Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Já na svoje jsem dával tyto : Supersvítivá bílá LED, průměr pouzdra 3 mm, napájecí napětí 3,3 V, proud 25 mA, svítivost 12 000 mcd, vyzařovací úhel 20 stupňů

Odesláno

Scháněl jsem co nejsvítivější v průměru 3mm a známý co dělá do těhle minipidisoučástek :D mi doporučil 12000 i kvůli životnosti a tak, GRiMx našel i 18000 ale tam už by se musely dávat odpory a to je práce navíc.Chtěl jsem to co nejjednodušší.

Odesláno

jj našel jsem na netu 18tis, ale odebíraj stejně 3,3V takže by asi ani odpory být nemuseli... já jsem dal taky 12tis svítivost ale když jsem byl je koupit svítili tam vedle sebe 12tis a 6tis a neviděl jsem v tom naprosto žádnej rozdíl.. i ten prodavač říkal, že jde spíš o to co na tom naměří :myslim

Odesláno

dneska jsem vlezl pod auto a boužel jsem zjistil, že s přestavnou mlhovek to není tak jednoduchý..je tam strašně blbě tvarovanej :nevim musel by se předělat nárazník a do toho se mi pouštět nechce.. není nářadí, materiál ani prostory :nevim tak nevím..

myslel jsem že nárazník pod mlhovka jde linií číslo 1, tak jak jsem potřeboval, boužel on je nahoře po celé délce mlhovky vykousnutý viz. linie 2 :nevim a zrovna tam kde je to vykousnutý jsem potřeboval navrtat úchyty..

[upravil dne 16/4/10 GRiMx]

Odesláno

teď mě čeká ještě úprava koženého polstrování okolo řadičky.. po roce používání se to začlo trhat...a zkrácení řadičky

Odesláno

zde by mělo být schéma řazení a nebo mě ještě napadlo dám tam nějaké logo nebo tak (např. hlavice řadičky je original MOMO tak tam dát logo..) no ještě uvidím.. ale to schéma je asi nejpravděpodobnější..

Odesláno

Já vím,jak jsem psal v oku na čumák 306 ,pracovní týden mi dává zabrat. :D

Už teď to vypadá moc pěkně.

Já co jí mám zkrácenou ,tak jsem s tím moc spokojen.Když jsem minule seděl v jiný 306 měj jsem pocit jak kdybych řadil pákou u kamionu.

[upravil dne 16/4/10 Voighta]

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Já vím,jak jsem psal v oku na čumák 306 ,pracovní týden mi dává zabrat. :D

Už teď to vypadá moc pěkně.

Já co jí mám zkrácenou ,tak jsem s tím moc spokojen.Když jsem minule seděl v jiný 306 měj jsem pocit jak kdybych řadil pákou u kamionu.

[upravil dne 16/4/10 Voighta]

:D:D no musím ještě vykoumat ten nárazník :myslim

Odesláno

no tak bohužel mi tam zadek nesníží :myslim takže jezdím teď takto.. kdyby někdo věděl kde mi sníží prdel v okolí pardubic, hradce, chrudimi nebo tak, dejte mi prosím vědět!!! díly

Odesláno

:potlesk

Sakra,člověk tu pár dní není a hned takové novinky:D

Ale paráda!Hned je to jiný auto.Zadek bych dal míň než předek,jen tak z lehka,ať je to trochu do klínu;)

Co kola?Jaký budou???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...