Guest sarapo Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Zdravím,na PC mi dlhšiu dobu vypisovalo chybu Airbag Fault, skôr ako som sa rozhodol písať, tak som si ohĺadne tejto chyby všetko na fóre vyhĺadal a našiel som tam užitočné info a rady ako na to.Od pôvodného majiteľa som dostal nový COM ktorý som vymenil za starý,postupoval som presne podľa daného návodu z fóra, všetko pekne odpojil a naspäť pripojil trošku dal zabrať volant, ale podal sa a tešil som sa , že po zapojení batérie bude všetko O.K.Ale trt makový, chyba Airbag Fault si pípa daľej a tak isto aj kontrolky na displeji svieta ako o život.Už som dvakrát odpojil airbagy z volantu a samoška znova napojil a opäť babkine gu...Môže mi niekto s tým poradiť čo daľej ? Citovat
shark734 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 tak mne to robil tiez airbag na volante...tam som potom kostru priamo nasroboval o tu liatinovu cast volantu a chvilu bol pokoj....teraz mi nekedy nabehne chyba ked necham auto cez noc vonku alebo ked prudsie zabrzdim....potom som zistil ze to robi konektor pod sedadlom sofera...precistil som koncovky a slo to v pohode asi mesiac....teraz mam podozrenie na niektory konektor v BSI, ale uz na to nemam nervy Citovat
Guest sarapo Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Díky sharkovi734 za odpoveď, skúsim to ešte jeden krát celé rozobrať a zložiť, pokiaľ to nezmizne tak sa pozriem aj pod sedačku na konektory Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.