Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Ja som tiez tu torznu tyc nemohol vybuchat ani za nic, potom som ju rozrezal flexou a vypadla takmer volne, takze ju tam vlastne drzi hlavne to, ze sa kruti :D

Kazdopadne zmana paradna:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ja som tiez tu torznu tyc nemohol vybuchat ani za nic, potom som ju rozrezal flexou a vypadla takmer volne, takze ju tam vlastne drzi hlavne to, ze sa kruti :D

Torzni tyc jako takova se jeste neresila.. tam je samozrejme treba rameno o par milimetru zdvyhnout aby se odstranilo pnuti samotnou vahou ramene.. ale GRIMx nemuze vydolovat podlozku pod torxem.. coz me dost zarazi ze to nejde az takovymhle zpusobem :myslim

Odesláno

Ahoj, koukám, že jsi na autě odvedl taky pořádný kus práce. Kola mu opravdu sluší a omlouvám se za pokličky, nevěděl jsem o nich. Hodně štěstí do dalších úprav :), jaké ještě budou ať se máme na co těšit?

Odesláno
Původně zaslal: Outstrike

Ahoj, koukám, že jsi na autě odvedl taky pořádný kus práce. Kola mu opravdu sluší a omlouvám se za pokličky, nevěděl jsem o nich. Hodně štěstí do dalších úprav :), jaké ještě budou ať se máme na co těšit?

pár jich je napsáno nahoře, zbytek neprozradím :D

Odesláno

Tak jsem konečně našel firmu a grafika co mi je schopná udělat středové pokličky na zakázku na alu :D Domluveno a do pátka to posílaj :D Dotaz jsem poslal 5ti firmám. (3 neodepsali, jedna to nevyrábí) teprve u autolepky úspěch :D:mrk

Odesláno

je tohle lízátko taky z Laguny :myslim a co myslíte, mám dávat na ten svůj nárazník lízátko ??? :myslim už jich je tu celkem dost ..ale většinou maj ty díry na stranách

Odesláno

Tohle z laguny nejspíš nebude,nebo je seříznutý:myslim Na 306ce se mi víc líbí lízátko buď z Laguny po Faceliftu,nebo Espase....tohle by možná ještě mohlo být z Megane I,to mělo taky takový nízký:myslim

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Tohle z laguny nejspíš nebude,nebo je seříznutý:myslim Na 306ce se mi víc líbí lízátko buď z Laguny po Faceliftu,nebo Espase....tohle by možná ještě mohlo být z Megane I,to mělo taky takový nízký:myslim

to po faceliftu s dírama se mi líbí na nárazníku s kulatýma mlhovkama... na mém asi by to nebylo ono..

Odesláno

taky sem si rikal,ale nebyl jsem si jiste, pac sem ho nekde videl,ale ted i nemuzu uvedomit kde... jestli to nebylo ve skole, se zabitem sme o tom mluvili.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

i na ten tvuj naraznik se nejaký lizo dělalo

tak tohle tam mám. Je schovaný asi 1-2cm od okraje nárazníku takže není vůbec vidět, že tam nějaké je...;)

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

Původně zaslal: 309GT

to po faceliftu s dírama se mi líbí na nárazníku s kulatýma mlhovkama... na mém asi by to nebylo ono..

Před faceliftem bylo s dírama...jj,na tvojim by bylo s dírama asi o ničem....
Odesláno

Tak se mi trošku naskytlo splnit si sen a mít vlastní Coupé:mrk:mrk auro je trošku bourané na čumák (Jsou to jenom plechy, kapota, nárazník,boky) chladič, motor vše ok. Je to 2.0 16V. Ale má najeto 240tis km :nevim:myslim to už je celkem dost. co myslíte ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...