Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pretekar

A že okolo čoho sa cely svet toci :D

Ok neva..pojdeme ked to bude mozne

njn su to potvory ale čo pre nich neurobíme:);)
Odesláno
Původně zaslal: buga

http://www.automotodrombrno.cz/Upload/ClientData/Lenka2009/smlouva_k_jizdam_verejnosti_2009.pdf

(f) Účastník smí na dráhu vjíždět a z ní vyjíždět jen na místech k tomu určených. Je povinen dbát

pokynů pracovníků AMD zajišťujících provoz na závodní dráze a jet po dráze pouze ve směru

hodinových ručiček rychlostí max. 90 km/h.

WTF :myslim

Tak tomu tiež nerozumiem ale na okruhu to určite neplatí:myslim
Odesláno
Původně zaslal: pretekar

:blablabla Ide asi o to, ze ked sa nieco stane aby neboli zodpovedni oni... Ale jazdi sa tam aj tak na plne g...

Jasne.ja v brne byl x-krat na moto a 90 nejel ani skutr v depu:D:D......a jizda po okruhu(zvlast brno,ktere ma novy asfalt)JE SUPER.:D:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: antal

Jedine s čím som mal ja problém bolo vrzanie v kufri ale navšteva servisu to vyriešila,inak všetko ok.Tak ta tu výtam a dufam že budeš s peugeotkom spokojný:papa

antal, prosím Ťa, s tým vrzaním v kufri mám problém aj ja. Auto má 3 mesiace a celkom ma to prekvapilo. Ako dlho trvalo, kým ti to opravili? Platil si niečo? Ďakujem za info.

Odesláno

Neplatil som nič,vraj tam robili niečo s dorazmy a neviem čo ešte.Ale skus si to spravit sám,tie gumové dorazy na kufry trocha povol a tu na fore je ešte jedna vychytávka a odkaz je hned na prvej stránke,tak vela zdaru a potom daj info.

PS:A aby som nezabudol tak ta tu výtam:papa

Odesláno

Super, hneď sa na to idem pozrieť a dám spatné info. Ďakujem za privítanie a za radu. Hľadám ešte jednu vec: potreboval by som vymeniť tlačítko na zap./vyp. výstražných smeroviek, to na stredovom paneli medzi ofukmi. Omylom som tam nechal nejaku gelovú voňu a ako na to prazilo slnko, tak to vyzralo farbu. :roker Neviete, prosím, poradiť, kde by som to mohol nájsť na nete? Našiel som to na serviceboxe, ale nejde mi to objednať. Vaše tipy?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...