Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte vsetci chcem sa opytat mam P306 sedan 1998 a nemam klimu.Chcem si kupit predne deflektory ale pocul som ze pri nahodeni nefunguje dobre el. stahovanie prednych okien.Vraj sa zasekavaju a zle sa zatvaraju.Nema niekto s tym skusenosti?Vdaka:myslim

Odesláno

ono to zalezi vsetko od hrubky deflektoru. Cim hrubsi tak tym horsie, lebo ten defllektor sa dava do tej medzery kde aj okno zapada a uz musi prekonavat urcity odpor. Ja osobne mam skusenost len s deflektormi na favorite a tam to dost brzdilo. Dokonca sa mi aj okno spriečovalo.

Odesláno

Kupil som ich, vybrusil normlane flexou tak, aby boli tie hrany co najuzsie, dal na auto a beha to paradne:roker....ked som ich tam nahodil nezmenene, tak sa okna ani nepohli:D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Kupil som ich, vybrusil normlane flexou tak, aby boli tie hrany co najuzsie, dal na auto a beha to paradne:roker....ked som ich tam nahodil nezmenene, tak sa okna ani nepohli:D

A ked si ich zbrusil nie su volne alebo ti nepadaju?

Odesláno

Nazdar tak ja som po kupe auta hned daval deflektory a zatial ziadny problem. Zo zaciatku sice drocha drhli ale po natreti mydlom alebo indulonou to islo v pohode. :D

Odesláno
Původně zaslal: rudipd

A ked si ich zbrusil nie su volne alebo ti nepadaju?

Nie, tiez som sa toho bal, ale dal som na ne normalne obojstrannu lepiacu pasku pre istotu, zasunul som ich tam a drzia paradnem, ani sa nepohnu, uz je to pol roka a sluzia paradne:papa

Kupoval som tieto myslim-->

deflektory

, po mensich upravach sedia paradne, ak chces, mozem dat aj foto:papa

[upravil dne 26.4.2009 Qcko]

Odesláno

No ved ak sa da posli dake foto.A pocul som ze ak mam len predne tak vzadu sediacim az tak nefuci ako normalne

[upravil dne 26.4.2009 rudipd]

Odesláno

No ja som dlho jazdil bez nich a s deflektormi je to uplna parada, ked prsi mozes mat v pohode otvorene, nerosia sa ti okna, ako hovoris na zadnych sedadlach nie je az taky prievan a podla mojho nazoru auto s nimi vyzera ovela lepsie:mrk

Tu mas nejake photo:

beznzvu1y.jpg

beznzvu2kgn.jpg

beznzvu3u.jpg

:papa

Odesláno

No ja som dlho jazdil bez nich a s deflektormi je to uplna parada, ked prsi mozes mat v pohode otvorene, nerosia sa ti okna, ako hovoris na zadnych sedadlach nie je az taky prievan a podla mojho nazoru auto s nimi vyzera ovela lepsie:mrk

Dik najblizsie si ich kupim

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Qcko: musim jen souhlasit ze je toparada...hlavne kdyz je jeste celej zadek zatonovan...tak to i vypada paradne

Odesláno

Ja mam tiez sedana, tiez bez klimy, s ele oknami tiez 1998 ..

Deflektory asi nedam, nakolko ja v aute fajcim, a to zasadne pri otvorenom okne. Pri klepani popola von cez okno mi deflektor celkom zavadzal :D

Ale inac celkom pohodicka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...