adam.jan Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Ahoj, mam 309 Grafic 1,4 benzin a nestartuje mi. Presne receno - motor se otaci ale nenaskoci. Byl v servisu - benzin tam pry jde, jiskra se hazi ale nechyta. Ten clovicek co to opravoval mi po tydnu volal ze uz vymenil co ho napadlo ale bez efektu, takze mi to vratil ani nic nechtel zaplatit. Pry je to zavisle na teplote - kdyz je tepleji, tak s plynem na podlaze to jeste tu a tam nastartuji, ale rano ani s plynem na podlaze. Driv se to projevovalo jen ojedinele - ted uz je to setrvaly stav. Poradte prosim. Diky predem. Citovat
N3R3Z Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Sytič máš manuální? Jinak co mě tak napadá, tak pročistit vzduchovej filtr, a pak taky zkusit profouknout karbec kompresorem. Jestli se ti třeba nedostal nějakej zvířenej bordel z nádrže do karbecu. Už se mi to stalo a nechtělo to chytnout ani za nic. Nakonec se mi podařilo auto roztáhnout na laně, a pomocí fíglu s rukou, kdy při oddělaným karbecu zacpeš sání vzduchu rukou, vytvoří se hodně velkej podtlak a vcucne to i ten zacpanej bordel. Pak jsme to ještě pořádně prohnali kompresorem a už bylo vše OK [upravil dne 17/4/09 N3R3Z] Citovat
adam.jan Odesláno 17. duben 2009 Autor Odesláno 17. duben 2009 Sytic je rizeny palubni jednotkou. Co se tyka svinstva v benzinu tak tim to taky nebude. Vcera odpoledne - v tom velkym vedru - jsem to natocil, s plynem na podlaze, a pak to az do vecera chytalo na prvni skytnuti (v prubehu odpoledne asi 5 projeti). Rano si to ani neskytlo. Kadopadne dik za rady .... Citovat
N3R3Z Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 hmm zajmavý... jaký máš volnoběžný otáčky, až se auto zahřeje? popřípadě nepoškytává motor když jede jen na volnoběh? jestli nemáš špatně nastavenou bohatost směsi Citovat
adam.jan Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 Otacky tezko rict, nemam tam otackomer ale hodiny. Kdyz uz se ale natoci, tak ma chod naprosto klidny a neprerusovany. Citovat
adam.jan Odesláno 23. duben 2009 Autor Odesláno 23. duben 2009 Tak to nevim, jen mi rikal ze zkousel vymenit vsechno co ho napadlo a dal ze uz nevi ...... Takze nevim. Ale kdyz se obcas podari natocit, tak jsou normalni, klidny, a pak to jde natocit bez problemu. Kdyz to vystydne, uz to nenatocim. Citovat
EXI.60 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Podobně mě to dělalo u 309 1,1.někdy naskočil někdy ne,závada byla občas,vše jsem taky vyměnoval.Bylo zajímavý že na roztlačení auto chytlo a pak šel motor normálně.Pak jsem čekal až se závada ukáže znovu,jak nenaskočil,tak jsem vyměnil snímač otáček-tu destičku na rozdělovači.Od té doby bylo po problému. Citovat
adam.jan Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 To zni zajimave - muzes mi prosimte jeste popsat kde ho presne najdu - pripadne jak se k nemu dostanu. Zkusim to taky - jo jeste kdes to koupil (asi uz se to nevyrabi) ? Diky predem Citovat
EXI.60 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: adam.jan To zni zajimave - muzes mi prosimte jeste popsat kde ho presne najdu - pripadne jak se k nemu dostanu. Zkusim to taky - jo jeste kdes to koupil (asi uz se to nevyrabi) ? Diky predem Zdar najdeš tu destičku na rozdělovači směrem k chladiču,vypadá skoro jako jeho součást(černá barva).je to velký asi tak 6x4cm.Drží ji dva šrouby.Nikde jsem jí nekupoval,měl jsem jí doma z rozsekany 205tky.Pokud by jsi ju nemoh stále najít,tak mi napiš SZ a hodil bych ti sem foto. [upravil dne 29.4.2009 EXI.60] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.