N3R3Z Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 tak ty kola sou hodně špicový... kolikpak takový nalakování stálo?... jinak to pěkně ladí k autu, chválím PS: nemáš ten nárazník trochu zkřiva? je tam docela mezera Citovat
SV 24 Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 jo jo na te jedne strane je nakrivo kvuli drzaku.Musim ho koupit a jeste mam v cudu vystuhu tak mi to tam takhle nesedi Jinak ty kola me vysly na cca 450kc-delal sem si to sam sprejema! 4x vrstva cerneho,3x bileho a 2x ochrany bezbarvy lak a bylo to Citovat
SV 24 Odesláno 25. srpen 2009 Autor Odesláno 25. srpen 2009 kluciii sem trosku blazen a chci udelat jiny naraznik Chtel bych ten co je v priloze z 309ky Cupovy ale nevim zda to udelat z toho co sem ted delal nebo z origo zase?! Co myslite,ze bude lepsi?! Citovat
309GT Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Jo jo,byla by to paráda ale tý práce:roll Citovat
SV 24 Odesláno 25. srpen 2009 Autor Odesláno 25. srpen 2009 ta prace je hrozna,ale chtel bych se do toho vrhnou Ale nevim zda se do toho pustit delat z tohohle nebo od znova z originalu?! Citovat
309GT Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Myslím že jak to máš teď tak to bude jednodušší předělat;) Citovat
SV 24 Odesláno 25. srpen 2009 Autor Odesláno 25. srpen 2009 taky sem si to myslel... Az bude ta spravna nalada tak na to vletnu To bude zase srandy! Citovat
volvik Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 naraznik vypadal dobre ale pokud to udelas tak jak chces tak to bude parada tak hodne stesti pri vyrobe Citovat
SV 24 Odesláno 25. srpen 2009 Autor Odesláno 25. srpen 2009 dekuju dekuju.Doufam,ze to vyjde! Ted se jen musim odhodlat a vrhnout se do prace Citovat
KoudaK Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 tak jsem si ted dal tahokov do těch mřížek v předním nárazníku... :-) Citovat
SV 24 Odesláno 27. srpen 2009 Autor Odesláno 27. srpen 2009 dobry dobry.Akorat ja bych asi ten stary plast vyrizl a dal tam ten tahokov ivc ven... Ale dobry dobry! Citovat
KoudaK Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Původně zaslal: SV 24 dobry dobry.Akorat ja bych asi ten stary plast vyrizl a dal tam ten tahokov ivc ven... Ale dobry dobry! Já se snažím zachovávat originál ale s tím sem si taky pohrával.. Citovat
Jennulda Odesláno 2. září 2009 Odesláno 2. září 2009 Tyo slušná práce.. Jsem tu ted novej. dělám už pul roku na jednom peugeotu 309. začal jsem interierem a ten vypadá že už každou chvíli bude v konečné fázi. jinak dělal jsem taky pokusy z montažní pěny a to když jsem tvořil palubní desku.. snažil jsem se a piplal s tím neco přes měsic pak mi došly nervy a vyhodil jsem to. jseš fakt dobrej, nevím proč ale nešlo mi to s tím, možná jsem to dělal příliš složitě a navic byh nezvládl potom to kitováni dělal jsem to snad už 1 000 krát ale vživotě jsem to nedodělal do konce vžydcky to namíchám ale jak vezmu nějakou špachtlu do ruky tak to nejde ani za zlaté prase. chci vám taky představit moje dílo ale musim si připravit fotky a podobně ale nevím jestli to mám sem dávat jelikož neni ještě zdaleka hotovo.. ale podle mě to vypadá hezky. jinak četl jsem tu od tebe pár článku o tom jak představuješ tvé auto a chtěl jsem se zeptat kolik by tak stály ty světla z toho peugeota 205 a jestli si je musel taky nejak brousit jako ty blinkry nebo je to prostě z čirého skla ? [upravil dne 2/9/09 Jennulda] [upravil dne 2/9/09 Jennulda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.