wooody Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 nebo nahřát rameno a zchladit nějak tu podložku... Citovat
SV 24 Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 GRiMx : moc pekna prace! Krasny kousek! Citovat
Qcko Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Ja som tiez tu torznu tyc nemohol vybuchat ani za nic, potom som ju rozrezal flexou a vypadla takmer volne, takze ju tam vlastne drzi hlavne to, ze sa kruti Kazdopadne zmana paradna:mrk Citovat
AKCZ Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: Qcko Ja som tiez tu torznu tyc nemohol vybuchat ani za nic, potom som ju rozrezal flexou a vypadla takmer volne, takze ju tam vlastne drzi hlavne to, ze sa kruti Torzni tyc jako takova se jeste neresila.. tam je samozrejme treba rameno o par milimetru zdvyhnout aby se odstranilo pnuti samotnou vahou ramene.. ale GRIMx nemuze vydolovat podlozku pod torxem.. coz me dost zarazi ze to nejde az takovymhle zpusobem Citovat
GRiMx Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Děkuji strašně všem :super:D:D:mrk Citovat
Outstrike Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Ahoj, koukám, že jsi na autě odvedl taky pořádný kus práce. Kola mu opravdu sluší a omlouvám se za pokličky, nevěděl jsem o nich. Hodně štěstí do dalších úprav , jaké ještě budou ať se máme na co těšit? Citovat
GRiMx Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: Outstrike Ahoj, koukám, že jsi na autě odvedl taky pořádný kus práce. Kola mu opravdu sluší a omlouvám se za pokličky, nevěděl jsem o nich. Hodně štěstí do dalších úprav , jaké ještě budou ať se máme na co těšit? pár jich je napsáno nahoře, zbytek neprozradím Citovat
GRiMx Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Tak jsem konečně našel firmu a grafika co mi je schopná udělat středové pokličky na zakázku na alu Domluveno a do pátka to posílaj Dotaz jsem poslal 5ti firmám. (3 neodepsali, jedna to nevyrábí) teprve u autolepky úspěch :mrk Citovat
GRiMx Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 je tohle lízátko taky z Laguny a co myslíte, mám dávat na ten svůj nárazník lízátko ??? už jich je tu celkem dost ..ale většinou maj ty díry na stranách Citovat
309GT Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Tohle z laguny nejspíš nebude,nebo je seříznutý Na 306ce se mi víc líbí lízátko buď z Laguny po Faceliftu,nebo Espase....tohle by možná ještě mohlo být z Megane I,to mělo taky takový nízký Citovat
GRiMx Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: 309GT Tohle z laguny nejspíš nebude,nebo je seříznutý Na 306ce se mi víc líbí lízátko buď z Laguny po Faceliftu,nebo Espase....tohle by možná ještě mohlo být z Megane I,to mělo taky takový nízký to po faceliftu s dírama se mi líbí na nárazníku s kulatýma mlhovkama... na mém asi by to nebylo ono.. Citovat
oni Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 no ja mam pocit,ze tohle je origo peugeot ne? to se na tyhle narazniky pro urcitou modelovou verzi davalo. Citovat
GRiMx Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: oni no ja mam pocit,ze tohle je origo peugeot ne? to se na tyhle narazniky pro urcitou modelovou verzi davalo. taky možnost.. Citovat
čakom Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 GRiMx: a neni to spoš origo? (oni mě předběhl ) [upravil dne 13.5.2010 čakom] Citovat
čakom Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 i na ten tvuj naraznik se nejaký lizo dělalo Citovat
oni Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 taky sem si rikal,ale nebyl jsem si jiste, pac sem ho nekde videl,ale ted i nemuzu uvedomit kde... jestli to nebylo ve skole, se zabitem sme o tom mluvili. Citovat
GRiMx Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: čakom i na ten tvuj naraznik se nejaký lizo dělalo tak tohle tam mám. Je schovaný asi 1-2cm od okraje nárazníku takže není vůbec vidět, že tam nějaké je... Citovat
309GT Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: GRiMx Původně zaslal: 309GT Tohle z laguny nejspíš nebude,nebo je seříznutý Na 306ce se mi víc líbí lízátko buď z Laguny po Faceliftu,nebo Espase....tohle by možná ještě mohlo být z Megane I,to mělo taky takový nízký to po faceliftu s dírama se mi líbí na nárazníku s kulatýma mlhovkama... na mém asi by to nebylo ono.. Před faceliftem bylo s dírama...jj,na tvojim by bylo s dírama asi o ničem.... Citovat
GRiMx Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 Tak se mi trošku naskytlo splnit si sen a mít vlastní Coupé:mrk auro je trošku bourané na čumák (Jsou to jenom plechy, kapota, nárazník,boky) chladič, motor vše ok. Je to 2.0 16V. Ale má najeto 240tis km :myslim to už je celkem dost. co myslíte ? Citovat
GRiMx Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 jinak auto je dotaženo z Itálie. Kde bylo odhlášeno.. v ČR zatím nepřihlášeno.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.