GRiMx Odesláno 20. říjen 2011 Autor Odesláno 20. říjen 2011 Myslím, že to bude lepší, než aby ho koníček připravil o ženu a bydlení Stejně si na auto prostor najde To se nestane, ale chápu jak to myslíš :D:D Citovat
GRiMx Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 Tak je po zimě, a jelikož po nazutí zimáku šli Dotz mugello dark do světa tak jsem musel koupit nové alu a pneu... Pneu jsem koupil stejné jako předtím Toyo proxes T1-R pouze v jiném rozměru a to 195/50/15... Jako Alu jsem zkusil Racing line 355, pro které si pojedu v pátek... snad budou slušet.. Citovat
GRiMx Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 tak mám za sebou vzrušující týden, i když je teprve pátek... mého kolegu z práce zavřeli za vraždu, (společně sním i holčinu co měla k nám nastoupit v dubnu) včera jsem volal policii aby odvezla totálně na šrot ožralýho pražáka co dělal problémy, ale co je podstatné, dorazili pneumatiky, vyzvednul jsem si alu a už máme obuto zítra hodím foto, dnes nám tady prší... [upravil dne 30/3/12 18:37 od GRiMx] Citovat
Tom_206 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Tak to je hodně drsnej tejden... Jinak ty kola jsou parádní Citovat
GRiMx Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 To jo no, mladej klučina, pohodář .. nikdo to nečekal a ani to do něj neřekl, že by se něco takového mohlo stát... taky všichni čuměli když do práce vlétla kriminálka všemi vchody a sebrala ho:roll kola jsou v reálu trochu jiná, středová díra (kde jsou díry na šrouby) není stříbrná jako na fotkách, ale černá.. nevím proč a trochu mě to mrzí, ale nedá se nic dělat.. Citovat
Tom_206 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Je to škoda, ta stříbrná část tomu fakt slušela ale i tak 306ce budou slušet... Jinak k tomu vrahovi...většinou to tak bejvá...tichá voda břehy mele Citovat
GRiMx Odesláno 14. duben 2012 Autor Odesláno 14. duben 2012 dík trošku jsem se bál přejít z 185/55 na 195/50, ale nakonec jsem s výsledkem spokojen ..alu zatím mají 100x větší ohlasy než Dotz mugello dark, které se u mě moc neohřáli Citovat
GRiMx Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 Tak jsem si včera zařádil v téhle 500ti koňové potvoře a návrat do Peugeota byl hodně těžký Stát mi tohle doma, asi z toho nikdy nevylezu.. Citovat
GRiMx Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 když se šlápne na plyn to se pak dějou věci za 2 a plnej a člověk má pocit, že rve asfalt... po návratu do 306 to bylo peklo, pedál až na podlaze s pocitem, že stále stojím na místě.. musím si to co nejdřív zopáknout.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.