Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já onehdá na přivaděču předjížděl Kawa Ninja 1200.. Asi si to zrovna koupil a vezl dom..:D

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Já onehdá na přivaděču předjížděl Kawa Ninja 1200.. Asi si to zrovna koupil a vezl dom..:D

ZX12 se prej vyrobilo míň ks než bylo lidí co se na nich zabilo.

Odesláno
Původně zaslal: Kajo

Původně zaslal: destiny

Minulý rok jsem se takhle v noci střídavě předjížděl s přítelem Zuzky Bělohorcové. Má Ferrari a byli jsme na D5 směrem do Plzně. Jel jsem asi 140 a on mě předjel ve 150. Tak jsem ho předjel ve 160, on mne asi ve 180.... Nikde žadná jiná auta, tak to bylo super. Vydrželo nám (hlavně teda mě :aut ) to do 260. Pak zasáhl můj omezovač rychlosti a už jsem jen sledoval, jak se jeho chromový kůň na rudé zádi vzdaluje. Tak jsem mu udělal :papa Evidentně ho to bavilo, si se mnou hrát jako kočka s myší, jinak kdyby na to pořádně šlápl hned na začátku, neměl jsem žádnou šanci se ho držet tak dlouho. :super

pockaj!! a to si siel na com az do 260 ??? asi nie na 307-ke, ze?

[upravil dne 27/4/09 Kajo]

No, jasně že to 307čkou nebylo :) Taky by se mi líbilo, kdyby 307čka jezdila 260 km/h. Byl by to pak takový malý Sleeper. :super

Odesláno

LOOOL .

Tak zrovna vcera som nahanal jedno Lambo v Bratislave, chytil sem ho pri prezidentskom palaci a okolo stanice tade sme isli. Ale vzdy ked som ho dobiehal tak stupil na plyn a utiekol mi.

Potom som ho predbehol ked parkoval

[upravil dne 27/4/09 Lubk0]

post-0-14109606484152_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: PnR

lubko: mame rovnake stierace :P

A dokonce i model auta :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...