fifi Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 chlapi myslel som že mám ptoblém s kufrom, keď som zastavil, nešlo otvoriť kufor na sedane, potom som zistil, že musím otvoriť dvere, ale potom som zistil, že aj keď som otvoril vodičove dvere, kufor ostal zamknutý. Poruchu som odhalil až jedného rána,keď som si všimol, že po otvorení vodičových dverí sa v aute nerozsvietilo - takže nefunkčný spínač vo dverách raz ide raz nejde - nemáte s tým niekto skúsenosť? Citovat
HonzaZ Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Obávám se, že spínač dveří je integrován do mechanismu zámku dveří. Indikuje ti to na palubním počítači otevření dveří? Citovat
Hamin Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ještě je jedna věc, kterou prověř. V palubním PC je v jedné záložce (bohužel teď nevím jak se jmenuje:myslim) je možnost aktivovat či deaktivovat toto. Pernament boot acces on nebo off. To je zamknutí kufru natrvalo. Když je funkce zapnutá, kufr zůstane zamčený i po otevření dveří řidiče. Odemkneš ho pak jen tlačítkem na klíčích od auta na tlačítku kufru. když tuto funkci vypneš, kufr se ti odjistí(nikoliv otevře) s otevřením řidičových dveří. Citovat
fifi Odesláno 18. duben 2009 Autor Odesláno 18. duben 2009 je tam určite chyba, ani počítač otvorenie neregistruje, neviem ako sa dáva dole tapacír, aby som sa k tomu zámku dostal Citovat
laioner Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 podarilo sa ? lebo ja mám taký istý problém.... Citovat
fifi Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 No dnes som dal tapacír dole, zámok som čiastočne demontoval, ale nevedel som odpojiť bowden od vonkajšej kľučky tak som sa s tým prplal len na dverách, ten snímač je skutočne integrovaný do zámku, nedostaneš sa k nemu, uvidíš len jazýček, ktorý som sa snažil rozhýbať, nastriekal so tam wd4, ale nič moc, trošku to pomohlo, uvidím dokedy..vypadá to na nový zámok:( Citovat
laioner Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 čau....tak som to rozobrel celé klúčku som dostal von tak že na dverách z boku máš nálebku v tvare kruhu tú odlep a pod ňou máš šrúbik ktorý keď povolíš tak dostaneš von celú fabku zámku...no a potom dokážeš vytiahnúť klúčku pod ktorou je ďalší šrúb na povoleni držiaku klúčky...potom už dostaneš von aj celý zámok...ale toto všetko mi nepomohlo lebo ozaj ako píšeš..sa zámok nedá rozobrať...skúsil som to vyčistiť nastriekal wd40...a kontakty očistil a zakonzervoval sprejom na kontakty...znovu všetko poskladal...aaa?.... nepomohlo...nie vždy ale niekedy keť otvorím dvere tak mi vnich začne cvakať a zatvoria sa mi zrkátka...tak akoby vtom zámku niečo dobre nezapadlo a on sa snažil opeť odomknúť a zase zamknúť niekedy to spraví niekedy nie...bude to chcieť ozaj výmenu...ale kde ho lacno zohnať?...poraď... Citovat
laioner Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 aj mne to občas neregistruje otvorenie...a niekedy zase na počítači ukazuje že dvere niesú zatvorené...a stále mi to pípa...znervózňuje ma to...ale idem na zvolávačku do servisu dak sa tam nato spýtam... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.