Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: milhaus

:aut stará dobrá klasika:potlesk ale ty 14ky kanáldekly tomu nesluší

[upravil dne 10/5/09 milhaus]

To je pravda,ale ty kola už jsou detail:D
Odesláno

Ty kanáldekly už jsou jen na zadku se zánovním zimním obutím, ve předu už jsou nádherný Speedliny 15\" s novým obutím. Přijdou na to i dozadu s fungl novými pneu, zimní sadu nechá k vozu. Mám i ofocenou servisku, do 140tkm servisováno u Peugeota, v současnosti servisováno v majitelově dílně a vše v servisce evidováno.

Aktuálně to má 218tkm.

Sorry za kvalitu fotek, ale digitál jsem vyplácal na ameriky, který tam restauroval a tohle už jsem musel brát telefonem

Odesláno

Hmmm to je opravdu pěkný:-)a za kolik ho budeš teda kupovat?jestli to mužu vědět... tak vítej do rodiny:D vypadá fakt dobře na fotkách:roker Sem taky někdy hodim fotešky mého miláška :)a jak si na tom s výkonem? 108 nebo 116Kw?já mam jen 108:(

Odesláno
Původně zaslal: riderRLM

zaujimavy inzerat neviem ci tu uz bol ,alebo ci je aktualny este ,je to sice stary model 1.9 8v ale o to zaujimavsia cena...

http://www.tipcar.cz/peugeot/peugeot-309-2.0-gti-cz-21870002.html

[upravil dne 13.5.2009 riderRLM]

Aktualni je,stoji tam uz 2 roky. Tenhle kousek je totalni vrak,dobrej leda na dily,bydlim kousek od Liberce a byl jsem se na nej divat.Uz je zlevnenej na 2tis.

Odesláno
Aktualni je,stoji tam uz 2 roky. Tenhle kousek je totalni vrak,dobrej leda na dily,bydlim kousek od Liberce a byl jsem se na nej divat.Uz je zlevnenej na 2tis.

No jen samotnej predni naraznik ma hodnotu 2 tisíce takže kdyby nebylo eko kapesny statu:grr:bojim byl by to dobrej kauf na nahradní díly. Škoda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...