BoneDaddy Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 když je někdo spokojen se 406 v dieselu tak má bezesporu i obdiv p. Chocholouška To bylo ale krutý Kujone. Ale tuším že agressor se již poučil a ropka už to nebude. To spíš něco svištícího nebo do Véčka. Ale i atmosferka v benzínku bude dobrá. Kujone, nás litovat nemusíš. Každý jsme si vybral podle svého gusta. Taky si myslím, že se to lehký pošťuchování začíná ztrácet a už by se od toho mohlo upustit. Beztak já, Majty a agressor vidíme, že jste nepoučitelní. No co, necháme vás. Btw.: na pár přechozích stránkách, jsem si uvědomil proč jsem si koupil 406 a nekoupil jsem si 106. Na 106 bych neměl tolik peněz. Když vidím ty vaše investice do toho, aby se z toho pomalu do budoucna stalo auto, to jsem si radši koupil už hotovou 406.
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Pche, důchoďáků se 406kou se nebojim :D Btw - já jsem s tim autem najel, od tý doby co sem ho pořídil (tj. někdy únor 2008) cca 10000km a to jsem nejezdil v zimě, takže si myslim že jezdim docela dost :-) tohle mam od zari 2008 a najel sem 18000km takze mi asi nemas co rikat
s1600 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: KeiTynkaa Kluci, kluci, tyhle vaše hry typu \"moje hračka je lepší než ta tvoje\" jsou fakt vtipný. Stejně se nikdy neshodnete.... I když je fakt, když někdo v sekci 106 tvrdí, že 406 je lepší, tak to je docela na pováženou.... [upravil dne 24/4/09 KeiTynkaa] Text
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 když je někdo spokojen se 406 v dieselu tak má bezesporu i obdiv p. Chocholouška To bylo ale krutý Kujone. Ale tuším že agressor se již poučil a ropka už to nebude. To spíš něco svištícího nebo do Véčka. Ale i atmosferka v benzínku bude dobrá. Kujone, nás litovat nemusíš. Každý jsme si vybral podle svého gusta. Taky si myslím, že se to lehký pošťuchování začíná ztrácet a už by se od toho mohlo upustit. Beztak já, Majty a agressor vidíme, že jste nepoučitelní. No co, necháme vás. Btw.: na pár přechozích stránkách, jsem si uvědomil proč jsem si koupil 406 a nekoupil jsem si 106. Na 106 bych neměl tolik peněz. Když vidím ty vaše investice do toho, aby se z toho pomalu do budoucna stalo auto, to jsem si radši koupil už hotovou 406. Nebudu tady neco tvrdit co si poridim ci neporidim ale vecko bych opravdu neuzivil teda ne v praze jinak uvidime mozna ten dvoulitr zni dobre .( Jinak mas recht je videt ze sou nepoucitelni
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: s1600 Původně zaslal: KeiTynkaa Kluci, kluci, tyhle vaše hry typu \"moje hračka je lepší než ta tvoje\" jsou fakt vtipný. Stejně se nikdy neshodnete.... I když je fakt, když někdo v sekci 106 tvrdí, že 406 je lepší, tak to je docela na pováženou.... [upravil dne 24/4/09 KeiTynkaa] Text \"bojim bojim \" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
BoneDaddy Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: KeiTynkaa Kluci, kluci, tyhle vaše hry typu \"moje hračka je lepší než ta tvoje\" jsou fakt vtipný. Stejně se nikdy neshodnete.... I když je fakt, když někdo v sekci 106 tvrdí, že 406 je lepší, tak to je docela na pováženou.... Teda zacinam se vas bat :D:D:D:D:D:D:D:D Tak to nás je víc. Kujone, důchoďáci? :bojim Původně zaslal: majty mno podle stylu jizdy.. ale v prumeru 8-9 70% dalnice a zbytek mesto.. a na spotrebu nejezdim.. to se s tim da jet i za 6,5-7 Jak s tím jezdíš doprčic?
kujon106 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 No pravda je, že už ta černá krabička spolykala hodně a hodně peněz :-), ale je potřeba zohlednit to, že to auto nemám hlavně jako každodenního pomocníka, ale spíše koníček.
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: majty mno podle stylu jizdy.. ale v prumeru 8-9 70% dalnice a zbytek mesto.. a na spotrebu nejezdim.. to se s tim da jet i za 6,5-7 Jak s tím jezdíš doprčic? To mi nekdo vysvetlete jak s dvoulitrem se da jet za 6,5 -7 litru kdyz ja s 1.8 16v jezdil porad za 10:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 No pravda je, že už ta černá krabička spolykala hodně a hodně peněz :-), ale je potřeba zohlednit to, že to auto nemám hlavně jako každodenního pomocníka, ale spíše koníček. A vtom je ten rozdil ty to mas jako konicek a ja jako dopravni prostredek kterej pouzivam denodenne
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Jeste jedna vec Kujone duchodaci??? myslim ze duchodci si porizujou auta tipu fiesta, 106, saxo, fobii v htp atak podobne, takze si nemame nic co vycitat
majty Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: majty mno podle stylu jizdy.. ale v prumeru 8-9 70% dalnice a zbytek mesto.. a na spotrebu nejezdim.. to se s tim da jet i za 6,5-7 Jak s tím jezdíš doprčic? To mi nekdo vysvetlete jak s dvoulitrem se da jet za 6,5 -7 litru kdyz ja s 1.8 16v jezdil porad za 10:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim ale tak to je styl jizdy ala cepickar ... takze to moc casto nehrozi... jen proste to jde [upravil dne 24.4.2009 majty]
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: majty ale tak to je styl jizdy ala cepickar ... takze to moc casto nehrozi... jen proste to jde Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: majty mno podle stylu jizdy.. ale v prumeru 8-9 70% dalnice a zbytek mesto.. a na spotrebu nejezdim.. to se s tim da jet i za 6,5-7 Jak s tím jezdíš doprčic? To mi nekdo vysvetlete jak s dvoulitrem se da jet za 6,5 -7 litru kdyz ja s 1.8 16v jezdil porad za 10:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim [upravil dne 24.4.2009 majty] aha tak to jo no tak to se nedivim ze ja jezdil za 10:D
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 to bonedaddy: Budes chtit to lizo ze 607???
BoneDaddy Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: agresssor to bonedaddy: Budes chtit to lizo ze 607??? No jestli ti zbyde tak se asi domluvime. Nepojedeš třeba na sraz do Mýta? Dál asi radši přes U2U. Kujon: taky to mám jako víkendovou radost. Důchodci si krom agressorem vyjmenovaných aut ještě velmi rádi za celoživotní úspory koupí BMW řady 7 s naftovým motorem nebo podobný krumpl. Pár takových znám.
kujon106 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: majty Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: majty mno podle stylu jizdy.. ale v prumeru 8-9 70% dalnice a zbytek mesto.. a na spotrebu nejezdim.. to se s tim da jet i za 6,5-7 Jak s tím jezdíš doprčic? To mi nekdo vysvetlete jak s dvoulitrem se da jet za 6,5 -7 litru kdyz ja s 1.8 16v jezdil porad za 10:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim ale tak to je styl jizdy ala cepickar ... takze to moc casto nehrozi... jen proste to jde [upravil dne 24.4.2009 majty] To je sice pravda, leč je potřeba rozlišovat ještě jednotlivé varianty vozů - určitě se shodneme na tom, že si v životě neviděl jedinýho důchodce ve 106 s16 a naproti tomu si už určitě zahlédl důchoďáka ve 406 bez rozlišení motorizace :-)
BoneDaddy Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 To je sice pravda, leč je potřeba rozlišovat ještě jednotlivé varianty vozů - určitě se shodneme na tom, že si v životě neviděl jedinýho důchodce ve 106 s16 a naproti tomu si už určitě zahlédl důchoďáka ve 406 bez rozlišení motorizace :-) Ano, to je třeba správně porovnat. Ve 106 pojede \"obyčejný\" důchodce,zato ve 406 už důchodce, který má úroveň. A už dost.
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kujon106 To je sice pravda, leč je potřeba rozlišovat ještě jednotlivé varianty vozů - určitě se shodneme na tom, že si v životě neviděl jedinýho důchodce ve 106 s16 a naproti tomu si už určitě zahlédl důchoďáka ve 406 bez rozlišení motorizace :-) Ano, to je třeba správně porovnat. Ve 106 pojede \"obyčejný\" důchodce,zato ve 406 už důchodce, který má úroveň. A už dost. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk
s1600 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 myslim,ze Kujon si nenecha vit posledni slovo:D
agresssor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: s1600 myslim,ze Kujon si nenecha vit posledni slovo:D to je mi naprosto jasny ze on neco jeste doda
Recommended Posts