pug406 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Ahoj.Som tu novy a este sa velmi nevyznam v tomto fore tak sa nehnevajte.Mozno to tu uz bolo,ale som to nenasiel tu.Mam 2 peugeoti jeden 1.8 16V s klimov natom sa mi nezapina ventilator ked mi stupne voda,a druhy 2.0 16V tiez s klimov a tam je opacny problem,tam v kuse ide ventilator po otoceni kluca.Prosim poradte. Citovat
pastorek Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Keď je zapnutá klíma tal by ventilítor stále mal ísť na malé otáčky. Pri tom druhom by som to videl na vadné čidlo teploty alebo riadiaca jednotka ventilátorov - bitron. Citovat
pug406 Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 Aj ja som mal na mysli riadiacu jednotku lebo cidla som povymienal,rele som tiez pozeral na obydvoch.Na 1.8 ked zapnem klimu tak ide ventilator,mozno ze aj tam odysla riadiaca.Este skusim prehodit z jedneho auta do druheho a uvidim. Citovat
pug406 Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 Dneska som prehodil riadiacu jednotku(bitron)z 1.8 do 2.0 a tak isto isiel ventilator a ked som ju vrati naspat tak mi to zacalo robit aj druhe auto.Teraz na obydvoch autach po otoceni kluca sa zapne ventilator.Podla vas je pokazena riadiaca jednotka(bitron)? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.