Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: s1600

skoda jen,ze trend denniho sviceni diodami se rozrostl do takovych rozmeru,ze denni potkam 20% aut,co to maji..jinak svetla pekny,pujdou na 306ku?

Na mojí?

Odesláno

Tak nevim,mam smiseny pocity,skoda ze audi tady s tim byla driv, kdyby to nebyla jejich kopie,tak budiz, ale ted bych se toho asi bal! nevim no,kazdopadne jsou zajimavy!

Odesláno

Byla by to hezká sranda když bych měl 306,ale jelikož nemám,tak můžu jen čekat až to někdo koupí a rozbije abych z toho mohl vykuchat vynitřnosti pro 309:D:D:D:D Ale jinak Marthy,světla :super Na kolik to asi vyjde?

Odesláno

eeee, nelibi.... myslim si, ze svetla ala audi uz na jinych autech prrijdou lidem vic pro smich nez pro paradu..kdyz vidim po meste jezdit koktavky s nalepenym silikonovym prhem s diodama...tak mi to prijde spis jak z cirkusu.... takze za me ne.... klasika, je klasika eventuelne ty co bude mit Marty777 na auti ( ale jsou jen pro facelift )

Odesláno

Ono hlavně by to chtělo fotku na autě,spousta věcí co leží na regálu v shopu nebo na fotce na internetu se tváří jako největší humus,ale na autě to pak je bomba!Měl jsem angel eyes na svoje auto (309...ale byli pro 205),na fotce na e-shopu to byla bomba,ale na autě katastrofa tak jsem musel jít svojí vlastní cestou,ale tohle by podle mě nemuselo být na autě nejhorší,hlavně to teď nebude na každém druhém autě co potkám na silnici....ale je to věc názoru,tak mě neberte vážně:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...