marekb26 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 chcem sa opytat vcera som si doniesol domou druhu 405 r.v.91 1,9grd ja mam r.v.89 pasuju tie veci z tej novsej na toho mojho mam na mysli hlava atd. lebo na vyzor je ten motor iny ja mam nad hlavou take sanie alebo co toje a tento novsi ma len hadicu od vzduchacu. Citovat
dýzl Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Co jsem zatímzjistil tak GRD je jen označení auta snad dle výbavy.Na motoru by měli být štítky s číslem a typem motoru.Pokud je nad hlavou plastová krabice v zadu se čtyřmi trubkami kruh. průřezu do sání a zepředu jedna z hranateho filtrboxu za l.světlem ,tak by to měl být typ D9B (pokud se pletu,tak mne znalci opravte).Na záměnnost hlav jsem se zde ptal viz link : Citovat
Dundee Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Jeden z nich je 47kW a druhý 51kW (to je ten s tim plastem nad víkem ventilů- tvůj). Citovat
marekb26 Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 ano ja mam s tym plastovim ventilov a ostatne veci pasovat mam pocit ze je tu ina prevodovka mam na mysli radenie spiatocky neviem ho nastartovat a vyskusat lebo baterka je vymlatena bola na nabyjacke celu noc ale asi je uz stara je mam spiatock ako keby do jednotky a tu sa mi zda ze ako na skodovke do prava a do zadu Citovat
dýzl Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Co vím,tak by to mělo být celé téměř shodné.Převodovky ,respektive jejich příruby jsou shodné a můžou se lišit (přev.)umístěním z5°-naproti 5° nebo s u jednotky.(s povysunutím pojistky či jak to je).Zde je odkaz z BX clubu záměnnosti dílů od PSA (je to bráno na BéiXka): http://www.bxclub.com/view.php?cisloclanku=2006100301 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.