Mishanthrope Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 14 500 km za necelý rok, naprosto bez problému. Neměnil bych Citovat
pretekar Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: buga Původně zaslal: pretekar Původně zaslal: buga Původně zaslal: pretekar Původně zaslal: buga Původně zaslal: pretekar Tak tak.....a možem len doporučiť. Inak som ho kupoval v TT ako 3 kus GT na slovensku. A bývam pár km od TT. [upravil dne 16.4.2009 pretekar] fuha, to by som aj nazivo pozrel, hm... len chipnute alebo aj daco prerobene? podobne ako pri motore 175 ? cena? a co zaruka?? a spotreba, zvysila sa o nieco? ceeelkom zaujimavy napad [upravil dne 17.4.2009 buga] Zatiaľ tam mam chip, BOV, filter a pružiny ale teraz riešim intercooler. Sériový nestíha pri väčšej záťaži a stále sa zapína ventilátor. Neviem či kúpim druhý alebo len zmením umiestnenie ako na FMIC. Na motore 175 je len iné turbo takže pokiaľ funguje séria nemením. Záruka by asi padla ale keď im to nepovieš tak to nezistia. A spotreba pri zachovaní štýlu jazdy zostala rovnaká. Ale bohužiaľ štýl nejde zachovať . V sérii mal ten motor po 4500 ot. už veľmi lenivý vrch a viac hučal ako ťahal ale teraz pri 4000 ot. dostane druhý dych a letí až k obmedzovaču. A cena bola 500,- ecok [upravil dne 18.4.2009 pretekar] hmmm, by som asi aj osobne kukol ako to funguje... hlavne BOV Neni problem....ked budes mat cestu tak sa zastav. Alebo co tak sa stretnut niekde na okruhu ?? sa dohodneme len aby som nezabudol inak nie je to biele? bo minule v BA som videl biele GT sa mi zda Nie nie...ja ma čierne ako uhol http://moje.auto.cz/pretekar/black-widow.html Citovat
antal Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Pretekar:ja ti dám okruh,ved počkaj:D .Maš to načipované a snížené tak je asi jasné kto by mal navrch:) Citovat
pretekar Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: antal Pretekar:ja ti dám okruh,ved počkaj:D .Maš to načipované a snížené tak je asi jasné kto by mal navrch:) Nejde o to kto bude lepší ale zajazdiť si chcem poriadne...nešiel by si ?? Citovat
buga Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: antal A aký okruh myslíš? to ani ja neviem, zatial mi treba na neho kontakt ale tak ci tak neviem naco ked ma chipnute, len pre dobry pocit to bude ale ten BOV ma zaujima, too by som si dal, hehehe Citovat
pretekar Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: antal A aký okruh myslíš? Ved skočiť do Brna..to je kusok...Ja sa tam tak či tak v máji chystám tak keby sa chcel niekto pridať. Tu je ten BOV a ine od Forge http://www.forgemotorsport.co.uk/content.asp?inc=product&catalog=140101&cat=140101 [upravil dne 21.4.2009 pretekar] Citovat
antal Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Bud som bol ožratý alebo ja neviem ale myslím že som to tu dnes písal tak neviem kam to zmizlo.Ten okruh v Brne nieje zlý nápad len by ma zaujímalo kolko to stojí a kolko kol sa tam jazdí? Citovat
pretekar Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: antal Bud som bol ožratý alebo ja neviem ale myslím že som to tu dnes písal tak neviem kam to zmizlo.Ten okruh v Brne nieje zlý nápad len by ma zaujímalo kolko to stojí a kolko kol sa tam jazdí? Co si dobre pamatam tak to je na 30 minut ale cenou som si neni isty..bud 500 alebo 900,-Čk Citovat
buga Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Původně zaslal: antal A už máš nejaký termín kedy pojdeš? ako na to by som sa dal aj ja, ale sak tam zjazdim pneu Citovat
antal Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Tak ked pozerám na tie moje tak tie predné vydržia asi už len tuto sezonu,tak mi je to celkom jedno.Ked tak to nemusíš velmi nahánat,aspon by som mal istotu že neskončím posledný Citovat
pretekar Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 No v maji sa da ist bud 19 alebo 28 http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp?catid=367&langid= Mne to je v podstate jedno kedy by sa islo Citovat
antal Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 No tak som na to mrknul.V maji v tieto dni som v práci ale skusim si dnes rezervovat na 28 dovolenku.Ak by to vyšlo tak by to bolo super. Citovat
antal Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Tak mi to nevyjde,pretože ak by som aj dovolenku dostal tak ženska ma kecy že ona s práce autobusom nepojde.Takže u mna maj padá,ale v juni toho 23 mam volno takže tomu by nič nebránilo ak by si to mohol odložit. Citovat
pretekar Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 A že okolo čoho sa cely svet toci Ok neva..pojdeme ked to bude mozne Citovat
buga Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 http://www.automotodrombrno.cz/Upload/ClientData/Lenka2009/smlouva_k_jizdam_verejnosti_2009.pdf (f) Účastník smí na dráhu vjíždět a z ní vyjíždět jen na místech k tomu určených. Je povinen dbát pokynů pracovníků AMD zajišťujících provoz na závodní dráze a jet po dráze pouze ve směru hodinových ručiček rychlostí max. 90 km/h. WTF Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.