Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stresni calouneni u 407cky (Panoramaticka strecha)

Recommended Posts

Odesláno

To chceč docela rychle odpověd?????Nic proti ale jen se podívej kolik lidí tu má 407 SW..???? Tak nepočítej jestli tady vůbec odpověd dostaneš tak že ji budeš mít za 20 minut.

Odesláno

Sedan nema panoramatickou strechu ?Tak to pak sry.........Lanko tam zadny neni ne ?Je to k sobe spojeny nejakejma plastovejma cvockama(jednou se mi to rozpojilo cca pri 50% zatazeni strechy...a bylo tam neco plastovyho-asi cvocek...

Odesláno
Původně zaslal: Dr!v3R

Sedan nema panoramatickou strechu ?Tak to pak sry.........Lanko tam zadny neni ne ?Je to k sobe spojeny nejakejma plastovejma cvockama(jednou se mi to rozpojilo cca pri 50% zatazeni strechy...a bylo tam neco plastovyho-asi cvocek...

Sedan panoramu nemá......já myslím že tam lanko je......motorek je totiž vepředu nad ot.přepínačem........

Odesláno
Původně zaslal: Dr!v3R

Proto je to SW, kvůli tý střeše ;)

Odesláno

Jak jsi představuješ že to funguje.....??? to zajíždění a vyjíždění??? Já myslím že přes lanko ale jestli to někdo ví na 100% tak at poradí...já to zatím nezkoumal.....ale podle mě je to logické.....

Odesláno

no muj nazor je : Zasouva se to tlakem(jeden dil tlaci na druhej a tam dal se to nejak sroluje), vysouva se to tim zpusobem ze jeden dil taha ten druhej za cvocky a ten druhej dalsi a dalsi, nevim kolik jich tam je :-)

Odesláno

Mne se to posralo na firemni 307 SW presne 2 krat ... Vyjel jen prvni dil. Ale v zaruce reseno v autorizaku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...