Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak po dlouhém přemýšlení, jsem se nakonec rozhodl, že auto půjde do světa... zájemci se můžou něco načíst v inzerci.

Jinak nástupce ještě není zcela jistý ale pokud by to měl být peugeot tak tu jsou 3 možnosti 406 coupe, 306 gti6 a nebo opět 306 sedan ale 1,8 nebo 2,0 opět na přestavění =)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jinak moje současná kola jsou na prodej!!! Bez pneu - více v inzerci!!!

+ Čekám na nové :mrk jaké to jsou zatím neprozradím... jedině stad to, že se jedná o kola DOTZ :D a měli by podtrhnout design Black Widow :super

Odesláno
pěknej znáček a jsem zvědavej na kola:super

Kola by měli dorazit snad do pátku, zítra by měli být přepravovány z německého skladu. A Pak už jen přehodit pneu a šup na auto :D snad budou slušet :myslim:roll

Odesláno

Tak dneska oprava lišt dveří... barva totálně slezla přes zimu (hlavně na straně řidiče) a dřív jsem se k tomu nedostal... teď už je vše OK a snad to vydrží :roll

[upravil dne 24/8/11 18:41 od GRiMx]

post-21382-14109619410189_thumb.jpg

Odesláno

Tak nová kola právě dorazila, a pomalu se chystám do pneuservisu na přezutí:D první dojmy jsou ale smíšené :( kola se mi líbí, ale zatím na první pohled (položeny přes současná kola) mě přijdou malá... I když je to stejný rozměr jako mají současná kola, tak kvůli absenci stříbrných paprsků je opticky nezvětšuje :roll uvidíme na autě :super

Odesláno
jestli jsou to ty co myslím a v černé tak se bojím toho že to bude bubák :(

Bubák z toho asi určitě bude :D někomu to sedne, někomu ne.. stím počítám .. hlavně to musí sednout mě.. :D

[upravil dne 25/8/11 13:15 od GRiMx]

Odesláno

v Pneuservise jsem zjistil jednu nemilou věc a to tu, že do servise nevyjedu :D moc velký převis na snížené auto, takže jsem musel na parkovišti kola postupně sundavat a po přezutí, postupně zase dávat na auto.. na sluníčku jsem málem chcípnul :(

post-21382-14109619427301_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...