Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

keity: No tak na tohle ti muzu rict jen jedno, kdyz to udelas tak se ti vysmeje...... Se stavem vozidla si pred koupi byla seznamena, rekl ti co a jak. A navic sis to auto prohlidla pritom kdyz ses byla na nej podivat. Uznavam to s tou kapotou bylo necekane jak to pekne hnusne vylezlo...... Jinak ma to v kupni smlouve osetreny....

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Ver mi takovejch aut ktery koupis po bouracce jeste bude....

Taky mam auto po bouračce, ale člověk, co mi ho prodával by si nikdy nedovolil ho prodat v takovým stavu, abych do něj musel další Xtisíce nacpat:bojim

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Ver mi takovejch aut ktery koupis po bouracce jeste bude....

Taky mam auto po bouračce, ale člověk, co mi ho prodával by si nikdy nedovolil ho prodat v takovým stavu, abych do něj musel další Xtisíce nacpat:bojim

tak vis jak mas lidi ktery to auto koupej daj si ho dohromady, a pak s nim nejakej ten cas jezdej. A mas lidi ktery koupej bouracku, daj auto do cajku, a hned jde pryc... Zalezi na keryho si narazil....

Odesláno

keity: Dobre a jak teda mu chces dokazat ze to hnuty bylo kdyz ti to prodaval?? Co kdyz to bylo uz predtim hnuty a on o tom nevedel?? Jinak neber to ze se ho nejak zastavam .......

Odesláno

Vždyť jsi u toho byl taky a víš moc dobře, že jsme se ho na to ptali a říkal, že všechno měnil a kontroloval i jestli je to hnutý.... a říkal že není....

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynka

Vždyť jsi u toho byl taky a víš moc dobře, že jsme se ho na to ptali a říkal, že všechno měnil a kontroloval i jestli je to hnutý.... a říkal že není....

Byl no to je fakt... Ale jak si mela auto u mary tak ti rikal ze to bylo uz trefeny na levou stranu ... A to on nerikal... A kdyy to prohlizel tak by to musel vedet... Sice to nasere ale ja bych to neresil kdyz to neni nic vazneho....

[upravil dne 3/6/09 agresssor]

Odesláno

tak vis jak mas lidi ktery to auto koupej daj si ho dohromady, a pak s nim nejakej ten cas jezdej. A mas lidi ktery koupej bouracku, daj auto do cajku, a hned jde pryc... Zalezi na keryho si narazil....

On ho koupil bourany, opravil a hned mi ho prodal. Když jsme se bavili o tom, co všechno tomu bylo, tak mi sám řekl, že strach mít nemusím, protože si nehodlá kazit dobré jméno tím, že prodá něco špatného, navíc mám u něj veškerou práci zdarma.... A Dan si tímhle jméno kazí, jestli teda nějaké dobré jméno někdy měl...:nevim

Odesláno

On ho koupil bourany, opravil a hned mi ho prodal. Když jsme se bavili o tom, co všechno tomu bylo, tak mi sám řekl, že strach mít nemusím, protože si nehodlá kazit dobré jméno tím, že prodá něco špatného, navíc mám u něj veškerou práci zdarma.... A Dan si tímhle jméno kazí, jestli teda nějaké dobré jméno někdy měl...:nevim

Tak od nej ma spousta kluku z prace auto a nikdo si nestezoval a vsichni si libujou ze na tom usetrili tak asi ho ma...

Odesláno

Tak od nej ma spousta kluku z prace auto a nikdo si nestezoval a vsichni si libujou ze na tom usetrili tak asi ho ma...

V tom případě by mohl vyjít vstříc, uznat, že to je jeho blbost a něco s tím dělat, ale pochybuju, že se něco takového stane....

Odesláno

No nenaděláš nic, to je nějakej známej nebo nějakej autíčkář? každopádně mi neříkej že jestli je to hnutý takle moc že o tom nevěděl?:(

Odesláno

V tom případě by mohl vyjít vstříc, uznat, že to je jeho blbost a něco s tím dělat, ale pochybuju, že se něco takového stane....

Mno abych ti pravdu rek...... Tak nevim.....

Odesláno

tak tomu nevěřím, to se zase tak často nestává.

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

No nenaděláš nic, to je nějakej známej nebo nějakej autíčkář? každopádně mi neříkej že jestli je to hnutý takle moc že o tom nevěděl?:(

Jeden kluk od nas co taha auta ze svycar da je do kupy a pak to prodava...... Ja sem od nej videla par kousku a musim uznat ze parada. Tohle asi bude vyjimka nebo nevim no...

Odesláno

Jeden kluk od nas co taha auta ze svycar da je do kupy a pak to prodava...... Ja sem od nej videla par kousku a musim uznat ze parada. Tohle asi bude vyjimka nebo nevim no...

tak buďto o tom fakt nevěděl, nebo prostě nevím kde se stala chyba, pakližře mu jde o dobré jméno, tak bych s ním zkusil navázat nějakej kontakkt o případné reklamaci.

Třeba bude chtět své dobré jméno hájit. tak s tím něco dělat bude, pak se může taky stát že mu to bude uplně jedno:(

[upravil dne 3/6/09 Alesek]

Odesláno

Já bych to viděla tak že to nebudu hrotit, napíšu mu to a uvidím, jak zareaguje.....

Btw. jsem se ho na to přímo ptala a říkal, že to hnutý není....a neříkej mi, že když měnil všechny díly kolem toho, že by si toho nevšiml... :nevim

[upravil dne 3.6.2009 KeiTynka]

Odesláno

to je opravdu věc názoru, ale náfuk je opravdu teď to poslední,co by mě štvalo.... o tom mi řekl, že to možná bude praskat....

Btw. tak tomu nevěřím, že zrovna ty bys to neřešil....

[upravil dne 3.6.2009 KeiTynka]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...