Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kluci potreboval bych nejakou inspiraci s upravou meho narazniku.Chci ho nejak udelat jenze uz nemam napady... :myslim Chci udelat nejaky pekny ale nevim uz co s nim vymyslet.Jakou koliv pripominku beru! ;)

Premyslim,ze zahladim naraznik misto list a dam pryc ty mlhovky.Co myslite potom udelat?! Nebo sem premyslel sehnat jeste jeden a protahnout ho nize k zemi?! Libi se mi naraznik jako ma ,,Radek26\".

P.S.: Takhle vypada nyni.

[upravil dne 28/4/09 SV 24]

[upravil dne 28/4/09 SV 24]

post-0-14109606543869_thumb.jpg

Odesláno

to zahlazení by nemuselo být špatný, ale mlhovky bych nechal, nebo sehnal žlutý :) to vypadá dobře... co třeba červený tahokov pod prostřední mřížku?

PS: pokud se budeš zbavovat těch červených lišt a nepolámou se ti při demontáži, rád bych je od tebe koupil, nikde je nemůžu sehnat

Odesláno

kdyz tak na tebe budu myslet! Ale nejsou to origo cerveny.Puvodne stribrny pralakovany na cerbenou.Jinak jak si to myslel s tim tahokovem?! :)

Odesláno

takze ten naraznik co mas ted na sve 309 sis vyrabel?! Z origo narazniku? :mrk Vypada totiz fakt skvele!!! Neco podobneho bych taky chtel..!

Odesláno

Ty závodní verze byli pěkný celý!To mít tak si nestěžuju:D A radek26 to má taky pěkný.Záleží na tobě,hlavně u toho přemýšlet ať nevznikne paskvil...:D

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

no prave! :D Porad se odhodlavam a nechce se mi do toho baych to nepos... :D

Když to promyslíš do předu,tak to vyjde.Já jsem byl taky pos***** když jsem pořádně říznul do auta,ale výsledek mě docela uspokojuje:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...