Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak ty kola sou hodně špicový... kolikpak takový nalakování stálo?... jinak to pěkně ladí k autu, chválím

PS: nemáš ten nárazník trochu zkřiva? je tam docela mezera

Odesláno

jo jo na te jedne strane je nakrivo kvuli drzaku.Musim ho koupit a jeste mam v cudu vystuhu tak mi to tam takhle nesedi :nevim Jinak ty kola me vysly na cca 450kc-delal sem si to sam sprejema! 4x vrstva cerneho,3x bileho a 2x ochrany bezbarvy lak a bylo to :super

• O 3 měsíce později...
Odesláno

kluciii sem trosku blazen a chci udelat jiny naraznik :D Chtel bych ten co je v priloze z 309ky Cupovy ale nevim zda to udelat z toho co sem ted delal nebo z origo zase?! Co myslite,ze bude lepsi?! :myslim

post-0-14109609268965_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

dobry dobry.Akorat ja bych asi ten stary plast vyrizl a dal tam ten tahokov ivc ven... :mrk Ale dobry dobry! :papa

Já se snažím zachovávat originál ale s tím sem si taky pohrával..:super

Odesláno

Tyo slušná práce.. Jsem tu ted novej. dělám už pul roku na jednom peugeotu 309. začal jsem interierem a ten vypadá že už každou chvíli bude v konečné fázi. jinak dělal jsem taky pokusy z montažní pěny a to když jsem tvořil palubní desku.. snažil jsem se a piplal s tím neco přes měsic pak mi došly nervy a vyhodil jsem to. jseš fakt dobrej, nevím proč ale nešlo mi to s tím, možná jsem to dělal příliš složitě a navic byh nezvládl potom to kitováni dělal jsem to snad už 1 000 krát ale vživotě jsem to nedodělal do konce :myslim vžydcky to namíchám ale jak vezmu nějakou špachtlu do ruky tak to nejde ani za zlaté prase. chci vám taky představit moje dílo ale musim si připravit fotky a podobně ale nevím jestli to mám sem dávat jelikož neni ještě zdaleka hotovo.. ale podle mě to vypadá hezky. jinak četl jsem tu od tebe pár článku o tom jak představuješ tvé auto a chtěl jsem se zeptat kolik by tak stály ty světla z toho peugeota 205 a jestli si je musel taky nejak brousit jako ty blinkry nebo je to prostě z čirého skla ?

[upravil dne 2/9/09 Jennulda]

[upravil dne 2/9/09 Jennulda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...