Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309Fun

To bych se snad sel povesit ;).Jako je to strela,ale po pravde jsem cekal,ze to pojede trochu vic ...:roker.ale stejne z nej mam respekt

ked xces este nieco viac kup motor t16 ,alebo tam \"nabastli\" turbo ;-)

Odesláno
Původně zaslal: 309Fun

Pristi rok udelam GO motoru a pujdou tam ostre vacky,kovane T pisty,komplet nerezovej vyfuk a programovatelna ridici jednotka

aha tady má někdo asi hodně peněz:Da jak je vidět tak neví co s nima:P:D

Tak já byl dnes kousek od Ostravy a přivezl jsem si s kamarádama dva webříky na naší společnou hračku gti16;)

Odesláno

Tak sem se konecne dockal a v patek si jedu pro novy vuz.PEUGEOT 309 GTi16 :aut Uz se tesim az ji budu mit doma.Je to jedna z uplne poslednich, r.v. 12/93 s titanovyma svodama :)

Odesláno

To je pak jiné poježdění,taky jsem polimizval z otázkou koupit nebo nekoupit 16V,ale teď jezdím denně do práce a většinou tam auto stojí venku na mrazu,dešti...:( Asi koupím na dojíždění nějakej diesel nebo jinej krám,seženu garáž a kréma odstavim aby se na tom už něco mohlo dělat....není na to vůbec čas což mě nehorázně se**

Odesláno

dacani! :D počkejte, taky splaším gti16 a už to tak blízko nebude :D

jinak, když se tu zase tak rozmohla diskuze, tak co srázek? byl bych rád, kdyby jsme se sešli ve větším počtu jak minule... 309GT nebude den před tím chlastat :D a vokys si může jen zkusit být zas nemocnej :D

Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

dacani! :D počkejte, taky splaším gti16 a už to tak blízko nebude :D

Myslim ze jednoho cloveka by jsme mohli postradat :D

Jinak ja bych klidne udelal nekdy sraz jen 309,at to taky trochu rozjedem...

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

Tak sem se konecne dockal a v patek si jedu pro novy vuz.PEUGEOT 309 GTi16 :aut Uz se tesim az ji budu mit doma.Je to jedna z uplne poslednich, r.v. 12/93 s titanovyma svodama :)

ahoj moc gratuluju!není to ta modrá,co za ní chtěl 50000?nemáš foto té rozbité,zadřené?děkuji

[upravil dne 4/12/09 atsor]

post-0-14109611304444_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...