Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

když je někdo spokojen se 406 v dieselu tak má bezesporu i obdiv p. Chocholouška :D

:D To bylo ale krutý Kujone. :aut

Ale tuším že agressor se již poučil a ropka už to nebude. To spíš něco svištícího nebo do Véčka. :)

Ale i atmosferka v benzínku bude dobrá. :)

Kujone, nás litovat nemusíš. Každý jsme si vybral podle svého gusta. :cool:

Taky si myslím, že se to lehký pošťuchování začíná ztrácet a už by se od toho mohlo upustit. :super

Beztak já, Majty a agressor vidíme, že jste nepoučitelní. :D

No co, necháme vás.

Btw.: na pár přechozích stránkách, jsem si uvědomil proč jsem si koupil 406 a nekoupil jsem si 106. Na 106 bych neměl tolik peněz. Když vidím ty vaše investice do toho, aby se z toho pomalu do budoucna stalo auto, to jsem si radši koupil už hotovou 406. :super:P

Odesláno

Pche, důchoďáků se 406kou se nebojim :D :D Btw - já jsem s tim autem najel, od tý doby co sem ho pořídil (tj. někdy únor 2008) cca 10000km a to jsem nejezdil v zimě, takže si myslim že jezdim docela dost :-)

tohle mam od zari 2008 a najel sem 18000km takze mi asi nemas co rikat :D

Odesláno
Původně zaslal: KeiTynkaa

Kluci, kluci, tyhle vaše hry typu \"moje hračka je lepší než ta tvoje\" jsou fakt vtipný. ;) Stejně se nikdy neshodnete.... :D

I když je fakt, když někdo v sekci 106 tvrdí, že 406 je lepší, tak to je docela na pováženou.... :D

[upravil dne 24/4/09 KeiTynkaa]

Text

:bacha

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

když je někdo spokojen se 406 v dieselu tak má bezesporu i obdiv p. Chocholouška :D

:D To bylo ale krutý Kujone. :aut

Ale tuším že agressor se již poučil a ropka už to nebude. To spíš něco svištícího nebo do Véčka. :)

Ale i atmosferka v benzínku bude dobrá. :)

Kujone, nás litovat nemusíš. Každý jsme si vybral podle svého gusta. :cool:

Taky si myslím, že se to lehký pošťuchování začíná ztrácet a už by se od toho mohlo upustit. :super

Beztak já, Majty a agressor vidíme, že jste nepoučitelní. :D

No co, necháme vás.

Btw.: na pár přechozích stránkách, jsem si uvědomil proč jsem si koupil 406 a nekoupil jsem si 106. Na 106 bych neměl tolik peněz. Když vidím ty vaše investice do toho, aby se z toho pomalu do budoucna stalo auto, to jsem si radši koupil už hotovou 406. :super:P

Nebudu tady neco tvrdit co si poridim ci neporidim ale vecko bych opravdu neuzivil :D teda ne v praze :D jinak uvidime mozna ten dvoulitr zni dobre .( Jinak mas recht je videt ze sou nepoucitelni :D

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Kluci, kluci, tyhle vaše hry typu \"moje hračka je lepší než ta tvoje\" jsou fakt vtipný. ;) Stejně se nikdy neshodnete.... :D

I když je fakt, když někdo v sekci 106 tvrdí, že 406 je lepší, tak to je docela na pováženou.... :D

[upravil dne 24/4/09 KeiTynkaa]

Text

:bacha

\"bojim bojim \" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Teda zacinam se vas bat :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tak to nás je víc. ;) Kujone, důchoďáci? :bojim:bojim

Původně zaslal: majty

mno :D podle stylu jizdy.. ale v prumeru 8-9 70% dalnice a zbytek mesto.. a na spotrebu nejezdim.. to se s tim da jet i za 6,5-7

Jak s tím jezdíš doprčic? :D

Odesláno

No pravda je, že už ta černá krabička spolykala hodně a hodně peněz :-), ale je potřeba zohlednit to, že to auto nemám hlavně jako každodenního pomocníka, ale spíše koníček. ;)

Odesláno

mno :D podle stylu jizdy.. ale v prumeru 8-9 70% dalnice a zbytek mesto.. a na spotrebu nejezdim.. to se s tim da jet i za 6,5-7

To mi nekdo vysvetlete jak s dvoulitrem se da jet za 6,5 -7 litru kdyz ja s 1.8 16v jezdil porad za 10:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

No pravda je, že už ta černá krabička spolykala hodně a hodně peněz :-), ale je potřeba zohlednit to, že to auto nemám hlavně jako každodenního pomocníka, ale spíše koníček. ;)

A vtom je ten rozdil ty to mas jako konicek a ja jako dopravni prostredek kterej pouzivam denodenne :)

Odesláno

To mi nekdo vysvetlete jak s dvoulitrem se da jet za 6,5 -7 litru kdyz ja s 1.8 16v jezdil porad za 10:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

:D ale tak to je styl jizdy ala cepickar ... :D takze to moc casto nehrozi... jen proste to jde ;)

[upravil dne 24.4.2009 majty]

Odesláno

:D ale tak to je styl jizdy ala cepickar ... :D takze to moc casto nehrozi... jen proste to jde ;)

aha :D tak to jo :D no tak to se nedivim ze ja jezdil za 10:D

Odesláno

to bonedaddy: Budes chtit to lizo ze 607???

No jestli ti zbyde tak se asi domluvime. :super

Nepojedeš třeba na sraz do Mýta?:myslim

Dál asi radši přes U2U.

Kujon: taky to mám jako víkendovou radost. :super

Důchodci si krom agressorem vyjmenovaných aut ještě velmi rádi za celoživotní úspory koupí BMW řady 7 s naftovým motorem nebo podobný krumpl. :blicismajlik Pár takových znám.

Odesláno

To je sice pravda, leč je potřeba rozlišovat ještě jednotlivé varianty vozů - určitě se shodneme na tom, že si v životě neviděl jedinýho důchodce ve 106 s16 a naproti tomu si už určitě zahlédl důchoďáka ve 406 bez rozlišení motorizace :-)

Odesláno

To je sice pravda, leč je potřeba rozlišovat ještě jednotlivé varianty vozů - určitě se shodneme na tom, že si v životě neviděl jedinýho důchodce ve 106 s16 a naproti tomu si už určitě zahlédl důchoďáka ve 406 bez rozlišení motorizace :-)

Ano, to je třeba správně porovnat. Ve 106 pojede \"obyčejný\" důchodce,zato ve 406 už důchodce, který má úroveň. :aut

A už dost. :ticho

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Ano, to je třeba správně porovnat. Ve 106 pojede \"obyčejný\" důchodce,zato ve 406 už důchodce, který má úroveň. :aut

A už dost. :ticho

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...