Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lentilka:na hory taky jezdíme s kámošema na prko.Hezká fotečka:potlesk

luky106rolandgaros :no dej tam svody a rychlo-průchodák s koncovim tlumičem a uvidíš:D.Mě se občas poštěstí i nějaký ten plamen z výfuku;)

Odesláno

Taky jezdím na hory. Prohánět prkno. Dneska jsme chtěli taky vyrazit, ale když jsem ráno viděla na teploměru -10, tak jsem radši zaplula zpátky do postele :D

Odesláno

díky kluci neco skusím diskutoval jsem na icq z Fr3sh a skusím nejdříve čistou rouru z maličko větším pruměrem a pak se uvydí but něco přidám nebo to nechám lišky mě lítaj taky občas ale je to málo chci vííííc:-D a aby o křičelo:-D

$ Torrez $ : o tom rychlo pruchodáku přemíšlím má to prý zrychlit pruchod spalin ale jinak asi nic ani tlumič do zádu nedám.... jen rouru nastříkam samovypalovací barvou a hotovo když to bude podle přectav:-D

Odesláno
Původně zaslal: luky106rolandgaros

hezky si jí vodí nevíte jjak docílet tohodle zvoučku nemáte někdo stejnej? chtěl bych takovej mohl by bejt i víc křiklavej :D

Vždyť to má zvuk jak motorka :D, já radši takový tlumenější a dunivější, ne pískle :D

Odesláno

Kujon: jak ty kotouce nevrci to moc za jizdy ?? nebo se to jeste da prezit ? Co myslis na cernou 106 bile ouragany ?? nebo je nechat v stribrne origo ? kazdopadne si je necham opravit ty male oderky na nich tak je necham hned striknout tak se rozhoduju :/

Odesláno

Za jízdy to nevrčí :D Při brždění to ale občas píská a skoro vždycky hučí. Už bych drážkovaný nekupil, spíše větší průměr a hladký.

S těma kolama záleží na vkusu. Mě se obecně bílá ala rally kola nelíbí ať jsou jakákoliv. Čiliž já bych je nechal v origo stříbrný a nebo, a to by bylo možná lepší, v černý ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...