Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dsc00850w.th.jpg

zbytek mam ve fotaku ale fotak ma pritelkine u sebe .... ja schanim palubku kuli tomu ze si tam musim zadelat nak radio... nejspis to tady vyriznoutpeugeot309interiorcopy.th.jpg nak to tam poresit zalaminovat a potahnout nakym potahem .... pac jsem dostal od kamose tohle auto radio

a kdybych ho dal dolu jako normalne tak by to bylo na pi*u.... protoze bych na nem nic nevidel...

a svetla potrebuju na to abych si je udelal led... ale jelikoz potrebuju kazdej den jezdit tak to rovnou nemuzu delat na tehlech co tam mam..

Odesláno
Původně zaslal: psenda

cuz nema nekdo palubku navic? nebo se ji chce zbavit? a taky zadni svetla? :roker

dik

Mám,ale nedám:aut Jinak jak píšeš ten rok,je to 1000% new model (facelift)
Odesláno
Původně zaslal: psenda

dsc00850w.th.jpg

zbytek mam ve fotaku ale fotak ma pritelkine u sebe .... ja schanim palubku kuli tomu ze si tam musim zadelat nak radio... nejspis to tady vyriznout nak to tam poresit zalaminovat a potahnout nakym potahem .... pac jsem dostal od kamose tohle auto radio

a kdybych ho dal dolu jako normalne tak by to bylo na pi*u.... protoze bych na nem nic nevidel...

a svetla potrebuju na to abych si je udelal led... ale jelikoz potrebuju kazdej den jezdit tak to rovnou nemuzu delat na tehlech co tam mam..

To budu dělat taky,časem...ale s tím rozdílem,že tam nebude vyklápěčka ale nejspíš monitor.....

[upravil dne 22/4/09 309GT]

Odesláno
Původně zaslal: milhaus

nejsem si jistý,jak bude držet laminát na tom křehkým plastu palubky...jinak pěkný rejdio:super

Nejlepší by bylo asi to hodit komplet do laminátu,ty plasty se s ničim moc nesnesou,to je pravda...
Odesláno

nebo udělat nějakou \"budku\" na to rádio,vyříznout patřičný otvor v palubce, nanýtovat a potáhnout něčím celou palubku:roker....dělat spoj laminát-palubka fakt nemá cenu

[upravil dne 22/4/09 milhaus]

Odesláno

no ja se v tom moc nevyznam... ale nalaminovat si celou balubku by me asi zabylo...

ale stejne si nechci zpraznit zatim tuhle a udelat pokus na naky jiny...

milhaus : za kolik bys mi nechal ty svetla?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...