306-Kubik-S16 Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 To asi nebude v perfektnim stavu bych rekl kolik za to chce? Citovat
Y2K Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Zalezi ci sa ti chce paprat s opravou, a v akom stave je celkovo, tie kilometre pre motor ako taky prilis vela neznamenaju no vsetko ostatne okolo uz moze byt za zenitom, ale aj nemusi samozrejme. Ak to bude za super cenu a mas chut to opravovat, tak preco nie. Citovat
GRiMx Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 Původně zaslal: 306-Kubik-S16 To asi nebude v perfektnim stavu bych rekl kolik za to chce? 40:myslim Citovat
Y2K Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Noo...cena asi nie zla ale ani podla mna nijak vyhodna, ked si pozriem nedavne inzeraty kupakov tu. Hlavne hovoris ze su to len plechy, naraznik....ale treba si uvedomit ze hlavne to su riadne palky. Len pre zaujimavost, naraznik v pazote 30 000 CZK, z buracky zozenies tak okolo 10 000 CZK a to asi budes dlho hladat, takze aj to bude cosi stat. Citovat
GRiMx Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Noo...cena asi nie zla ale ani podla mna nijak vyhodna, ked si pozriem nedavne inzeraty kupakov tu. Hlavne hovoris ze su to len plechy, naraznik....ale treba si uvedomit ze hlavne to su riadne palky. Len pre zaujimavost, naraznik v pazote 30 000 CZK, z buracky zozenies tak okolo 10 000 CZK a to asi budes dlho hladat, takze aj to bude cosi stat. :myslim to já doufal, že tak do 15tis bych se s opravou vešel z díly z vrakáče ale i tak mi jde hlavně o motor.. abych do toho nerval jen prachy. U V6 bych se toho asi tolik nebál ale u 2.0 je 240tis podle mě dost =/ Citovat
Y2K Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Tak nechcel som s tym zasa zacinat Ale tiez si myslim ze keby si siel do V6 by si spravil lepsie. No je to na tebe. Este si nenapisal tusim co je to za rok. Citovat
GRiMx Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 Původně zaslal: Y2K Tak nechcel som s tym zasa zacinat Ale tiez si myslim ze keby si siel do V6 by si spravil lepsie. No je to na tebe. Este si nenapisal tusim co je to za rok. 99, komplet výbava, hnědá kůže Citovat
Y2K Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Takze este model pred face... No pri 2,0 asi celkom ojedinela vybava takze z tohto pohladu v pohode. Ale celkovo neviem neviem. Mozno este keby cosi spustil nech mas na opravy a hlavne rataj s tym ze pri tak starom aute to uz bude chciet nielen benzin By som ti o tom mohol rozpravat Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 ja nevim no nechces si treba pockat a pak si poridit opravdovej sen s V6kou? Citovat
309GT Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Myslíš že ty co stojej v bazarech mají najeto míň? Na clubu je dost aut co jsou na díly a možná by ti to vyšlo i v barvě že by jsi ušetřil za lak.Jsou nějaký fotky,nebo odkaz jak to vypadá,co to je za rok a podobně? Citovat
GRiMx Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 v podstatě mi hrálo do noty to, že to není přihlášeno, že to můžu opravovat v poklidu a dávat do kupy třeba rok.. ale jak jsem teď koukal dá se sehnat V6 s 140tis najeto za 70tis.. i když to není takový výbava a 97rok ale těch 240 bych se asi fakt bál:nevim Citovat
309GT Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 To je akorát nějaká nedobrzda:mrk Možná i světla by mohli být v pohodě,něco by šlo opravit,ale i když se to nezdá tak oprava taky něco bude stát,popřípadě lak...nevím,40 je možná až až,ale stálo by za to jet se tam mrknout,projet to a zjistit co všechno na tom kde je.... Citovat
GRiMx Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 No vidím to tak, že to odložím, počkám až se přes léto prodá firma a pak asi nějaký koupím na letní ježdění v zimě bude sloužit sedánek Citovat
DianaK Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 neprohlížela jsem celou diskuzi, ale ta stříbrná palubka je fakt pěkná Citovat
GRiMx Odesláno 15. květen 2010 Autor Odesláno 15. květen 2010 Původně zaslal: DianaK neprohlížela jsem celou diskuzi, ale ta stříbrná palubka je fakt pěkná :D Děkuji Citovat
GRiMx Odesláno 18. květen 2010 Autor Odesláno 18. květen 2010 Tak konečně dorazili polepy středových pokliček logo RSW se mi zrovna moc nelíbí a nechtěl jsem kupovat jakoukoli pokličku kterou uvidím na jiném autě. Chtěl jsem něco originálního co mám jen já, tak jsem si nechal udělat tyhle (Carbon podklad + přezdívka auta. Zpracování 3D, zalito v pryskyřici) Citovat
GRiMx Odesláno 18. květen 2010 Autor Odesláno 18. květen 2010 detail Ve skutečnosti je carbon design jednolitý a nejsou takhle vidět jednotlivé vrsty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.