Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: buga

Původně zaslal: pretekar

Tak tak.....a možem len doporučiť. Inak som ho kupoval v TT ako 3 kus GT na slovensku. A bývam pár km od TT.

[upravil dne 16.4.2009 pretekar]

fuha, to by som aj nazivo pozrel, hm...

len chipnute alebo aj daco prerobene? podobne ako pri motore 175 ? cena? a co zaruka?? a spotreba, zvysila sa o nieco?

ceeelkom zaujimavy napad :aut

[upravil dne 17.4.2009 buga]

Zatiaľ tam mam chip, BOV, filter a pružiny ale teraz riešim intercooler. Sériový nestíha pri väčšej záťaži a stále sa zapína ventilátor. Neviem či kúpim druhý alebo len zmením umiestnenie ako na FMIC. Na motore 175 je len iné turbo takže pokiaľ funguje séria nemením. Záruka by asi padla ale keď im to nepovieš tak to nezistia. A spotreba pri zachovaní štýlu jazdy zostala rovnaká. Ale bohužiaľ štýl nejde zachovať :(. V sérii mal ten motor po 4500 ot. už veľmi lenivý vrch a viac hučal ako ťahal ale teraz pri 4000 ot. dostane druhý dych a letí až k obmedzovaču. A cena bola 500,- ecok

[upravil dne 18.4.2009 pretekar]

hmmm, by som asi aj osobne kukol ako to funguje... hlavne BOV :potlesk

Neni problem....ked budes mat cestu tak sa zastav. Alebo co tak sa stretnut niekde na okruhu ?? :D

sa dohodneme :P

len aby som nezabudol

inak nie je to biele? bo minule v BA som videl biele GT sa mi zda

Nie nie...ja ma čierne ako uhol http://moje.auto.cz/pretekar/black-widow.html

Odesláno
Původně zaslal: antal

Pretekar:ja ti dám okruh,ved počkaj:D .Maš to načipované a snížené tak je asi jasné kto by mal navrch:)

Nejde o to kto bude lepší ale zajazdiť si chcem poriadne...nešiel by si ??

Odesláno

A aký okruh myslíš?

to ani ja neviem, zatial mi treba na neho kontakt :D

ale tak ci tak neviem naco :D ked ma chipnute, len pre dobry pocit to bude :D:P

ale ten BOV ma zaujima, too by som si dal, hehehe

Odesláno

Bud som bol ožratý alebo ja neviem ale myslím že som to tu dnes písal tak neviem kam to zmizlo.Ten okruh v Brne nieje zlý nápad len by ma zaujímalo kolko to stojí a kolko kol sa tam jazdí?

Odesláno

Bud som bol ožratý alebo ja neviem ale myslím že som to tu dnes písal tak neviem kam to zmizlo.Ten okruh v Brne nieje zlý nápad len by ma zaujímalo kolko to stojí a kolko kol sa tam jazdí?

Co si dobre pamatam tak to je na 30 minut ale cenou som si neni isty..bud 500 alebo 900,-Čk

Odesláno

Tak ked pozerám na tie moje tak tie predné vydržia asi už len tuto sezonu,tak mi je to celkom jedno.Ked tak to nemusíš velmi nahánat,aspon by som mal istotu že neskončím posledný:aut

Odesláno

Tak mi to nevyjde,pretože ak by som aj dovolenku dostal tak ženska ma kecy že ona s práce autobusom nepojde.Takže u mna maj padá,ale v juni toho 23 mam volno takže tomu by nič nebránilo ak by si to mohol odložit.:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...