GRiMx Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 Fotky ze srázku tu: http://grimx.rajce.idnes.cz/Relax_meeting-2010/ =) Citovat
pug306 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 tak preliezol som cele toto vlakno vcelku zaujmave citanie na zaciatoku by som mal vystruhat velku poklonu za tu prenemu to snad neni ai to auto co bolo na zaciatku farba je super a tie cierne AY k tomu dokonale pasuju interier je pekny folie k tomu tiez dokonale hodia si sa fakt pohral ale zas na druhu stranu by si si zasluzil pohlavok za tie klucky dveri (uz to tu niekdo pisal) a list na dverach auta ze su neni nalakovane lebo to neni ani niejaka zlozita robota a osobne mi to moc bije do oci a osobne sa mi moc nepaci radiaca paka lebo to moc trci do interieru podla mna ked tam neni ta manzeda premna je klasika peknejsia este by som hadam dodal ze mne sa nikdy nepacili na auto cierne elektrony ale v tvojom pripade to fakt sadne i ked maju tie spinave gumy trosku horsi kontrast k tomu auto ale to by si ich musel stale cistit a farbit kedze cesty nie si ciste...a stejnak auto je hlavne na jazdenie a nie nabliskat ho a schovat do garaze takze za tie kolesa len + + a + ale inak pokial som nic neprekukol tak si ani raz nespomenul aku mas motorizaciu tam si na tom ako ? a na zaver dotaz ak mozem....si spominal ze si v int tie plasty striekal niejakim lakom na koniec aby boli hladke lebo ja ich mam trosku miestami drsne tak ci sa da kupit normalne v plechovke taky lak a ci to staci len nastriekat na to alebo aj trosku prebehnut hladkim smirglom... P.S. ziadne nove auto nekupuj len sa kekne voz na tomto je fakt pekne a to vazne nevravim casto:super:super:super Citovat
GRiMx Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 Původně zaslal: pug306 tak preliezol som cele toto vlakno vcelku zaujmave citanie na zaciatoku by som mal vystruhat velku poklonu za tu prenemu to snad neni ai to auto co bolo na zaciatku farba je super a tie cierne AY k tomu dokonale pasuju interier je pekny folie k tomu tiez dokonale hodia si sa fakt pohral ale zas na druhu stranu by si si zasluzil pohlavok za tie klucky dveri (uz to tu niekdo pisal) a list na dverach auta ze su neni nalakovane lebo to neni ani niejaka zlozita robota a osobne mi to moc bije do oci a osobne sa mi moc nepaci radiaca paka lebo to moc trci do interieru podla mna ked tam neni ta manzeda premna je klasika peknejsia este by som hadam dodal ze mne sa nikdy nepacili na auto cierne elektrony ale v tvojom pripade to fakt sadne i ked maju tie spinave gumy trosku horsi kontrast k tomu auto ale to by si ich musel stale cistit a farbit kedze cesty nie si ciste...a stejnak auto je hlavne na jazdenie a nie nabliskat ho a schovat do garaze takze za tie kolesa len + + a + ale inak pokial som nic neprekukol tak si ani raz nespomenul aku mas motorizaciu tam si na tom ako ? a na zaver dotaz ak mozem....si spominal ze si v int tie plasty striekal niejakim lakom na koniec aby boli hladke lebo ja ich mam trosku miestami drsne tak ci sa da kupit normalne v plechovke taky lak a ci to staci len nastriekat na to alebo aj trosku prebehnut hladkim smirglom... P.S. ziadne nove auto nekupuj len sa kekne voz na tomto je fakt pekne a to vazne nevravim casto:super:super:super lišty jsou nalakované, ale snesli by trošku bezbarvého laku ještě, na kliky si najdu čas behěm léta. Řadička je zkrácená o 3cm zhruba takže už tolik netrčí ale je to o vkusu...1000 lidí 1000 chutí... S pneu je to těžké ten sprej na pneu taky enní zadarmo a pořád to mýt a leštit bych se asi zbláznil Jinak pokud to máš drsný tak jsi dal málo bezbarvého laku chce to tak aspoň 6 vrstev... ale já jí mám taky málo..nechtěl jsem aby se to lesklo nějak moc... s motorizací je to horší tam pracuju jen na designu. závoďák to není... Citovat
GRiMx Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 VVVVVrrrrrrrrr mafia car:D:bacha Citovat
GRiMx Odesláno 14. červenec 2010 Autor Odesláno 14. červenec 2010 Kdyby mě náhodou chtěl někdo potkat tak v pondělí 19.7. ráno odjíždím z Pardubic, směr Český Krumlov:D kde budu až do soboty 24.7. a pak se vracím zpět :D Citovat
GRiMx Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 Tak vás já, přítelkyně a moje autíčko zdravíme z Českého Krumlova Pension je super, okolí taky a počasí naprosto ideální na výlety foto1: Parkujem na kopečku za pensionem... (btw. ta 8m čára je ode mně :D trošku mi podjelo kolo a malinko jsem se zakopal) Citovat
GRiMx Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 A oběd pod zámkem. Coca-cola 0,2: 45,- Kč, Pilsner 0,5: 55,- kč... hovězí steak na barevném pepři 200g: 495,- kč :D:D To jsem čuměl ale oni ty ceny jsou všude podobný Citovat
GRiMx Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 Hrozný ceny ale u vody bylo prostě tak krásně, že jsme neodolali.. Citovat
GRiMx Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 Tak jelikož se na autě nic neděje tak aspoň ukázka mého malého a stéle se rozšiřujícího koutku Citovat
GRiMx Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 Během příštího týdne dorazí další spz a cedule.. a po létě ještě 2 další modely :mrk (to co je plánované) ale každou chvíli dostanu něco i neplánované Citovat
GRiMx Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 Jinak tohle není všechno Po zbytku pokoje je dost dalších cedulí, obrazů atd.. ale nebudu sem fotit všechno Citovat
NAVY1 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 tak tvoj vkus je jasny, žiaden import len čistý MUSCLE CARs:D:super Citovat
GRiMx Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Tak i když původně měla auto dostat přítelkyně, tak nakonec z finančních důvodů pude asi do světa. Více info v sekci \"auta-prodej\" nebo SZ, mail. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.