Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Zalezi ci sa ti chce paprat s opravou, a v akom stave je celkovo, tie kilometre pre motor ako taky prilis vela neznamenaju no vsetko ostatne okolo uz moze byt za zenitom, ale aj nemusi samozrejme.

Ak to bude za super cenu a mas chut to opravovat, tak preco nie.

Odesláno

Noo...cena asi nie zla ale ani podla mna nijak vyhodna, ked si pozriem nedavne inzeraty kupakov tu.

Hlavne hovoris ze su to len plechy, naraznik....ale treba si uvedomit ze hlavne to su riadne palky.

Len pre zaujimavost, naraznik v pazote 30 000 CZK, z buracky zozenies tak okolo 10 000 CZK a to asi budes dlho hladat, takze aj to bude cosi stat.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Noo...cena asi nie zla ale ani podla mna nijak vyhodna, ked si pozriem nedavne inzeraty kupakov tu.

Hlavne hovoris ze su to len plechy, naraznik....ale treba si uvedomit ze hlavne to su riadne palky.

Len pre zaujimavost, naraznik v pazote 30 000 CZK, z buracky zozenies tak okolo 10 000 CZK a to asi budes dlho hladat, takze aj to bude cosi stat.

:nevim:myslim to já doufal, že tak do 15tis bych se s opravou vešel z díly z vrakáče :nevim ale i tak mi jde hlavně o motor.. abych do toho nerval jen prachy. U V6 bych se toho asi tolik nebál ale u 2.0 je 240tis podle mě dost =/

Odesláno

Tak nechcel som s tym zasa zacinat ;)

Ale tiez si myslim ze keby si siel do V6 by si spravil lepsie. No je to na tebe.

Este si nenapisal tusim co je to za rok.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Tak nechcel som s tym zasa zacinat ;)

Ale tiez si myslim ze keby si siel do V6 by si spravil lepsie. No je to na tebe.

Este si nenapisal tusim co je to za rok.

99, komplet výbava, hnědá kůže :fnuk

Odesláno

Takze este model pred face...

No pri 2,0 asi celkom ojedinela vybava takze z tohto pohladu v pohode.

Ale celkovo neviem neviem. Mozno este keby cosi spustil nech mas na opravy a hlavne rataj s tym ze pri tak starom aute to uz bude chciet nielen benzin ;)

By som ti o tom mohol rozpravat :D

Odesláno

Myslíš že ty co stojej v bazarech mají najeto míň?:D Na clubu je dost aut co jsou na díly a možná by ti to vyšlo i v barvě že by jsi ušetřil za lak.Jsou nějaký fotky,nebo odkaz jak to vypadá,co to je za rok a podobně?

Odesláno

v podstatě mi hrálo do noty to, že to není přihlášeno, že to můžu opravovat v poklidu a dávat do kupy třeba rok.. ale jak jsem teď koukal dá se sehnat V6 s 140tis najeto za 70tis.. i když to není takový výbava a 97rok :myslim ale těch 240 bych se asi fakt bál:nevim

Odesláno

To je akorát nějaká nedobrzda:mrk Možná i světla by mohli být v pohodě,něco by šlo opravit,ale i když se to nezdá tak oprava taky něco bude stát,popřípadě lak...nevím,40 je možná až až,ale stálo by za to jet se tam mrknout,projet to a zjistit co všechno na tom kde je....

Odesláno

No vidím to tak, že to odložím, počkám až se přes léto prodá firma a pak asi nějaký koupím na letní ježdění :D v zimě bude sloužit sedánek :D

Odesláno

Tak konečně dorazili polepy středových pokliček :D logo RSW se mi zrovna moc nelíbí a nechtěl jsem kupovat jakoukoli pokličku kterou uvidím na jiném autě. Chtěl jsem něco originálního co mám jen já, tak jsem si nechal udělat tyhle (Carbon podklad + přezdívka auta. Zpracování 3D, zalito v pryskyřici)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...