psenda Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Ahoj chtel jsem se zeptat jak mam vydat okna... rozebral jsem u zadnich dveri calouneni vydal vsechny ty tesnici gumi kolem oken ale proste na to nemuzu prijit skousej jsem i odsroubovat ten sroub co je na hore na dverich co drzi ten sloupek.. ale ten je nekde dole asi chycenej nebo ja nevim nechtel jsem to poprasit.. Tak kdyby mi nekdo poradil budu mooc vdecnej... dika Citovat
psenda Odesláno 19. duben 2009 Autor Odesláno 19. duben 2009 fakt nikdo nevite jak vyndat ty skla u zadnich dveri? (nemyslim kufr) [upravil dne 19.4.2009 psenda] Citovat
309GT Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Musíš sundat tapec,strhnout ty gumy (těsnění oken),potom tam jsou asi 3 matičky,ty povolíš,sundáš okno ze stahovačky a vyndáš ven...dělal jsem to před 14-ti dny a teď to budu dělat znova,je to opruz,málem jsem to rozkopal:D Citovat
Honza309D Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Já dnes musel vyndat zadní okno kladivem:bacha Stará mě vytočila a já si zabouch uvnitř jediný klíčky. Ještě že si zítra jedu pro komplet sadu tónovaných oken:myslim Citovat
marisw Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: Honza309D Já dnes musel vyndat zadní okno kladivem:bacha Stará mě vytočila a já si zabouch uvnitř jediný klíčky. Ještě že si zítra jedu pro komplet sadu tónovaných oken:myslim myslim ze jednoduchsie to otvorit uz nejde :D:D:D:D Citovat
psenda Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 No tak o vikendu jsem se na to kouknul sundaj sem tapec vydal vsechny tesneni....a pak nastalo badani.... odsrouboval jsem jsem celekm 3 srouby... a a dostal jsem se do faze ze ten sloupek mezi stahovacim sklem a tim trouhelnickem byl docela volnej ALE nesel vyndat.. uz nevim jak jak vyndal jsem ten trouhelnik pak tu listu a z kolejnicky jsem vyndal sklo a mel jsem vydany skla... no pak jsem to radci este skusil slozit... a povedlo se.... tak jsem zacal s lepenim folii... no myslim ze se to zdarilo... muzete se podivat No pak jsem skusil folii nalepit na zadni sklo... stim ze sem si to nalepil nejdriv z venku... vyhladil.. horkovzusnou pistoli jsem si upravil to zaobleni.... zase sundal a pokusil se nalepit zevnitr.... ale to uz mi rupli nervy.... a vysral jsem se na to :myslimTed nastava otazka! jak vyndal zadni sklo? :D ale myslim si ze jak sem na to koukal to pude pekne na p*cu Citovat
Vokys Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: milhaus cihlid-key:D:D hele cihla neni nástroj:D:D Citovat
309GT Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Co vím,tak zadní sklo je lepený,tak že jedině odloupnout gumu,těsnění a odříznout,pak zase nalepit což je pakárna....možná bych radši sundal celý pátý dveře a nalepil to na nich:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.