nsbojovnik Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: djbrano Původně zaslal: nsbojovnik tak neviem ci to mam risknut alebo nie:( skuste sa s tym niekto pohrat vo fotoshope alebo nejako ... len chcem vidiet ako by to ukazalo na ciernej 407micke (sedan) . Ak by si niekto dal tu namahu a pohral sa s tym tak mu dopredu dakujem. Nasiel som stranku vyrobcu folii, myslim ze to boli 3M-ky kde toto maju spravene ako aplikaciu... vyberies si typ auta... je tam aj Peugeot 407 + farbu a virtualne sa pozries ako zvnutra auta ako to vyzera, tak aj zvonku... posli link nech si to prezriem:) Citovat
Sedlous Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Zajímalo by mě jak je to za tmy - jestli se na to rychle zvykne nebo je to uplně na prd a je vidět kulový... Toho se jedině trochu bojim... Citovat
jirka407 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Já mám folie Suntek, nechával jsem si to dělat ve firmě Trieste a.s. - cena 5463Kč celé auto. V předu HP70, vzadu HP20 s Atestem a legalizačníma samolepkama. Lepení na počkání (cca 3hodiny)bez demontáže skel. Přes folie ven je perfektně vidět i v noci. Všem doporučuji Citovat
chuck11 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 jirka407:---mohl bys tady dát i fotku přímo z boku jak to vypadá Citovat
jirka407 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 chuck11: Určitě, hned jak budu mít čas, tak nějakou vyrobím a upíchnu Ti jí sem [upravil dne 25/5/09 jirka407] Citovat
chuck11 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 potřeboval bych vidět jak to vypadá,taky se nad těma foliema zvažuje,jinak je mame skoro jak dvojčata Citovat
jirka407 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Krásnej mazlíček Opravdu vypadají jako dvojčata, akorát koukám, že ty tam máš NAVI (RT3). Tu já bohužel nemám Akorát se mi tam moc nelíbí ty zástěrky Ale jinak k sežrání Pokoušel jsem se nahrát fotku pohled ze předu, ale nějak se nenahrála, tak to zkusím znovu . Z boku zatím nemám, ale vytvořím Citovat
jirka407 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 jak jsem slíbil, tak tady jsou ty fotky: ze strany [upravil dne 26/5/09 jirka407] Citovat
chuck11 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 diki moc, Ps:to máš jen koncovku výfuku nebo celý tlumič Citovat
corsair.cz Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Jojo, taky jsem míval fólie hoši, než jsem jel do německa a tam jsem je musel na místě ztrhnout a zacálovat 100 EUR.... Ve předu s nižší propustností než je povolená, ne neeee. Citovat
Přema Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Tak to by mě rovnou zavřely......:D:D Citovat
jirka407 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 chuck 11: Nemáš vůbec zač ... Mám jen koncovku, tlumič jsem nechtěl ... corsair.cz: Folie na všech oknech mám s legalizační samolepkou, tak snad by neměl být nikde problém, alespoň mi to tvrdili. Dostal jsem i takovou kartičku s VIN a SPZ vozu, tak jí vozím spolu s techničákem a zelenou kartou v pouzdře. Citovat
corsair.cz Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 2 jirka407: Pokud jsou homologovány tak bys neměl mít problém, každopádně ty co mě odchytli to nezajímalo, prostě \"zu dunkel... 100 euro\" 2 Přema: v německu teď frčí čůrání do kelímků, prohledávání tělních otvorů kvůli domnělému pašování apodobné srandičky (viz idnes). Takže před tím než by tě zavřeli máš ještě šanci si užít německé pohostinnosti Jo mě zastavili přímo na dálnici, civilní bávo, chvíli jeli vedle mě a pak mě předjeli a zastavili. Jen řekli \"zu dunkel.... dej to dolů a 100 Euro mně a Simírovi....komme komme...\".... žádné kartičky, nic je nezajímalo (ani jsem je teda neměl). Jen dodávám že mi po dvou týdnech přišlo domů lejstro: 3 punkte in punktesystem (nevím v jakým, ale to je asi fuk, do německa raději pěšky...) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.