Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

tak snad se to povede! Trocha experimentovani.Snad to bude potom dobry! Ale jeste dost prace :)

To je pravda,práce je to na hovno a dost nevděčná,ale ten výslenej efekt a ta originalita za to rozhodně stojí,pak víš že stejný auto nepotkáš;)
Odesláno

dobrá práce:potlesk....já jsem bohužel nárazník na takovéto experimentování poslal dál:( ...asi je to blbej dotaz,ale jak děláte to,že nárazník je tak pravidelný?Myslím,že na jedné straně není víc zkosený a tak:blablabla....Osobně by mě pak štvalo,že z jedné strany auto vypadá jinak než z druhé...

Odesláno
Původně zaslal: milhaus

dobrá práce:potlesk....já jsem bohužel nárazník na takovéto experimentování poslal dál:( ...asi je to blbej dotaz,ale jak děláte to,že nárazník je tak pravidelný?Myslím,že na jedné straně není víc zkosený a tak:blablabla....Osobně by mě pak štvalo,že z jedné strany auto vypadá jinak než z druhé...

Nevím jak to dělají pánové tady,ale viděl jsem jednou jak dal zjevák dva stejné špalíčky a na ně laťku,aby to měl rovně:D
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak prvni foto na aute.Jeste jsou na tom nejake detaily a dostane asi svetla na denni sviceni... :aut

[upravil dne 17/5/09 SV 24]

[upravil dne 17/5/09 SV 24]

post-0-14109606991788_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...