psenda Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 cuz nema nekdo palubku navic? nebo se ji chce zbavit? a taky zadni svetla? dik Citovat
N3R3Z Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 jakej model? do starýho modelu mám jak palubku, tak světla, na novej jen zadní světla [upravil dne 21/4/09 N3R3Z] Citovat
psenda Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 N3R3Z: nevim jakej presnej model mam ale je to rv 92 a oznaceni vital... milhaus: no to me pak napadlo ale nevim jak to presunout:myslim Citovat
N3R3Z Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 tak to máš s nejvyšší pravděpodobností novej model (zadní světla jsou zkosený) Citovat
milhaus Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 jj,vitala mám taky,je to novej model....nahoď nějaký foto;)...jestli jdeš měnit palubku,tak přeju pevný nervy, já už to mám za sebou asi 3x Citovat
psenda Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 zbytek mam ve fotaku ale fotak ma pritelkine u sebe .... ja schanim palubku kuli tomu ze si tam musim zadelat nak radio... nejspis to tady vyriznout nak to tam poresit zalaminovat a potahnout nakym potahem .... pac jsem dostal od kamose tohle auto radio a kdybych ho dal dolu jako normalne tak by to bylo na pi*u.... protoze bych na nem nic nevidel... a svetla potrebuju na to abych si je udelal led... ale jelikoz potrebuju kazdej den jezdit tak to rovnou nemuzu delat na tehlech co tam mam.. Citovat
309GT Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: psenda cuz nema nekdo palubku navic? nebo se ji chce zbavit? a taky zadni svetla? dik Mám,ale nedám:aut Jinak jak píšeš ten rok,je to 1000% new model (facelift) Citovat
309GT Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: psenda zbytek mam ve fotaku ale fotak ma pritelkine u sebe .... ja schanim palubku kuli tomu ze si tam musim zadelat nak radio... nejspis to tady vyriznout nak to tam poresit zalaminovat a potahnout nakym potahem .... pac jsem dostal od kamose tohle auto radio a kdybych ho dal dolu jako normalne tak by to bylo na pi*u.... protoze bych na nem nic nevidel... a svetla potrebuju na to abych si je udelal led... ale jelikoz potrebuju kazdej den jezdit tak to rovnou nemuzu delat na tehlech co tam mam.. To budu dělat taky,časem...ale s tím rozdílem,že tam nebude vyklápěčka ale nejspíš monitor..... [upravil dne 22/4/09 309GT] Citovat
milhaus Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 nejsem si jistý,jak bude držet laminát na tom křehkým plastu palubky...jinak pěkný rejdio:super Citovat
309GT Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: milhaus nejsem si jistý,jak bude držet laminát na tom křehkým plastu palubky...jinak pěkný rejdio:super Nejlepší by bylo asi to hodit komplet do laminátu,ty plasty se s ničim moc nesnesou,to je pravda... Citovat
milhaus Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 nebo udělat nějakou \"budku\" na to rádio,vyříznout patřičný otvor v palubce, nanýtovat a potáhnout něčím celou palubku:roker....dělat spoj laminát-palubka fakt nemá cenu [upravil dne 22/4/09 milhaus] Citovat
psenda Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 no ja se v tom moc nevyznam... ale nalaminovat si celou balubku by me asi zabylo... ale stejne si nechci zpraznit zatim tuhle a udelat pokus na naky jiny... milhaus : za kolik bys mi nechal ty svetla? Citovat
milhaus Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 no ,já světla navíc nemám, bohužel..... http://www.aukro.cz/item611150124_peugeot_309_r_v_1993_zadni_svetla_pekne.html hoď to do bazaru,tam to uvidí víc lidí [upravil dne 23/4/09 milhaus] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.