Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

106 S16 \"zlatovlaska\" - Na novych kolech :)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Jakub predal auto ?

Blahozelam, velmi krasna 106 tka :)

jj,myslim že ho predaval dlouho,ale nepospíchal na to..já se po ni ptal už před svoji 206 a nedavno sem uvažoval že bych svoje GTI vymenil za Jakubovo.tak sem se ptal stli je na prodej..ale upustil jsem od toho..takže gratulace novemu majiteli a hodne srandy...s tim autem sranda fakt je:)))):potlesk

jo jinak mne to bylo jasne od zacatku od koho ji měl:-D

Odesláno

Vsem dekuji ;) je to opradvu auto pro srandu a dneska uz je pekneji tak ho asi umyju ale tak se mi jeste ted toci v bedne po vcerejsich narozeninach ze nevim jestli to zvladnu :D a jinak sucram® urcite se muzeme domluvit a ja se zastavim ;)

Odesláno
Původně zaslal: volvik

Vsem dekuji ;) je to opradvu auto pro srandu a dneska uz je pekneji tak ho asi umyju ale tak se mi jeste ted toci v bedne po vcerejsich narozeninach ze nevim jestli to zvladnu :D a jinak sucram® urcite se muzeme domluvit a ja se zastavim ;)

ted mne to auto laká víc jeste než sem ho chtěl:-D ja bych sa chtel projet:-D

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Původně zaslal: volvik

ted mne to auto laká víc jeste než sem ho chtěl:-D ja bych sa chtel projet:-D

No jak se nekde potkame tak te projedu :D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Tak to velka gratulace, Kubovo Sko je moc pekny auticko. ;) Jen se divim ze ji pustil. :roll

Diky ;) a taky jsem se divil ze ho prodaval ale ma vyhlidnute dalsi pekne auticko takze verim tomu ze bude zase spokojeny ;)

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

budeš na tom eště něco vylepšovat??? dyt na tom už snad neni co..;)

Ale jo je co vylepsovat a bude se vylepsovat :) je tam jeste dost prace :)

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Gratuluju, od profláklýho člena mít autí je podle mě jistej příslib spokojenosti a férovosti - taky bych se touhle cestou jednou chtěl vydat :mrk

Presne tak taky jsem to tak chtel udelat a vyslo to paradne :)

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

Jakto, že jsi se nestavil no :bacha když jsi jel okolo:bacha:D

Bohuzel prselo a ja jsem chtel byt cim jak nejdriv doma byla to silena cesta :)

Odesláno

Diky vsem za gratulace ;)

s1600: no performace asi ne ale vzhledove to chci jeste trosku dotahnout a interier se bude calounit :) jeste urcite neco ale zatim je na to cas auto mam teprve druhy den :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...