Ferin007 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Koukni na příspěvek, co je o jeden výš. Jsou to \"denní světla\" (ne \"trvalý svícení\"), senzor pak ovládá jen budíky, navigaci a možná (??) zadní světla. Citovat
mirec307break Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: robozv Původně zaslal: mirec307break mám P307 11/2005 dal som si tiež aktivovať sietenie v Peugeote a nemali stým žiadny problém. Ale zacvakal som za to. Iba budiky za zapinajú keď sa zotmie alebo vbehnem pod most. to ako myslis \"budiky za zapinajú keď sa zotmie alebo vbehnem pod most\" sice nemam aktivovane denne svetla ani to nechcem no zaujimalo by ma ako to funguje, v aute je nejake cidlo? alebo ako... Na prednom skle mám sminač ktorý aktivuje svietenie za tmy keby som nemal aktivované denné svelá a zapina aj stierače.( daždový senzor) Citovat
robozv Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: mirec307break Původně zaslal: robozv Původně zaslal: mirec307break mám P307 11/2005 dal som si tiež aktivovať sietenie v Peugeote a nemali stým žiadny problém. Ale zacvakal som za to. Iba budiky za zapinajú keď sa zotmie alebo vbehnem pod most. to ako myslis \"budiky za zapinajú keď sa zotmie alebo vbehnem pod most\" sice nemam aktivovane denne svetla ani to nechcem no zaujimalo by ma ako to funguje, v aute je nejake cidlo? alebo ako... Na prednom skle mám sminač ktorý aktivuje svietenie za tmy keby som nemal aktivované denné svelá a zapina aj stierače.( daždový senzor) Ďakujem za vysvetlenie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.