antal Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: pretekar A že okolo čoho sa cely svet toci Ok neva..pojdeme ked to bude mozne njn su to potvory ale čo pre nich neurobíme:) Citovat
antal Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: buga http://www.automotodrombrno.cz/Upload/ClientData/Lenka2009/smlouva_k_jizdam_verejnosti_2009.pdf (f) Účastník smí na dráhu vjíždět a z ní vyjíždět jen na místech k tomu určených. Je povinen dbát pokynů pracovníků AMD zajišťujících provoz na závodní dráze a jet po dráze pouze ve směru hodinových ručiček rychlostí max. 90 km/h. WTF Tak tomu tiež nerozumiem ale na okruhu to určite neplatí Citovat
pretekar Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Ide asi o to, ze ked sa nieco stane aby neboli zodpovedni oni... Ale jazdi sa tam aj tak na plne g... Citovat
petr 308 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: pretekar Ide asi o to, ze ked sa nieco stane aby neboli zodpovedni oni... Ale jazdi sa tam aj tak na plne g... Jasne.ja v brne byl x-krat na moto a 90 nejel ani skutr v depu:D:D......a jizda po okruhu(zvlast brno,ktere ma novy asfalt)JE SUPER.:D Citovat
chuky1963 Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Původně zaslal: antal Jedine s čím som mal ja problém bolo vrzanie v kufri ale navšteva servisu to vyriešila,inak všetko ok.Tak ta tu výtam a dufam že budeš s peugeotkom spokojný antal, prosím Ťa, s tým vrzaním v kufri mám problém aj ja. Auto má 3 mesiace a celkom ma to prekvapilo. Ako dlho trvalo, kým ti to opravili? Platil si niečo? Ďakujem za info. Citovat
antal Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Neplatil som nič,vraj tam robili niečo s dorazmy a neviem čo ešte.Ale skus si to spravit sám,tie gumové dorazy na kufry trocha povol a tu na fore je ešte jedna vychytávka a odkaz je hned na prvej stránke,tak vela zdaru a potom daj info. PS:A aby som nezabudol tak ta tu výtam:papa Citovat
chuky1963 Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Super, hneď sa na to idem pozrieť a dám spatné info. Ďakujem za privítanie a za radu. Hľadám ešte jednu vec: potreboval by som vymeniť tlačítko na zap./vyp. výstražných smeroviek, to na stredovom paneli medzi ofukmi. Omylom som tam nechal nejaku gelovú voňu a ako na to prazilo slnko, tak to vyzralo farbu. Neviete, prosím, poradiť, kde by som to mohol nájsť na nete? Našiel som to na serviceboxe, ale nejde mi to objednať. Vaše tipy? Citovat
Sobol Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 mm tak ty tlačítka jsem nikde neviděl.. ani na allegru.pl a že tam mají hafo věcí.. Citovat
chuky1963 Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Ano, tak to vrzganie vyriešilo oblepenie toho zamku piatych dverí, našťastie nemusím do servisu....many thanks... Sakra, taka banalita, ale liezlo to na nervy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.