N3R3Z Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 určitě to sem dej, i nedodělaná práce může někoho třeba inspirovat Citovat
309GT Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Jennulda : Zdravim a vítám tě na fóru:papa Co se týče těch mojich světel,cenovku ti fakt nepovim.Dělal jsem je doma na\"koleni\" a nepočítal jsem náklady,ale maximálně cca 2000-2500kč.Jinak přední optika se nechá dopasovat z 205ky,ale musíš taky upravt kapotu,masku,vymyslet uchycení světel a kolem dokola dát nějaké těsnění,jsou docela o dost menší Starší angel eyes koupíš kolem 3000kč v pohodě A určitě dej fota auta,ať se taky pokocháme:super Citovat
Jennulda Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 309GT : aha mno tak myslim že do tak složite operace co se týče těch světel bych se nepustil ale napadlo mě koupit nějaky hotový hezký na peugeota 205 a napasovat to tam.. ale zase zajímalo by mě jestli je hodně pracne to tam napasovat a předělat to jak jsi tu psal... jinak momentálně mam PC v opravně a fotky moji 309tky mam v něm.. ale myslim že zitra bych ho mohl už mít doma tak ji tu představim na foru :) [upravil dne 3/9/09 Jennulda] Citovat
309GT Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Tady je odkaz na francouzský forum kde klučina dával do předu angel-eye\"s z 205ky.Má to docela dobře nafocený,tak se můžeš kouknou co to obnáší Mě od toho nejvíc odradilo že to má světla a blinkr v jednom,to se mi nelíbí protože je pod i nad světlem spára (kapota-blatník,čelo-blatník...) a přijde mi to divný.Ale sto lidí - sto chutíhttp://www.forum-auto.com/tuning/voitures-membres/sujet381658-35.htm Citovat
Jennulda Odesláno 4. září 2009 Odesláno 4. září 2009 jj diky to mi stači.. mno kdo ví třeba se to doho taky vrhnu.. ale to asi až později.. jinak už jsem si založil to tema jmenuje se muj peugeot 309 . ale mam problem a to že nevim jak se nahravaji fotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.