Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 XSi 2.0 - Sezona 2009/2010 NEW - balíček od OMP :)

Recommended Posts

Odesláno

Zalezi k cemu auto slouzi a co do nej chce clovek rvat.. taky se me libej 16-17\" a urcite by to vypadalo mnohem lip ale osobne gumy sjedu behem chvile kor na okruhu a financne 15ka vyjde o mnoho lepe a navic je lehci a pritom bohate funkcne postaci.. ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

No zatím jsem se s namontovaným filtrem svezl kousek, ale řekl bych zatím že zlepšení tam bude a určitě se trochu změnil zvuk samozřejmě k lepšímu :) Co je ale hlavní že jiný vzduchový filtr už nebude nikdy potřeba :D

Odesláno

Tuhle K&N vložku do origo boxu jsem měl na 106 předtím (teď je tam normál válcovej K&N ru-1760). Rozdíly celkem markantní, ten válec je opravdu nej. S tou vložkou to jelo a zvučelo taky dobře, ale nynější situace je lepší ;)

jo a btw - kdyby někdo tu vložku (ze 106) chtěl, tak můžu nabídnout :) Má lifetime warranty ;)

[upravil dne 22.4.10 kujon106]

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

kolo ta stal ten KN filter? vies mi napisat priblizne rozmery? Díky....

Stálo to i s čistící sadou 2200,- rozměr nevím ale na dýlku 30cm asi šířka tak 8cm a hloubku to má asi 3-4cm (normál filtr měl tak 2x tolik.

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...