zpozdilek Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: dzana.m jo ten narazník vypadá velice dobře přeju hodne štestí při dalších prací díky:D Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Paráda! Ale dal bych ho do barvy karoserie.....jestli teda myslíš bílou na stálo:bojim Ale jinak ještě mlhy a je to:super Citovat
zpozdilek Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Paráda! Ale dal bych ho do barvy karoserie.....jestli teda myslíš bílou na stálo:bojim Ale jinak ještě mlhy a je to:super A co by jsi mi doporučil kolem mlh ( jaky ramečky ) Citovat
309GT Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Možností je dost,já bych dal nárazník do barvy a pak se rozhodoval jestli udělat nějakej kontrast rámečků,nebo je stříknout na černo,já měl jeden čas na černým autě a černém nárazníku červený rámečky,ale byli i červený lišty kolem auta,tak to šlo...prostě to sladit s autem.... Citovat
zpozdilek Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 mě něco napadlo ale nevím, jak to bude vypadat aby se mi to neskurnilo... Citovat
309GT Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Těžko říct,třeba to vyjde,třeba ne:D Maximálně to předěláš.... Citovat
Maverick Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 zpozdilek: Pěkný, koukám, že teď máme ty přední nárazníky oba stejný, protože já ho mám taky jen v plniči:D Jen se zeptám, tys to tažný oko uříznul? Citovat
zpozdilek Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: Mef zpozdilek: Pěkný, koukám, že teď máme ty přední nárazníky oba stejný, protože já ho mám taky jen v plniči:D Jen se zeptám, tys to tažný oko uříznul? Ne a jak bych se pak nechal odtahnout? ne jen jsem ho skoval a kapku zamaskoval, vypada to hnedka lepší..Ale normalně hak zahaknu a jedu..Je to docela v pohode. Citovat
zpozdilek Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 jen lepka zatím není moc časku;) Citovat
BiFF Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Jeste listy na dvere a nejde rozpoznat od Mi16 Citovat
Maverick Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 BiFF: K míčku tomu nechybí jen ty lišty. Ještě to chce lemy blatníků, prahy a míčkový křídlo:P PS: Jedno míčkový křídlo se mi válí v garáži:D Citovat
zpozdilek Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 kluci já s tím autem dopadl velice špatne bohužel - takže trošku poflakat stříknout naraznik do bilo modre barvy a koupit 4x pneu Citovat
Maverick Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Jak špatně? Došli finance, nebo ti ho zabavila mladá? Citovat
zpozdilek Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 zabavila mi auto mlada kua kua kua Citovat
BiFF Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 jo tak to se mi nastesti stat nemuze lituju te Mef : ja mam doma komplet Mi16 kit aji prahy ale ty nedam Citovat
Maverick Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 BiFF: Se nedivim, tyhle věci se brzo začnou vyvažovat zlatem. Třeba takový prahy, stačí jeden pangejt a je to hotový. Citovat
zpozdilek Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 kluci poradte mám dat pry černy sla na aute, mlada videla fotky u Biffa a moc se ji to auto libi - kolik to tak stojí a mužu to tam mít? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.