Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty vole, jestli tohle klapne (ťuk, ťuk na dřevo), tak se rozpoutá tak neskutečná párty, že to svět neviděl :-) A seš zván, samozřejmě ;-)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Ty vole, jestli tohle klapne (ťuk, ťuk na dřevo), tak se rozpoutá tak neskutečná párty, že to svět neviděl :-) A seš zván, samozřejmě ;-)

OOO dekuju :) tak to si udelam volno :D mel bych zacit trenovat s pitim :D Abych ti vubec stacil :D

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Nemá ještě něco??? Třeba zadní nápravu z s16??:mrk

[upravil dne 3.5.2009 jiri106xs]

Bohužel už nemá nic, respektive má téměř vše a rozhodl se to dát do kupy:D Jinak zadní nápravu jsem měl rozjednanou od něj za 1500,- ale než jsem stačil zjistit co obnáší výměna bubnové za kotouč, tak se rozhodl že to dá dokupy:D

Odesláno

Tak obavy jsou vždy, Bc. státnice byly docela hektický :) Tak uvidíme no... Jinak Vojto, teďka už zas tak moc nechlastám jako dřív, tak neboj :))

Odesláno

přemýšlím že koupím supersprint... když koupím i s tou rourou tak ta má pujde do světa, a když jen koncák tak si ji nechám...

jirka: no cena 2500:) mám ji na autě asi měsíc ani ne, a jel jsem s ní tak tři víkendy... fotku seženu čase...

Odesláno

jirka: no cena 2500:) mám ji na autě asi měsíc ani ne, a jel jsem s ní tak tři víkendy... fotku seženu čase...

uvidíme podle fotky, jestli by byla stejná jako na moje 1.6XSi. Jestli jo, tak bych měl vážný zájem:super

Odesláno

ta roura je určitě stejná;) ještě je pěkně lesklá:D a má i ty blbosti na konci aby to šlo pěkně napasovat na katalyzátor a vzadu na koncovku...

Odesláno

koncak Magnum,stred nehola trubka..to je prej nejlepsi kombinace..:super a svody samozrejme..kat ven nebo misto nej rezonator..ja uz jen svody..uz aby to bylo

[upravil dne 6/5/09 s1600]

Odesláno

uplne ven spis ne,je potreba to nahradit neceim,co dela odpor..pruchozi vyfuky se delaji spis u preplnovanych motoru..u atmo je potreba zpetny tlak..co to lizo?:Dho tady susim:D:D:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...