Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno
Myslím, že to bude lepší, než aby ho koníček připravil o ženu a bydlení :D Stejně si na auto prostor najde :P

To se nestane, ale chápu jak to myslíš :D:D:D

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak je po zimě, a jelikož po nazutí zimáku šli Dotz mugello dark do světa tak jsem musel koupit nové alu a pneu...:D

Pneu jsem koupil stejné jako předtím Toyo proxes T1-R pouze v jiném rozměru a to 195/50/15...

Jako Alu jsem zkusil Racing line 355, pro které si pojedu v pátek... snad budou slušet.. :D

post-21382-14109623020305_thumb.jpg

Odesláno

tak mám za sebou vzrušující týden, i když je teprve pátek... mého kolegu z práce zavřeli za vraždu, (společně sním i holčinu co měla k nám nastoupit v dubnu) včera jsem volal policii aby odvezla totálně na šrot ožralýho pražáka co dělal problémy, ale co je podstatné, dorazili pneumatiky, vyzvednul jsem si alu a už máme obuto :D zítra hodím foto, dnes nám tady prší... :D

[upravil dne 30/3/12 18:37 od GRiMx]

Odesláno

To jo no, mladej klučina, pohodář .. nikdo to nečekal a ani to do něj neřekl, že by se něco takového mohlo stát... taky všichni čuměli když do práce vlétla kriminálka všemi vchody a sebrala ho:roll

kola jsou v reálu trochu jiná, středová díra (kde jsou díry na šrouby) není stříbrná jako na fotkách, ale černá.. nevím proč a trochu mě to mrzí, ale nedá se nic dělat.. :nevim

• O 2 týdny později...
Odesláno

dík :D trošku jsem se bál přejít z 185/55 na 195/50, ale nakonec jsem s výsledkem spokojen ..alu zatím mají 100x větší ohlasy než Dotz mugello dark, které se u mě moc neohřáli :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si včera zařádil v téhle 500ti koňové potvoře a návrat do Peugeota byl hodně těžký :D Stát mi tohle doma, asi z toho nikdy nevylezu.. :D

post-21382-14109624251128_thumb.jpg

Odesláno

když se šlápne na plyn to se pak dějou věci :D za 2 a plnej a člověk má pocit, že rve asfalt... po návratu do 306 to bylo peklo, pedál až na podlaze s pocitem, že stále stojím na místě.. :D musím si to co nejdřív zopáknout..

post-21382-14109624253417_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...