Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Som tu novy a este sa velmi nevyznam v tomto fore tak sa nehnevajte.Mozno to tu uz bolo,ale som to nenasiel tu.Mam 2 peugeoti jeden 1.8 16V s klimov natom sa mi nezapina ventilator ked mi stupne voda,a druhy 2.0 16V tiez s klimov a tam je opacny problem,tam v kuse ide ventilator po otoceni kluca.Prosim poradte.

Odesláno

Keď je zapnutá klíma tal by ventilítor stále mal ísť na malé otáčky. Pri tom druhom by som to videl na vadné čidlo teploty alebo riadiaca jednotka ventilátorov - bitron.

Odesláno

Aj ja som mal na mysli riadiacu jednotku lebo cidla som povymienal,rele som tiez pozeral na obydvoch.Na 1.8 ked zapnem klimu tak ide ventilator,mozno ze aj tam odysla riadiaca.Este skusim prehodit z jedneho auta do druheho a uvidim.

Odesláno

Dneska som prehodil riadiacu jednotku(bitron)z 1.8 do 2.0 a tak isto isiel ventilator a ked som ju vrati naspat tak mi to zacalo robit aj druhe auto.Teraz na obydvoch autach po otoceni kluca sa zapne ventilator.Podla vas je pokazena riadiaca jednotka(bitron)?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...