Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Me ovladani pod volantem jde. Adapter se chova jako cd changer a taky je pripojen do konektoru od changeru.Taky se na displeji zobrazuji udaje kolikata slozka a poradi songu. 12 slozek po 99 songach.

Odesláno

Tak to je super :D ale hacik je este v tom ze ja mam 307 sw r.v. 2002 a na tej stranke s tym adapterom uvadzaju kompatibilitu s radiami v 307 sw r.v. az 2004 a ani cisla radii uplne nesedie. Len proste pasuju koncovky a predny panel a vyrobca radia. Len typ je trochu odlisny.:myslim Tak mam boja ze to nebude softverovo spolupracovat a zbytocne vypustim 100 eura.:(

A ake radinko mas v tom japoncovi

[upravil dne 14/4/09 fox111fox]

Odesláno

ono bude stacit nechat si vyhledat na googlu treba \'\'mp3 adapter do Peugeota\'\' nebo neco takoveho a urcite ti to najde dost stranek. jinak ja mam v aute taky origo radio.Jen je 2-din a to se mi moc nechtelo menit, slusny 2-din je tak kolem 20tis a redukcni ramecek 2tis. a takhle ani nedrazdim, kdo by kradl tohle origo. K adapteru mam pripojeny Ipod a to me staci

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...