GRiMx Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Tak dnes měla hlavice první zkoušku (cca 100km) a neskutečnej luxus!! S tou lebkou co jsem tam měl předtím se to nedá vůbec srovnávat ...řadička skvěle padne do ruky, řazení mi přijde pohodlnější a lehčí nikdy bych nevěřil že jen hlavice řazení to může takhle ovlivnit... MOMO má ode mě 99% !!! 1% jde dolů protože je na ní nápis GTR (GT černý R červený), a hned první den, barva z GT slezla Citovat
Jenda 309 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Po dni? Heh tak to nasere, to bych od od zančky jako je MOMO nečekal Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 To se mi snad ani nechce věřit,momo je kvalitní značka:myslim Asi páteční odpolední nebo ranní pondělní výrobek:D Ale hlavice řadičky je opravdu věc,jednou jsem zkoušel osoustružený píst z motorky,na pohled paráda,ale když auto bylo na sluníčku tak to bylo jako sahat na kamna,tak že letěl do hnoje:aut Citovat
GRiMx Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 To já jsem to taky nečekal zvlášť když ta řadička stojí balík... 10x víc než obyčejný řadičky Citovat
GRiMx Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Tak jsem se dneska nepuštěl do ničeho složitého nebo pracného ale zaměřil jsem se spíš na takové menší renovace ale i u tohohle mě výsledek potěšil... jen pro představu tady vkládám jednu z nich. Renovace stěračů... lak už byl dole, někde to malinko chytalo rez a celkově to vypadalo dost staře... fotky jsou řazeny \"před\" a \"po\" [upravil dne 5/6/09 GRiMx] Citovat
GRiMx Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 část jsem vyměnil a část obrousil, očistil a nalakoval.. chystám se na ně ještě přidat spoilery stěračů a nebo tam na ně jen vložím, nějaký stříbrný text.. uvidím o víkendu Citovat
GRiMx Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Pěkný,to je černá barva? černej lesk Citovat
GRiMx Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Jak to hází pěkně odlesky:D jj volil jsem raději lesklou barvu a na to ještě 2 vrstvy bezbarvého laku.. .... vypadá to na autě super ... a kdyř už mám ten novej lak tak ať i ty nejmenší detajly k tomu seděj Citovat
GRiMx Odesláno 20. červen 2009 Autor Odesláno 20. červen 2009 kua nechtěj mi poslat blinkry... nekoupíte mi je někdo v praze 8 ?? Citovat
GRiMx Odesláno 21. červen 2009 Autor Odesláno 21. červen 2009 Tak se nějak tak nemůžu rozhodnout jestli mám příští týden si nechat udělat u laityng laděný výfuk a nebo mám rači dát na sklo folie rozdíl je tam asi 1 000,-kč, ale i tak se přikláním spíš k foliím.. co myslíte? Citovat
kovi306 Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 jasně že folie, to změní celkový vzhled auta... Citovat
kovi306 Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Grimxi??? jen tak , co to máš vlastně za rok výroby??? Citovat
GRiMx Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Původně zaslal: kovi306 Grimxi??? jen tak , co to máš vlastně za rok výroby??? 99 Citovat
kovi306 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 ok díky, jen mě to zajmalo.....ale už se těšim jak to bude vypadat komlet...a pro co si se rozhodl???? folie bo výfuk??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.