Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: robozv

Původně zaslal: mirec307break

mám P307 11/2005 dal som si tiež aktivovať sietenie v Peugeote a nemali stým žiadny problém. Ale zacvakal som za to.

Iba budiky za zapinajú keď sa zotmie alebo vbehnem pod most.:roker

to ako myslis \"budiky za zapinajú keď sa zotmie alebo vbehnem pod most\" sice nemam aktivovane denne svetla ani to nechcem no zaujimalo by ma ako to funguje, v aute je nejake cidlo? alebo ako... :o

Na prednom skle mám sminač ktorý aktivuje svietenie za tmy keby som nemal aktivované denné svelá a zapina aj stierače.( daždový senzor):roker

Odesláno

Původně zaslal: robozv

mám P307 11/2005 dal som si tiež aktivovať sietenie v Peugeote a nemali stým žiadny problém. Ale zacvakal som za to.

Iba budiky za zapinajú keď sa zotmie alebo vbehnem pod most.:roker

to ako myslis \"budiky za zapinajú keď sa zotmie alebo vbehnem pod most\" sice nemam aktivovane denne svetla ani to nechcem no zaujimalo by ma ako to funguje, v aute je nejake cidlo? alebo ako... :o

Na prednom skle mám sminač ktorý aktivuje svietenie za tmy keby som nemal aktivované denné svelá a zapina aj stierače.( daždový senzor):roker

Ďakujem za vysvetlenie :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...