Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chcem sa opytat vcera som si doniesol domou druhu 405 r.v.91 1,9grd ja mam r.v.89 pasuju tie veci z tej novsej na toho mojho mam na mysli hlava atd. lebo na vyzor je ten motor iny ja mam nad hlavou take sanie alebo co toje a tento novsi ma len hadicu od vzduchacu.

Odesláno

Co jsem zatímzjistil tak GRD je jen označení auta snad dle výbavy.Na motoru by měli být štítky s číslem a typem motoru.Pokud je nad hlavou plastová krabice v zadu se čtyřmi trubkami kruh. průřezu do sání a zepředu jedna z hranateho filtrboxu za l.světlem ,tak by to měl být typ D9B (pokud se pletu,tak mne znalci opravte).Na záměnnost hlav jsem se zde ptal viz link :

Odesláno

ano ja mam s tym plastovim ventilov a ostatne veci pasovat mam pocit ze je tu ina prevodovka mam na mysli radenie spiatocky neviem ho nastartovat a vyskusat lebo baterka je vymlatena bola na nabyjacke celu noc ale asi je uz stara je mam spiatock ako keby do jednotky a tu sa mi zda ze ako na skodovke do prava a do zadu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...