesta Citovat
volvik Odesláno 23. srpen 2009 Autor Odesláno 23. srpen 2009 Diky vsem za gratulace s1600: no performace asi ne ale vzhledove to chci jeste trosku dotahnout a interier se bude calounit jeste urcite neco ale zatim je na to cas auto mam teprve druhy den Citovat
309GT Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Přijedeš s tím do Brna?Mohli by jsme pak dát všichni z P-C auta k sobě Citovat
kujon106 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Btw - fungujou ještě ty prígl srazy v Brně? Já že bych tam zavítal, teďka v září budu v Brně autem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.