KeiTynka Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Tak si tam nějakou odchytni, po nemocnicích jich běhá..... :D
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Tak si tam nějakou odchytni, po nemocnicích jich běhá..... :D Jj starý, tlustý a s knírem:D:D:D Já si počkám až přijedeš
Alesek Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 To je dobře, tak hlavně ať je to v pohodě, kdypak ti sundají sádru?
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: Alesek To je dobře, tak hlavně ať je to v pohodě, kdypak ti sundají sádru? Sádru nemám:D Mám přelámaný nějaký nártní kosti a na to je prý sádra zbytečná V tom jsem se s doktorem shodl, že sádru teda opravdu nee:bacha:D:D:D
KeiTynka Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Ale já nejsem doktorka, spíš bych ti ještě ublížila....
agresssor Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: Alesek To je dobře, tak hlavně ať je to v pohodě, kdypak ti sundají sádru? Sádru nemám:D Mám přelámaný nějaký nártní kosti a na to je prý sádra zbytečná V tom jsem se s doktorem shodl, že sádru teda opravdu nee:bacha:D:D:D No a ja to tenkrat dostal do sadry na mesic:myslim:myslim:myslim:myslim
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Ale já nejsem doktorka, spíš bych ti ještě ublížila.... V tvém případě to risknu:D
agresssor Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: KeiTynka Ale já nejsem doktorka, spíš bych ti ještě ublížila.... V tvém případě to risknu:D Abys nelitoval :D:D:D:D:D
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: agresssor No a ja to tenkrat dostal do sadry na mesic:myslim:myslim:myslim:myslim Musíš být i v extrémních situacích šikovnej a zlomit si to tak, aby ti sádru nedali:D:D:D:D:D:D:D:D upraveny citace - pravidla bod č.6! [upravil dne 2/6/2009 Béďa]
KeiTynka Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 tak se tu mějte, kámoška zavírá, tak musím vrátit notebook. to alesek: zítra držím palečky.
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: KeiTynka Ale já nejsem doktorka, spíš bych ti ještě ublížila.... V tvém případě to risknu:D Abys nelitoval :D:D:D:D:D Tak to ani náhodou...
agresssor Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 ja ji nechtel ale on se me neptal dal mi na vyber bud si tam na 14 dni lenu aby to bylo v klidu bez sadry a nebo mi da sadru a kdyz sem mu rikal ze budu opatrnej a v klidu tak se jen pousmal. Asi vedel proc:D. Kdyz sem sel po mesici na kontrolu sadra byla na 6x zlomena :D:D:D:D:D:D:D. Ale mam poznatek se sadrou se neda hrat hokej JHinak uraz sem mel v unoru
agresssor Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: jiri106xs Tak to ani náhodou... hehe kdyz myslis upraveny citace - pravidla bod č.6! [upravil dne 2/6/2009 Béďa]
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: agresssor ja ji nechtel ale on se me neptal dal mi na vyber bud si tam na 14 dni lenu aby to bylo v klidu bez sadry a nebo mi da sadru a kdyz sem mu rikal ze budu opatrnej a v klidu tak se jen pousmal. Asi vedel proc:D. Kdyz sem sel po mesici na kontrolu sadra byla na 6x zlomena :D:D:D:D:D:D:D. Ale mam poznatek se sadrou se neda hrat hokej JHinak uraz sem mel v unoru Se sadrou hokej:D:D:D ty seš borec, to budu muset někdy zkusit:D:D:D:D:D
agresssor Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: agresssor ja ji nechtel ale on se me neptal dal mi na vyber bud si tam na 14 dni lenu aby to bylo v klidu bez sadry a nebo mi da sadru a kdyz sem mu rikal ze budu opatrnej a v klidu tak se jen pousmal. Asi vedel proc:D. Kdyz sem sel po mesici na kontrolu sadra byla na 6x zlomena :D:D:D:D:D:D:D. Ale mam poznatek se sadrou se neda hrat hokej JHinak uraz sem mel v unoru Se sadrou hokej:D:D:D ty seš borec, to budu muset někdy zkusit:D:D:D:D:D nezkousej to nejde to akorat si perfektne rozbijes tlamu:D na jedny noze sem mel brusly a na druhy jen en gumovej podpatek:D
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: agresssor hehe kdyz myslis Nemyslim....., vím...... upraveny citace - pravidla bod č.6! [upravil dne 2/6/2009 Béďa]
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: agresssor nezkousej to nejde to akorat si perfektne rozbijes tlamu:D na jedny noze sem mel brusly a na druhy jen en gumovej podpatek:D Tak to bych dal nevim co, abych to mohl vidět:D:D:D:D:D upraveny citace - pravidla bod č.6! [upravil dne 2/6/2009 Béďa]
agresssor Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 No ja teda ani uz ne ale prej se lidi nasmaly tak aspon nejaka sou byla A este sem pak dostal vod doktora vylagos .......
jiri106xs Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: agresssor No ja teda ani uz ne ale prej se lidi nasmaly tak aspon nejaka sou byla A este sem pak dostal vod doktora vylagos ....... To věřim, taky bych se smál, jak vůl, kdybych to viděl:D:D:D
agresssor Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: jiri106xs Původně zaslal: agresssor No ja teda ani uz ne ale prej se lidi nasmaly tak aspon nejaka sou byla A este sem pak dostal vod doktora vylagos ....... To věřim, taky bych se smál, jak vůl, kdybych to viděl:D:D:D Tak to teda dekuju
Recommended Posts