Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

tak preliezol som cele toto vlakno vcelku zaujmave citanie

na zaciatoku by som mal vystruhat velku poklonu za tu prenemu to snad neni ai to auto co bolo na zaciatku farba je super a tie cierne AY k tomu dokonale pasuju interier je pekny folie k tomu tiez dokonale hodia si sa fakt pohral

ale zas na druhu stranu by si si zasluzil pohlavok za tie klucky dveri (uz to tu niekdo pisal) a list na dverach auta ze su neni nalakovane lebo to neni ani niejaka zlozita robota a osobne mi to moc bije do oci a osobne sa mi moc nepaci radiaca paka lebo to moc trci do interieru podla mna ked tam neni ta manzeda premna je klasika peknejsia

este by som hadam dodal ze mne sa nikdy nepacili na auto cierne elektrony ale v tvojom pripade to fakt sadne i ked maju tie spinave gumy trosku horsi kontrast k tomu auto ale to by si ich musel stale cistit a farbit kedze cesty nie si ciste...a stejnak auto je hlavne na jazdenie a nie nabliskat ho a schovat do garaze :) takze za tie kolesa len + + a +

ale inak pokial som nic neprekukol tak si ani raz nespomenul aku mas motorizaciu tam si na tom ako ?

a na zaver dotaz ak mozem....si spominal ze si v int tie plasty striekal niejakim lakom na koniec aby boli hladke lebo ja ich mam trosku miestami drsne tak ci sa da kupit normalne v plechovke taky lak a ci to staci len nastriekat na to alebo aj trosku prebehnut hladkim smirglom...

P.S. ziadne nove auto nekupuj len sa kekne voz na tomto je fakt pekne a to vazne nevravim casto:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: pug306

tak preliezol som cele toto vlakno vcelku zaujmave citanie

na zaciatoku by som mal vystruhat velku poklonu za tu prenemu to snad neni ai to auto co bolo na zaciatku farba je super a tie cierne AY k tomu dokonale pasuju interier je pekny folie k tomu tiez dokonale hodia si sa fakt pohral

ale zas na druhu stranu by si si zasluzil pohlavok za tie klucky dveri (uz to tu niekdo pisal) a list na dverach auta ze su neni nalakovane lebo to neni ani niejaka zlozita robota a osobne mi to moc bije do oci a osobne sa mi moc nepaci radiaca paka lebo to moc trci do interieru podla mna ked tam neni ta manzeda premna je klasika peknejsia

este by som hadam dodal ze mne sa nikdy nepacili na auto cierne elektrony ale v tvojom pripade to fakt sadne i ked maju tie spinave gumy trosku horsi kontrast k tomu auto ale to by si ich musel stale cistit a farbit kedze cesty nie si ciste...a stejnak auto je hlavne na jazdenie a nie nabliskat ho a schovat do garaze :) takze za tie kolesa len + + a +

ale inak pokial som nic neprekukol tak si ani raz nespomenul aku mas motorizaciu tam si na tom ako ?

a na zaver dotaz ak mozem....si spominal ze si v int tie plasty striekal niejakim lakom na koniec aby boli hladke lebo ja ich mam trosku miestami drsne tak ci sa da kupit normalne v plechovke taky lak a ci to staci len nastriekat na to alebo aj trosku prebehnut hladkim smirglom...

P.S. ziadne nove auto nekupuj len sa kekne voz na tomto je fakt pekne a to vazne nevravim casto:super:super:super

lišty jsou nalakované, ale snesli by trošku bezbarvého laku ještě;), na kliky si najdu čas behěm léta. Řadička je zkrácená o 3cm zhruba takže už tolik netrčí:D ale je to o vkusu...1000 lidí 1000 chutí...

S pneu je to těžké:nevim ten sprej na pneu taky enní zadarmo a pořád to mýt a leštit bych se asi zbláznil :bojim

Jinak pokud to máš drsný tak jsi dal málo bezbarvého laku ;) chce to tak aspoň 6 vrstev... ale já jí mám taky málo..nechtěl jsem aby se to lesklo nějak moc...

s motorizací je to horší :D tam pracuju jen na designu. závoďák to není...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kdyby mě náhodou chtěl někdo potkat tak v pondělí 19.7. ráno odjíždím z Pardubic, směr Český Krumlov:D kde budu až do soboty 24.7. a pak se vracím zpět :D:D

Odesláno

Tak vás já, přítelkyně a moje autíčko zdravíme z Českého Krumlova :D Pension je super, okolí taky a počasí naprosto ideální na výlety :D

foto1: Parkujem na kopečku za pensionem... (btw. ta 8m čára je ode mně :D:D trošku mi podjelo kolo a malinko jsem se zakopal)

Odesláno

A oběd pod zámkem. Coca-cola 0,2: 45,- Kč, Pilsner 0,5: 55,- kč... hovězí steak na barevném pepři 200g: 495,- kč :D:D:D

To jsem čuměl :o ale oni ty ceny jsou všude podobný :roll:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Během příštího týdne dorazí další spz a cedule.. a po létě ještě 2 další modely :D:mrk (to co je plánované) ale každou chvíli dostanu něco i neplánované :D

Odesláno

Tak i když původně měla auto dostat přítelkyně, tak nakonec z finančních důvodů pude asi do světa. :nevim Více info v sekci \"auta-prodej\" nebo SZ, mail.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...