jiri106xs Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Jj a když už to bude rozdělaný, tak není skoro co řešit. Jsem z toho teď tak rozčarovanej, že se bojim, co tam na nás ještě vykoukne.
KeiTynka Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Původně zaslal: jiri106xs A už je to tu zase...:D:D Hihi... Já věděla, že se ti bude taky moc líbit..... :D
jakub106GTI Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Původně zaslal: jiri106xs To bude tím, že ještě žádné nejsou... Motor ti dneska vyfotím, jestli chceš. No a interiér... prostě série... sedačky jsou zralý na přečalounění, ale jinak pohoda. Zítra zavírám nové autí do dílny a bude se pracovat... Tak, jak jsem byl ze začátku nadšenej, tak mě teď pěkně nas*alo... Špatný těsnění pod hlavou, termostat, manžeta na poloose a zrovna se asi budou dělat rozvody, ikdyž mají jen 30tis. no co na to říct ty jo - asi to zabere hodně času než z toho bude parádní kousek. Xs už jsi prodal? vycvakni to jestli chceš rád se podívám
jiri106xs Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Jj to zabere... Kdyby byly finance, tak to půjde rychle, ale i tak se dočkám, až budu spokojen na 100% A s tím, co se mi teď stalo se musí holt počítat... Ok, jdu na to;)
Lentilka Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 tak mam po technicke... sjety všecky gumy, tlumiče v háji, kulák je špatnej, teče mi olej někama... no a ted mi ještě skoro pořád vaří a není tam voda:( tak nevim jestli se ztrácí při varu nebo někudma jinama musim to vyřešit do srazu...
Lentilka Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 jo a na budikach mam asi 67500 a na papiru z technicke 89tis:nevim
BulkaNeAsi Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 to uz zacina byt skoro prokleti...to Ti na technicke tahali z ridici jednotky km?
.mycTD Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 zaokrouhlil to na 68.000 a vyplnil vzhuru nohama
BulkaNeAsi Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 takze jak pujdu na technickou tak mi reknou kolik mam realne nalitany jo? no to doufam ze pak nebudu mit chut merglose zabit....
s1600 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 tlumice u me asi pujdou taky..je to na silnici takovy nejisty..budes brat origo nebo neco stavitelnyho?
Lentilka Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 chtěl jsem avo uk tuhostně stavitelný ale asi na to nebudu mít tak vemu koni sport
alien Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Hele absolutně o půl roku dopředu se ptám - jak daleko to máte všichni k České Třebové a kdo by byl ochoten dorazit na srázek 106tkařů - mám na to k dispozici parádní plac, jako ubytování by sloužili vlastní stany, občerstvení by bylo zajištěno z místního stánku. Jídlo na dohodě, tesco je 10 minut cesty ve městě :-) Vše už by se podomlouvalo poté :-) PTÁM SE PŘEDBĚŽNĚ, JESTLI BY O TO VŮBEC NĚKDO STÁL a jestli by někdo byl ochoten přijet k České Třebové (jak to má kdo daleko) :-) Bylo by to až příští rok v létě :-) Plac veliký, bohužel žádný sprint místo tam sice není, ale místo na pokec, zachlastání, přespání je to suprové
BulkaNeAsi Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 bez sprintu blby...ale česká je za humny...takze me si muzes zapsat....
alien Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 tak to je jeden, pristi rok to asi usporadam :-) treba naky misto na sprintiky vyzjistim :-) [upravil dne 9/10/09 alien]
BulkaNeAsi Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 je to nekolikanasobne bliz nez ted do hoskovic..takze v cajku,.,,
Recommended Posts