Dismay.zs Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Já mám 1.4 VTi SW 16 ventil, od října loňského roku a zatím žádná závada, jezdím většinou po městě a jsem naprosto spokojen. Žádné klepání, žádná závada. Zvykl jsem si i na tu velkou tlamu. Navíc když se podíváte i na jiné typy vozdeil různých značek, tak skoro každé auto nějakou tu tlamu má, proto jsem alergický, když to někdo haní. Komu se to nelíbí, tak ať si koupí jiný vůz. To platí i o kritice venkovních zpětných zrcátek, že jsou moc vzadu. Byl jsem se podívat třeba na nové Fiaty, nebo Ranaulty a dělají to taky. Prostě lidi nám závidí naše myzlíčky. :roker Citovat
pretekar Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 No to je pravda. Dizajn je pekny to neberiem. Ved to bol jeden z dovodov vyberu tohto auta. A ked hovorite o tych servisoch a znamych tak dohodte niekoho aby som pozmenil nazor Citovat
buga Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 odkial si? inak to si kupil tu na slovensku to GT 175 ? sak to tu oficialne sa mi zda nepredavaju, len 150konovu, ci v cenniku nie je... ako ani Le Mans 175, len RC ma tento motor... [upravil dne 15.4.2009 buga] Citovat
pretekar Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Tak tak.....a možem len doporučiť. Inak som ho kupoval v TT ako 3 kus GT na slovensku. A bývam pár km od TT. [upravil dne 16.4.2009 pretekar] Citovat
antal Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Dufam že ja sa k tomu chipu tiež dokopem Citovat
Lukas24 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: buga nooo plastový kryt pod pruzinami vpravo vzadu mam aj ja niekde v haaji, musim kupit, a v servise musis mat znameho, inak by som to ani nedal radsej , bleeeh ten pristup som raz uvidel, no hruuuza Je ten plastový kryt pod pružinama nějak nutný? Citovat
buga Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: Lukas24 Původně zaslal: buga nooo plastový kryt pod pruzinami vpravo vzadu mam aj ja niekde v haaji, musim kupit, a v servise musis mat znameho, inak by som to ani nedal radsej , bleeeh ten pristup som raz uvidel, no hruuuza Je ten plastový kryt pod pružinama nějak nutný? no popravdu nevim na co to je, ale ked uz je na jednom, tak si dokupim niekedy ja na ten druhy, ked sa uz vytratil cisla 10 11 a 12 [upravil dne 17.4.2009 buga] Citovat
buga Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: pretekar Tak tak.....a možem len doporučiť. Inak som ho kupoval v TT ako 3 kus GT na slovensku. A bývam pár km od TT. [upravil dne 16.4.2009 pretekar] fuha, to by som aj nazivo pozrel, hm... len chipnute alebo aj daco prerobene? podobne ako pri motore 175 ? cena? a co zaruka?? a spotreba, zvysila sa o nieco? ceeelkom zaujimavy napad [upravil dne 17.4.2009 buga] Citovat
Marlin Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 jeden velky zapor. Pruchodnost terenem na hovno Citovat
Sobol Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 včera jsem se konečně dokopal k tomu zadnímu víku, to už vrzalo fest... a krásně to přestalo jak jsem párkrát obtočil ten kolík páskou... ale pak zase štěrkalo něco jiného... a to jsem si všimnul že to jsou žvýkačky v orbit kelímku Citovat
pretekar Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Původně zaslal: buga Původně zaslal: pretekar Tak tak.....a možem len doporučiť. Inak som ho kupoval v TT ako 3 kus GT na slovensku. A bývam pár km od TT. [upravil dne 16.4.2009 pretekar] fuha, to by som aj nazivo pozrel, hm... len chipnute alebo aj daco prerobene? podobne ako pri motore 175 ? cena? a co zaruka?? a spotreba, zvysila sa o nieco? ceeelkom zaujimavy napad [upravil dne 17.4.2009 buga] Zatiaľ tam mam chip, BOV, filter a pružiny ale teraz riešim intercooler. Sériový nestíha pri väčšej záťaži a stále sa zapína ventilátor. Neviem či kúpim druhý alebo len zmením umiestnenie ako na FMIC. Na motore 175 je len iné turbo takže pokiaľ funguje séria nemením. Záruka by asi padla ale keď im to nepovieš tak to nezistia. A spotreba pri zachovaní štýlu jazdy zostala rovnaká. Ale bohužiaľ štýl nejde zachovať . V sérii mal ten motor po 4500 ot. už veľmi lenivý vrch a viac hučal ako ťahal ale teraz pri 4000 ot. dostane druhý dych a letí až k obmedzovaču. A cena bola 500,- ecok [upravil dne 18.4.2009 pretekar] Citovat
buga Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: pretekar Původně zaslal: buga Původně zaslal: pretekar Tak tak.....a možem len doporučiť. Inak som ho kupoval v TT ako 3 kus GT na slovensku. A bývam pár km od TT. [upravil dne 16.4.2009 pretekar] fuha, to by som aj nazivo pozrel, hm... len chipnute alebo aj daco prerobene? podobne ako pri motore 175 ? cena? a co zaruka?? a spotreba, zvysila sa o nieco? ceeelkom zaujimavy napad [upravil dne 17.4.2009 buga] Zatiaľ tam mam chip, BOV, filter a pružiny ale teraz riešim intercooler. Sériový nestíha pri väčšej záťaži a stále sa zapína ventilátor. Neviem či kúpim druhý alebo len zmením umiestnenie ako na FMIC. Na motore 175 je len iné turbo takže pokiaľ funguje séria nemením. Záruka by asi padla ale keď im to nepovieš tak to nezistia. A spotreba pri zachovaní štýlu jazdy zostala rovnaká. Ale bohužiaľ štýl nejde zachovať . V sérii mal ten motor po 4500 ot. už veľmi lenivý vrch a viac hučal ako ťahal ale teraz pri 4000 ot. dostane druhý dych a letí až k obmedzovaču. A cena bola 500,- ecok [upravil dne 18.4.2009 pretekar] hmmm, by som asi aj osobne kukol ako to funguje... hlavne BOV Citovat
buga Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: Sobol včera jsem se konečně dokopal k tomu zadnímu víku, to už vrzalo fest... a krásně to přestalo jak jsem párkrát obtočil ten kolík páskou... ale pak zase štěrkalo něco jiného... a to jsem si všimnul že to jsou žvýkačky v orbit kelímku ake viiko, kde to je ? Citovat
anyana2 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 buga : koukala jsem na obrázek zadní nápravy ... můžu poprosit z jiného soudku .... nahodil bys mi sem obrázek, jak je rozděleno na díly ... tunel .. jde mi o plast pod řadičkou .. je na něm popelník atd .... prosim prosim smutně koukám Citovat
buga Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: anyana2 buga : koukala jsem na obrázek zadní nápravy ... můžu poprosit z jiného soudku .... nahodil bys mi sem obrázek, jak je rozděleno na díly ... tunel .. jde mi o plast pod řadičkou .. je na něm popelník atd .... prosim prosim smutně koukám todle ??? Citovat
anyana2 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 buga: zlatej !! přesně tohle !! ..... Citovat
buga Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: anyana2 buga: zlatej !! přesně tohle !! ..... http://public.servicebox.peugeot.com staci sa zaregistrovat Citovat
pretekar Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: buga Původně zaslal: pretekar Původně zaslal: buga Původně zaslal: pretekar Tak tak.....a možem len doporučiť. Inak som ho kupoval v TT ako 3 kus GT na slovensku. A bývam pár km od TT. [upravil dne 16.4.2009 pretekar] fuha, to by som aj nazivo pozrel, hm... len chipnute alebo aj daco prerobene? podobne ako pri motore 175 ? cena? a co zaruka?? a spotreba, zvysila sa o nieco? ceeelkom zaujimavy napad [upravil dne 17.4.2009 buga] Zatiaľ tam mam chip, BOV, filter a pružiny ale teraz riešim intercooler. Sériový nestíha pri väčšej záťaži a stále sa zapína ventilátor. Neviem či kúpim druhý alebo len zmením umiestnenie ako na FMIC. Na motore 175 je len iné turbo takže pokiaľ funguje séria nemením. Záruka by asi padla ale keď im to nepovieš tak to nezistia. A spotreba pri zachovaní štýlu jazdy zostala rovnaká. Ale bohužiaľ štýl nejde zachovať . V sérii mal ten motor po 4500 ot. už veľmi lenivý vrch a viac hučal ako ťahal ale teraz pri 4000 ot. dostane druhý dych a letí až k obmedzovaču. A cena bola 500,- ecok [upravil dne 18.4.2009 pretekar] hmmm, by som asi aj osobne kukol ako to funguje... hlavne BOV Neni problem....ked budes mat cestu tak sa zastav. Alebo co tak sa stretnut niekde na okruhu ?? Citovat
buga Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: pretekar Původně zaslal: buga Původně zaslal: pretekar Původně zaslal: buga Původně zaslal: pretekar Tak tak.....a možem len doporučiť. Inak som ho kupoval v TT ako 3 kus GT na slovensku. A bývam pár km od TT. [upravil dne 16.4.2009 pretekar] fuha, to by som aj nazivo pozrel, hm... len chipnute alebo aj daco prerobene? podobne ako pri motore 175 ? cena? a co zaruka?? a spotreba, zvysila sa o nieco? ceeelkom zaujimavy napad [upravil dne 17.4.2009 buga] Zatiaľ tam mam chip, BOV, filter a pružiny ale teraz riešim intercooler. Sériový nestíha pri väčšej záťaži a stále sa zapína ventilátor. Neviem či kúpim druhý alebo len zmením umiestnenie ako na FMIC. Na motore 175 je len iné turbo takže pokiaľ funguje séria nemením. Záruka by asi padla ale keď im to nepovieš tak to nezistia. A spotreba pri zachovaní štýlu jazdy zostala rovnaká. Ale bohužiaľ štýl nejde zachovať . V sérii mal ten motor po 4500 ot. už veľmi lenivý vrch a viac hučal ako ťahal ale teraz pri 4000 ot. dostane druhý dych a letí až k obmedzovaču. A cena bola 500,- ecok [upravil dne 18.4.2009 pretekar] hmmm, by som asi aj osobne kukol ako to funguje... hlavne BOV Neni problem....ked budes mat cestu tak sa zastav. Alebo co tak sa stretnut niekde na okruhu ?? sa dohodneme len aby som nezabudol inak nie je to biele? bo minule v BA som videl biele GT sa mi zda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.