Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

Původně zaslal: nsbojovnik

tak neviem ci to mam risknut alebo nie:( skuste sa s tym niekto pohrat vo fotoshope alebo nejako ... len chcem vidiet ako by to ukazalo na ciernej 407micke (sedan) .

Ak by si niekto dal tu namahu a pohral sa s tym tak mu dopredu dakujem.

Nasiel som stranku vyrobcu folii, myslim ze to boli 3M-ky kde toto maju spravene ako aplikaciu... vyberies si typ auta... je tam aj Peugeot 407 + farbu a virtualne sa pozries ako zvnutra auta ako to vyzera, tak aj zvonku... :super

posli link :) nech si to prezriem:)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já mám folie Suntek, nechával jsem si to dělat ve firmě Trieste a.s. - cena 5463Kč celé auto. V předu HP70, vzadu HP20 s Atestem a legalizačníma samolepkama. Lepení na počkání (cca 3hodiny)bez demontáže skel. Přes folie ven je perfektně vidět i v noci. Všem doporučuji :roker;)

post-0-14109607189064_thumb.jpg

Odesláno

Krásnej mazlíček :) Opravdu vypadají jako dvojčata, akorát koukám, že ty tam máš NAVI (RT3). Tu já bohužel nemám :( Akorát se mi tam moc nelíbí ty zástěrky :) Ale jinak k sežrání :)

Pokoušel jsem se nahrát fotku pohled ze předu, ale nějak se nenahrála, tak to zkusím znovu

. Z boku zatím nemám, ale vytvořím ;)

post-0-14109607192353_thumb.jpg

Odesláno

Jojo, taky jsem míval fólie hoši, než jsem jel do německa a tam jsem je musel na místě ztrhnout a zacálovat 100 EUR.... Ve předu s nižší propustností než je povolená, ne neeee. :bojim

Odesláno

chuck 11: Nemáš vůbec zač ... Mám jen koncovku, tlumič jsem nechtěl ... :)

corsair.cz: Folie na všech oknech mám s legalizační samolepkou, tak snad by neměl být nikde problém, alespoň mi to tvrdili. Dostal jsem i takovou kartičku s VIN a SPZ vozu, tak jí vozím spolu s techničákem a zelenou kartou v pouzdře.

Odesláno

2 jirka407: Pokud jsou homologovány tak bys neměl mít problém, každopádně ty co mě odchytli to nezajímalo, prostě \"zu dunkel... 100 euro\" :bacha

2 Přema: v německu teď frčí čůrání do kelímků, prohledávání tělních otvorů kvůli domnělému pašování apodobné srandičky (viz idnes). Takže před tím než by tě zavřeli máš ještě šanci si užít německé pohostinnosti :)

Jo mě zastavili přímo na dálnici, civilní bávo, chvíli jeli vedle mě a pak mě předjeli a zastavili. Jen řekli \"zu dunkel.... dej to dolů a 100 Euro mně a Simírovi....komme komme...\".... žádné kartičky, nic je nezajímalo (ani jsem je teda neměl).

Jen dodávám že mi po dvou týdnech přišlo domů lejstro: 3 punkte in punktesystem (nevím v jakým, ale to je asi fuk, do německa raději pěšky...) :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...