Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Výmena COMU

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,na PC mi dlhšiu dobu vypisovalo chybu Airbag Fault, skôr ako som sa rozhodol písať, tak som si ohĺadne tejto chyby všetko na fóre vyhĺadal a našiel som tam užitočné info a rady ako na to.Od pôvodného majiteľa som dostal nový COM ktorý som vymenil za starý,postupoval som presne podľa daného návodu z fóra, všetko pekne odpojil a naspäť pripojil trošku dal zabrať volant, ale podal sa a tešil som sa , že po zapojení batérie bude všetko O.K.Ale trt makový, chyba Airbag Fault si pípa daľej a tak isto aj kontrolky na displeji svieta ako o život.Už som dvakrát odpojil airbagy z volantu a samoška znova napojil a opäť babkine

gu...Môže mi niekto s tým poradiť čo daľej ?

Odesláno

tak mne to robil tiez airbag na volante...tam som potom kostru priamo nasroboval o tu liatinovu cast volantu a chvilu bol pokoj....teraz mi nekedy nabehne chyba ked necham auto cez noc vonku alebo ked prudsie zabrzdim....potom som zistil ze to robi konektor pod sedadlom sofera...precistil som koncovky a slo to v pohode asi mesiac....teraz mam podozrenie na niektory konektor v BSI, ale uz na to nemam nervy

Odesláno

Díky sharkovi734 za odpoveď, skúsim to ešte jeden krát celé rozobrať a zložiť, pokiaľ to nezmizne tak sa pozriem aj pod sedačku na konektory

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...