BrankoKK Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Ahojte chlapi! Počujte, mám problém so svojím Peugeotom, že mi na prednej náprave na spolujazdcovej strane niečo puká. Deje sa to vždy, keď odchádzam z miesta, keď zabere spojka, že sa predok auta trochu nadvihne. Tiež pri prudkom brzdení, vtedy vlastne predok auta klesá, a niekedy aj pri prejazde zákrutou, keď vytočím volant aj keď ho vraciam späť. Akoby mi tam niečo hore-dole lietalo. Mám pocit, že by to mohol byť homokineťák. Mal už niekto podobný problém, prosím poraďte. Lebo v piatok odchádzam do Talianska, tak sa bojím, aby sa niečo nestalo. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Sjeď na STK a domluv se na kontrolu tlumičů. Projeví se tam ledasco ! Citovat
robco Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 No tak to som mal aj ja bol som v servise a vymenili mi spodny gulovy cap. Stalo ma to v zahranici 100 eur plus praca a teraz je to bez problemov. budes mat tu gumu vybytu co je okolo. ale moze to byt aj nieco ine. Neviem potom daj vediet ako si pochodil ak nadvihnes tu stranu kde ti to puka a pokyves s kolesom bez problemov ze sa bude hybat tak to moze byt to . cau zatial Citovat
BrankoKK Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 Tak bol to nakoniec uvolneny silentblok na bloku motora, lietal mi tam hore-dole. dal som novy, 300 eur aj s robotou a vsetko je v poho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.