Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Som tu nova, tak este neviem ako to tu chodi :) . Potrebovala by som poradit. Mam 206, rok vyroby 2008 a chcela by som koncovku na vyfuk. Taku tu klasicku, peugeotacku. Informovala som sa konkretne v predajni Peugeot u nas v SR a cela je podla mna dost prestrelena, lebo ta koncovka originalna stoji cca 99 euro, cize asi 3000skk.To ako za design je to fakt vela. Urcite sa da kupit aj cez ine shopy, len neviem ci sa to posudzuje podla dakeho priemeru, dlzky. Tak mi please poradte ak viete. Vdaka :super

Odesláno

no tak hned prva rada! do predajni a servisov PEUGEOT uz prosim ani nechod, iba ta chu o...bat o peniaze!!!!!!!!!!! ci sa jedna o servis alebo obyc. obchod! co sa tyka kludne si mozes pozriet na hociakom e-shope nejake koncovky! hlavne je vediet aky mas priemer trubky koncoveho tlmica!

len tak narychlo som nasiel tento link!

http://www.pixmania.sk/sk/sk/r/koncovka-na-vyfuk

ale daj si do googlu koncovky na vyfuk a urcite nieco najdes, este aj taka otazka! napis aky mas motor

:)

[upravil dne 23/4/09 Kajo]

Odesláno

Vdaka za odpoved. Ja uz som browsovala na nete a hladala dake koncovky. skor je to o tom, ze neviem ako mam zistit, aka koncovka je na moje auto, ak sa zistuje priemer, dlzka koncovky a podobne. navyse ta koncovka sa tam len dako uchyti abo sa musi nedajboze aj daco pilit? :myslim. motor mam 1,4 benzin

koncovka vyfuku.pdf

Odesláno

no aky mas priemer ty, tak to ti veru nepoviem(mozno skor niekto, kto ma 1.4 benzin) a vacsinou netreba nic pilit! je to jednoduche na motnaz, si myslim! :)

Odesláno

vsak a nie je ten priemer rovnaky pre vsetky 206? ved hovorime o tom istom type peugeotu, aku rat o inom motore. ta trubka konca vyfuku by mala byt ta ista, nie? potrebujem koncovku, ktora na to sadne, kedze koniec toho vyfuku smeruje na dol, akokeby bol ohnuty. samozrejme prirodzene, nie v dosledku dakej kolizie.

Odesláno

no u mna je to inak, lebo ja mam sirsi koncovy tlmic! dokoca sa to pise aj v tom pdf-ku co si tam vlozila ze na moje auto to nejde!! a teraz ked tak o tom hovoris, ze ten koniec je zohnuty dolu tak veru mozno aj bude treba pilit! ja nemam koncovku, bolo by fajn keby niekto napise kto si ju tam daval! a mozno keby niekoho poporis tu z fora by ti ju tam s pomohol namontovat.. :aut

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...